Zdravim.
Mam opat jednu zo sprostych otazok ohladom kurenia na leganze... dnes som zistil ze kura ako diva, no problem je v tom, ze teplo vychadza iba z fukarov spod celneho okna a fukarov urcenych na nohy... ked nastavim klimu na 32°C a dam aby mi to fukalo "do tvare" tak ide pekne teplo, no hned ako dam o pol stupna dole klimu ide vlazny vzduch... ked to prepnem na nohy alebo na sklo teplo ide, tak isto ked uberam o jeden stupen dole, tak je citi stale chladnejsi vzduch, no ked to prepnem na tvar(jedna sa o 4 ventilacne otvory v pristrojovej doske) tak kuri iba na max a potom je stale taka ista vlazna teplota....
stretol sa niekto s tymto? vie mi niekto poradit? dost ma to s.e.r.e
dakujem
Lega mi ZASE NEKUUURI
Moderátor: Blue Lanos
-
- Reklama
Re: Lega mi ZASE NEKUUURI
Ta klima topí od spodu normálně, když se pomalu zvyšuje teplota, tak to začíná pomalu pouštět i nahoru. tak nevím jestli to co popisuješ není normální. Ještě nebyla tolik zima , abych to pořádně vyzkoušel. Pokud to tak být nemá, tak bude asi něco s klapkama.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
-
- Kontaktovat uživatele:
Už som mu to popísal ale takto je to docela normálné že na nohy ide teplo a na tvár troška chladnejšie no lenže to čo popísal on je v tom že má zanesený radiátor ,nie uplne ale nie je tam plný prietok kvapaliny takže preto kútí len naplno a ani to nieje velmi ,Já som mal to isté no a po výmene už to šlape perfektne
-
hej radiator je zaneseny to viem, no uz je cistejsi ako na zaciatku, lebo ked mam nastaveny ofuk na nohy a okno tak mi pekne reguluje teplotu od najnizsej po najvyssiu citim to na ruke ze je teplejsi a chladnejsi vzduch ked to prepinam.... no ked to mam na tvar tak mi do 31,5°C kuri stale studeny, nereguluje teplo a ked dam na 32°C tak mi ide zrazu uplne horuci... nemoze to byt v nejakej sprostej klapke? lebo aj ked to dam na max a na tvar tak to zacne tak hrubsie hucat to kurenie.....