fus: povidej kde si dělal chip moc mě to zajíma chci taky. Děkuji
turbomene: ty taky pisni mi vícee informací o tom tvém turbu já bych si na těžkej předek zyvkl klidne i SZ. Děkuji..
Naposledy upravil(a) Pajin dne čtv dub 12, 2012 15:14, celkem upraveno 1 x.
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě! Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
tu "zazracnou" krabicku bych si tam nedal ani zadarmo...kazdy motor je jedinecny a kazdy chce nastavit chip jinak, nekdo na nejvyssi mozny vykon, nekdo jen o par kw vice aby mel "nizsi" spotrebu... ja osobne bych tomu vubec neveril a vyhozene prachy si predstavuju jinak...
2 paja: chiptuning z Ostravska delaji ... www.tdifun.cz a www.tdidrapek.cz ....oba delaji zkousku na brzde pred i po...tak mrkni a zavolej jim
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Ma sere ze u nas v BA je to minimalne o stovku drahsie ako hocikde inde. Toto neni az tak daleko ale na nas motor (Captiva) je tam narast iba o 27 koni...
Tak je to tu včerea jsem byl na Chip vše popisuju na svém topicku ale dám to i sem.
Tak to trošku zaktualním foto dávat nebudu není to žádná styling změna jen taková drobnůstka viz Graf
Příloha:
muj graf.JPG (57.33 KiB) Zobrazeno 10994 x
Probíhalo to u mistra s TDIFUN.cz pán Zdeněk Hájek. hrál si stím 3 hodinky největší problém bylo u kurtování na brzdě jelikož mám zespodu plast a Cruze nemá žádné vyhovující držáky ani otvory, ale na konec s použitím flexy se povedlo popruhy a háky si upravil a a teď už můžete jezdit i Vy. Říkal ,že by to šlo ještě ale neví co vydrží turbo tak to nechal na tomhle krásném výsledku.
Chování Auta:
Autíčko se chová jak bych to řekl......No prostě všechno je o pár vteřin dřív maximálka akcelerace. jízda po městě je ze 4. rychlostním stupněm naprostá balada turbo efekt je stále ale už je příjemnější o mnoho. prostě 180 tam bylo jedna dvě. být na dálnici tak tam je maximálka.
Jsem velice spokojen!!
před chipem jsem měl 116,6kW/159 HP včil viz podpis a graf
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě! Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.