BTW: Foukas vsechny ctyri na 2,5???
Moderátor: Blue Lanos
jakkoli souhlasim s 2,3 vsude (2,5 mozna vyjde nastejno nevim), tak bych taky upozornil, ze vic->lepe nefunguje donekonecna - spotreba mozna klesa (zrychleni mozna taky), ale stabilita jde postupne do kelu ...Joska píše:JJ vsechno suovisi se vsim. Vic nafoukla guma ma mensi valivy odpor a tim i mensi spotreba a "HROZNE" velke zrychleni
tos to zase trosku pretah ne? - takhle, kdyz das do 2,3 vsude tak je to v pohode, tech 2,5 uz mi prijde dost - ja mam (pokud neuchaziRobert píše:Taaak...ufoukl jsem to tak, ze v predu mam 2,0 a vzadu 2,1 a jsem naprosto spokojenej
Mates je jak motokara, ten po dvou moc nejezdi, ale je fakt ze prujezd zatackou trosku bokem je coooljakub píše:tak to uz bych videl bud na geometrii nebo bys mel zacit projizdet zatacky po ctyrech a ne bokem a po dvouzabijec píše:Já dávám 2,4 všude, když je ve předu míň tak jde ztuha řízení. Jo a i s tímhle tlakem se mi trošku sjíždí gumy po okrajích.![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |