Výmena volantu za lepší ?
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Výmena volantu za lepší ?
Podla mna tiež netreba žiadne káble. Ok tak si to objednám a nieako to dame do kopy.
Škoda Roomster TSI
- Reklama
Fuha! to fakt ? Vies to naisto ze v Aveu je to tak riesené ? lebo doteraz som v iných autách videl klasické káble.
tak toto som necakal ze to bude az také sofistikované ! Tým pádom som skoncil. kedze moje origos radio co mam BT nemá.
tak toto som necakal ze to bude az také sofistikované ! Tým pádom som skoncil. kedze moje origos radio co mam BT nemá.
Chevrolet Aveo 1.2 8V
Počuj a máš v tom to klasické 2 din autorádio? Skus pozrieť v priručke k autu tam to bude asi popísané. Ja ju teraz tu nemám.
Škoda Roomster TSI
no ja tam mam original radio. cd + mp3 a jeden AUX vstup, bez USB. prikladam foto.
- Přílohy
-
- radio.jpg (146.03 KiB) Zobrazeno 4179 x
Chevrolet Aveo 1.2 8V
Ja mám podobné ale gombíky su ine niektoré, ale v podstate to iste.
Škoda Roomster TSI
takže otázka znie. Je možnosť spraviť to na externé ovladanie vôbec ? hladam to na nete podla typu ale zatial bez uspesne
ak to nenajdem spravim to manualne z plosneho spoja....kaslem na to
ak to nenajdem spravim to manualne z plosneho spoja....kaslem na to
Chevrolet Aveo 1.2 8V
Takto je to !
Páni, tak som sa popozeral po nete a pravda bude asi taká ze ten volant a tlacitka idu cez Bluetooth ALE musime mat aj také rádio. Tieto šunky co mam aj ja to nepodporuju. Čiže bud vymena autoradia + volant alebo potiehnut kable z polsneho spoja autoradia do volantu.
to radio musi vypadat takto : prikladam obrazky
- Přílohy
-
- radio2.jpg (59.76 KiB) Zobrazeno 4175 x
-
- radio1.jpg (63.96 KiB) Zobrazeno 4175 x
Chevrolet Aveo 1.2 8V
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
A ked budete zasahovat do radia ak je auto v zaruke nepadne vam ?
Ci sa doletovane autoradio nevztahuje na zaruku ak by bol napriklad daky iny el problem ?
Lebo par veci nie Chevy ale ine znacky s tym malo problemy a tak.
Ci sa doletovane autoradio nevztahuje na zaruku ak by bol napriklad daky iny el problem ?
Lebo par veci nie Chevy ale ine znacky s tym malo problemy a tak.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Re: Takto je to !
Podla mna by to malo ist aj na tvoj model radia. Pohladal som v autobazare Aveo s takym radiom ako mas Ty (aj ja) a bolo na volante aj ovladanie radia, takze pasovat by to asi malo, len ci tam nieco nebude chybat to neviem.ministry píše:Páni, tak som sa popozeral po nete a pravda bude asi taká ze ten volant a tlacitka idu cez Bluetooth ALE musime mat aj také rádio. Tieto šunky co mam aj ja to nepodporuju. Čiže bud vymena autoradia + volant alebo potiehnut kable z polsneho spoja autoradia do volantu.
Tu je ten inzerat: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vhvgipnvzmrl
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Máš pravdu k tým tlačítkam nejdu žiadne káble káble idú iba do takých ovládačov ktoré sa montujú zvlášt pod volant kde je páčka smerovky alebo kde je páčka stieračov to sa tahá potom káblami
- Přílohy
-
- obrazok.jpg (38.42 KiB) Zobrazeno 4157 x
-
- eg.jpg (26.68 KiB) Zobrazeno 4157 x
NO to je zaujimave, ale stale si myslim ze to autoradio nema technologiu Bluetooth. Teda to co mam ja.
To naviaze akoze komunikaciu automaticky po zapnutí? Neverim. Bude to robene cez ten viacpinovy konektor na autoradii a cez kabel cez volant k tlacidlam. Ja som pozeral moj volant a nemam tam ziadne kable. Len na airbag su dva vodice a dva idu na klakson. To je vsetko. POzeral som to sice z boku cez tie zaslepky ale viac som tam nevidel. Bolo by sa niekoho opýtat v servise alebo zavolam do Chevroletu ? ako to vlastne je s tymi volantmi a radiami.
To naviaze akoze komunikaciu automaticky po zapnutí? Neverim. Bude to robene cez ten viacpinovy konektor na autoradii a cez kabel cez volant k tlacidlam. Ja som pozeral moj volant a nemam tam ziadne kable. Len na airbag su dva vodice a dva idu na klakson. To je vsetko. POzeral som to sice z boku cez tie zaslepky ale viac som tam nevidel. Bolo by sa niekoho opýtat v servise alebo zavolam do Chevroletu ? ako to vlastne je s tymi volantmi a radiami.
Chevrolet Aveo 1.2 8V
Nezasahoval by som do radia keby bolo v zaruke, to je jasné. Ja mam auto rocni 06/2006 takze v podstate ja uz nemusim riesit zaruku, preto som si spravil aj ten PC s ramikoma dojazdom a prepinanim funkcií.
Chevrolet Aveo 1.2 8V
Lenze to auto na obrazku je vyssia verzia. Vsimol som si ze ma el. ovladanie zrkadiel, ja mam len zaslepku, a ma klimatizaciu. Ja ju nemam...asi preto tam bude natiahnuty kabel cez volant k tym tlacidlam..Ale BT technologia - pochybujem.klm121 píše:Podla mna by to malo ist aj na tvoj model radia. Pohladal som v autobazare Aveo s takym radiom ako mas Ty (aj ja) a bolo na volante aj ovladanie radia, takze pasovat by to asi malo, len ci tam nieco nebude chybat to neviem.ministry píše:Páni, tak som sa popozeral po nete a pravda bude asi taká ze ten volant a tlacitka idu cez Bluetooth ALE musime mat aj také rádio. Tieto šunky co mam aj ja to nepodporuju. Čiže bud vymena autoradia + volant alebo potiehnut kable z polsneho spoja autoradia do volantu.
Tu je ten inzerat: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vhvgipnvzmrl
Chevrolet Aveo 1.2 8V
Akurát som bol pozrieť v aute a mám typ C8E4001A tak to skusim popozerať na nete a v knižke je aj popis dialkového ovládania k tomuto typu. Dalej je tam ešte typ C8E4002A a aj tam je popis dialkového k tomuto typu.
Škoda Roomster TSI
to by bolo fajn. Ja mam typ BH 122000-8070A101. Naslo mi ho na nete ale nic viac podrobnejsie info.mino píše:Akurát som bol pozrieť v aute a mám typ C8E4001A tak to skusim popozerať na nete a v knižke je aj popis dialkového ovládania k tomuto typu. Dalej je tam ešte typ C8E4002A a aj tam je popis dialkového k tomuto typu.
Navyse co mám múdru knižku tak tá je k Aveu ale hatchback a 80 percent popisu a obrazkov je inak ako mam ja v sedane. A to rádio na Cd/MP3 tam nie je ani spomenuté
Chevrolet Aveo 1.2 8V