Čo sme dnes urobili pre svojho miláčka na 4 kolesách ?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Čo sme dnes urobili pre svojho miláčka na 4 kolesách ?
Tak dneska sem se konecne odhodlal osudlat okna na Nubirce.
Dopadlo to na vybornou
PS: Mozna by to chtelo aj konecne umyt cele auti
Dopadlo to na vybornou
PS: Mozna by to chtelo aj konecne umyt cele auti
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
mne môj Veľrybák stoji pre domom od včera rána,do dnešného predpoludnia som tatkovi pomáhal v zábehu jeho nového,holt tak dojmy z jazdy, už o riadny kerok vpred aj oproti G.čkovej Astre čo som mal,môjho veľrybáka ani šunkovca už nezrovnávam,dynamičnosťou sa ten motor 1,3 šplhá na chrbát tej astre,pohosle a komfort porovnateľný,no proste aby som to skrátil,už len Korejca kupujem a to som mal jednu kontraverziu dnes v stánku SEATu že zrovnávať Getza so s IBIZou ,ale ten pán si dovolil zrovnávať Ibizu s Fuckbiou
Naposledy upravil(a) alvin dne ned říj 02, 2011 17:03, celkem upraveno 1 x.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ja som dnes vybrusil vsetky kotuce na Evande.
Osetril odhrdzovacom. A nakoniec natrel silikonovou striebrenkou.
Osetril odhrdzovacom. A nakoniec natrel silikonovou striebrenkou.
- Přílohy
-
- Kotuc.JPG (107.01 KiB) Zobrazeno 2882 x
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
LPG BRC sequent 24
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ty mas Evandu? A mne ides kedy vybrusit?
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ano uz Evandu.
A ty mas urcite krajsie kotuce ako ja.
A ty mas urcite krajsie kotuce ako ja.
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
LPG BRC sequent 24
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
To si sa ani nepochvalil ze mas Evandu no nahod foto nech viem po kom mam trubit
Hej hej mam krajsie hlavne zadne bubny nove nafarbene zhrdzavene
Ale aby to nebol off topic tak ja som dnes nechal Langos oddychovat aby mu nieco neodpadlo
Hej hej mam krajsie hlavne zadne bubny nove nafarbene zhrdzavene
Ale aby to nebol off topic tak ja som dnes nechal Langos oddychovat aby mu nieco neodpadlo
Seat Altea XL 1,6 TDI
vypravca - to si nemusel silikonovou, ak nejazdis ako super prasa , ja som natrel kotuce este za novoty syntetikou, pekne zaklad a potom vrchna, poctivo aj vnutro, vo vetrani, nechal schnut cez zimu, uz som ich na jesen nestihol nahodit na auto, na jar to bolo este stale trochu makke, ale na aute sa pekne vypalili a vobec sa nelupu. Ta farba drzi perfektne. Prave na brzdice som pouzil cervenu farbu na brzdy, pekna somarina a vyhodene peniaze, staci kvapka brzdovky a vsetka cervena je fuc. Pritom by stacilo len poctivo natriet syntetikou alebo inou kvalitnou farbou a nie somarinami na brzdy. Viem ze syntetike brzdovka ublizi len slabo.
Ja som akurat vcera nahodil na auto ine svetla, konecne z espera v noci aj nieco vidim, dnes som mu umyl okno zvnutra, to aby sa to videnie este zlepsilo , a konecne zapojil na brane aj osvetlenie, takze ked budem v zime cuvat do dvora, tak budem vidiet aj stlpiky brany aj dvor a to bez toho aby som musel vyliezt z auta. Akurat som nedomyslel to, ze aj po zatvoreni brany by sa zislo aby svetlo ostalo este minutu svietit, budem to musiet doprogramovat.
Ja som akurat vcera nahodil na auto ine svetla, konecne z espera v noci aj nieco vidim, dnes som mu umyl okno zvnutra, to aby sa to videnie este zlepsilo , a konecne zapojil na brane aj osvetlenie, takze ked budem v zime cuvat do dvora, tak budem vidiet aj stlpiky brany aj dvor a to bez toho aby som musel vyliezt z auta. Akurat som nedomyslel to, ze aj po zatvoreni brany by sa zislo aby svetlo ostalo este minutu svietit, budem to musiet doprogramovat.
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ja som bubny nastriekal sprejom cervenym na brzdy a uz su hrdzave Mal som najprv zakladkou ?
ppp ozaj vsetko ide tak ako ma na to esperko ? Ta palubovka som mal namysli
ppp ozaj vsetko ide tak ako ma na to esperko ? Ta palubovka som mal namysli
Seat Altea XL 1,6 TDI
Sprej je na prd, lepsi je stetec, zakladovka netreba, mam natreno barvou Hamerite a po 2 letech stale ok
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak já od té doby co mám Lanose (od května),jsem koupil rádio,subwoofer,repro do zadního plata,zapojil elektrickou anténu,vyměnil olej...atd atd...Včera a dnes jsem kitoval zadní dveře za spolujezdcem a následně přestříkal a připojil centrál na DO....Toť asi vše...
foxo - zakladovka, je istota, tak som ju pouzil, ale problem u teba nie je v zakladovke, ale v tom spreji. Je to smejd. Na brzdice netreba nic tepluodolne, tie sa ledva zohraju, kym nepouzivas auto ako Ivan alebo JRD, ale aj tam to nie je nic hrozne, pretoze hned za dostickami je piestik a na piestiku prachovka a manzeta a obe su z gumy a guma velke teploty nesnasa. A co znesie guma to znesie aj bezna farba.
A na kotucoch ak nejazdis divociny tiez prezije bezna farba, pretoze kotuc je na naboji, naboj je v lozisku a lozisko ma jednak vazelinu max to 150stC, kratkodobo mozno do 200, a ma prachovky (alebo skor gufera, ja neviem ako to v pripade lozisk nazvat) a tie su z gumy alebo silikonovej gumy a to znamena, max 180stC kratkodobo mozno 300. A to zvladne fakt obycajna syntetika.
Zaujimalo by ma ako maju tesnene a mazane loziska formulky, kedze u nich vidiet zeravy kotuc nie je nic nezvycajne. Zeby mali pod kotucom nejaku izolaciu? Alebo skor maju loziska tesnene neicim keramickym a mazane nejakou raketovou vazelinou .
A ta pristrojovka, tak k tej som sa dostal az dnes, akurat som trosku rozoberal tlacitka, ktore chcem tiez oledkovat, len sa este neviem rozhodnut, akej farby ich spravit, ci nechat biele bielymi, alebo zvolit zelenu alebo inu farbu (zltu, modru, oranzovu ?). Ale asi ostanem pri bielej, je nenapadna ale vidno ju. Cize ostanem pri povodnych farbach. Aj ked nechapem naco su v tych tlacitkach zelene sprcky na ziarovkach, ked to aj tak svieti bielo .
A na kotucoch ak nejazdis divociny tiez prezije bezna farba, pretoze kotuc je na naboji, naboj je v lozisku a lozisko ma jednak vazelinu max to 150stC, kratkodobo mozno do 200, a ma prachovky (alebo skor gufera, ja neviem ako to v pripade lozisk nazvat) a tie su z gumy alebo silikonovej gumy a to znamena, max 180stC kratkodobo mozno 300. A to zvladne fakt obycajna syntetika.
Zaujimalo by ma ako maju tesnene a mazane loziska formulky, kedze u nich vidiet zeravy kotuc nie je nic nezvycajne. Zeby mali pod kotucom nejaku izolaciu? Alebo skor maju loziska tesnene neicim keramickym a mazane nejakou raketovou vazelinou .
A ta pristrojovka, tak k tej som sa dostal az dnes, akurat som trosku rozoberal tlacitka, ktore chcem tiez oledkovat, len sa este neviem rozhodnut, akej farby ich spravit, ci nechat biele bielymi, alebo zvolit zelenu alebo inu farbu (zltu, modru, oranzovu ?). Ale asi ostanem pri bielej, je nenapadna ale vidno ju. Cize ostanem pri povodnych farbach. Aj ked nechapem naco su v tych tlacitkach zelene sprcky na ziarovkach, ked to aj tak svieti bielo .
Jak pise Milos... Hammerite,Ja pouzivam,jedine ve spreji.http://www.ebay.de/itm/Hammerite-Metall ... 1c1f6691eb.Ze predu,to vydrzi,tak rok.Vzdy pri vymene kol.to prestrikam,za 15 min.je to suche.Uz se nekdo mrknul,jak to vypada,z druhe strany...viz foto.
- Přílohy
-
- Rezavi.JPG
- ze zadu, to pekne rezavi.
- (162.81 KiB) Staženo 357 x
-
- Tak to vypada, po roce.
- Ze predu,to ujde.JPG (108.6 KiB) Zobrazeno 2829 x
-
- Hammerite
- hamerite.jpg (40.25 KiB) Zobrazeno 2829 x
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Základem je tu rez obrousit,jinak vám to zkoroduje.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Já to mám červenou na brzdy a štetcem. Je to OK.
Rez jsem před natíraním neměl.
Mněl jsem to i na Astře a vydrželo mi to dlouho OK
Takže bych odporučil barvu na to určenu a před natřením bych to vyčistil.
Rez jsem před natíraním neměl.
Mněl jsem to i na Astře a vydrželo mi to dlouho OK
Takže bych odporučil barvu na to určenu a před natřením bych to vyčistil.
Carthell Prg
Farbu na to urcenu aspon tu v spreji neodporucam a tu zakladovku by som radsej dal, ono ju vyrobca neodporuca len tak pre nic. A hrdzu date dolu jedine opieskovanim, kotucom tazko a aj to len na volne pristupnych plochach, v zakutiach vobec a drotenou kefou ani nahodou. Ale ked som robil brzdy na nubire mal som nove brzdice, bohuzial som podlahol marketingu a pouzil ten smejdovy sprej "na brzdy".