Moderátor: Blue Lanos
Mohu jen souhlasit presne a vcera jsem jel v A6 a nic moc taky jsem to bratrankovi okomentoval jak v televizi plasty vypadaji lacine nic moc mekcene dilenske zpracovani celkem usle ale celkovy dojem nic mochladolef píše:Na Kozene sedacky v aute nedam dopustit,udrzba skoro zadna,raz za rok to pretru,aje to porad ciste.Neco jineho je mit v obyvaku kozenou sedacku, na te se v lete lepim, a v zimne sdudi protoze nema vyhrivani.Auto ma klimu tak v lete je lepsi kuze, a vzimne ma ohrev.
V Evande mam kvalitnejsi kuzi nez jsem mnel v audine.
Musim iba suhlasit. Ja mam moju Evandu momentalne v servise. Chlapik na Octavii predomnou pri odbocovani vpravo zrazu zabrzdil, tak som trochu drcol do neho. Na Octavii nebolo nic pokrivene a Evanda mala trochu pokriveny naraznik. Oprava na par tisic Sk. Najhorsie ale bolo ze vystrelili oba airbagy a tiez pasy. Airbag spolujazdca praskol predne sklo a odtrhol spatne zrkadlo. 90% skody urobili vystrelene airbagy. V poistovni a ani v servise nechapali ako mi mohli vystrelit airbagy ked autu sa prakticky nic nestalo. Najhorsie je zohnat tie airbagy a pasy. Zatial je auto v servise takze ani neviem kolko bude stat oprava. Takze je pravda ze vystrelene airbagy=totalka.Hanzy píše:A jeje jeste ze vim ze ty zrovna mas auto jen abys mel a ne na jezdeni...tudiz to nepokladam za nazor ridice...ja mam s kuzi temer 3 roky za sebou a pres 80000km takze vim o cem mluvim a to minimum prasklin co je jen na ridicovem sedadle temer po 10 letech provozu a 170000km je k smichu a naopak prida na elegantnosti tak jako chlapovi par vrasek...
![]()
Bohuzel totalka dnes i na tvem aute muze znamenat jen odreny lak...na Evande to poznamenaly strelene pytle a pasy...
Tak to ti kamarade nepovim,protoze tady v Nemecku jsem nikdy zadne Daewoo servis v okruhu 200Km nevidel.Az se to prejmenovalo na Chevrolet tak ted ma Opel i Chevrolet, ale ne kazdy.Petr Soukup píše:Ty Hladolef,nedalo by se tam u vás sehnat pár věcí na Nexii? Jde mi o to,že v Německu se prodávají doplnky na Nexii z plastů a ne z laminátů a hlavně tady to nejde sehnat.Omlouvám se za ot.
A jeje koukam radost taky,pojistene to asi mas ale ne?Dej vedet jak dopadnes a co ti reknou...Cudro píše:Musim iba suhlasit. Ja mam moju Evandu momentalne v servise. Chlapik na Octavii predomnou pri odbocovani vpravo zrazu zabrzdil, tak som trochu drcol do neho. Na Octavii nebolo nic pokrivene a Evanda mala trochu pokriveny naraznik. Oprava na par tisic Sk. Najhorsie ale bolo ze vystrelili oba airbagy a tiez pasy. Airbag spolujazdca praskol predne sklo a odtrhol spatne zrkadlo. 90% skody urobili vystrelene airbagy. V poistovni a ani v servise nechapali ako mi mohli vystrelit airbagy ked autu sa prakticky nic nestalo. Najhorsie je zohnat tie airbagy a pasy. Zatial je auto v servise takze ani neviem kolko bude stat oprava. Takze je pravda ze vystrelene airbagy=totalka.Hanzy píše:A jeje jeste ze vim ze ty zrovna mas auto jen abys mel a ne na jezdeni...tudiz to nepokladam za nazor ridice...ja mam s kuzi temer 3 roky za sebou a pres 80000km takze vim o cem mluvim a to minimum prasklin co je jen na ridicovem sedadle temer po 10 letech provozu a 170000km je k smichu a naopak prida na elegantnosti tak jako chlapovi par vrasek...
![]()
Bohuzel totalka dnes i na tvem aute muze znamenat jen odreny lak...na Evande to poznamenaly strelene pytle a pasy...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |