kupa Evandy
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: kupa Evandy
No jo ale moja robota je aj o tom že keď je vonku -25 a zazvoní my mobil tak do pol minuty sedím v aute a matím na stanicu a to je 3 KM takže ohrev sedačky je v nedohladnu a tak po zlých skúsenostiach som presedlal na látku a som spokojný ale ako vravím je to na každom zvlášť a aj mne sa páčí mám kožu rád len bohužial u mna je praktický dôvod že ju nemám Ale o chvílku som v dôchodku tak si na blbnutie kúpime kabriolet a ten už kožu bude mať
- Reklama
- Hanzy
Mohu jen souhlasit presne a vcera jsem jel v A6 a nic moc taky jsem to bratrankovi okomentoval jak v televizi plasty vypadaji lacine nic moc mekcene dilenske zpracovani celkem usle ale celkovy dojem nic mochladolef píše:Na Kozene sedacky v aute nedam dopustit,udrzba skoro zadna,raz za rok to pretru,aje to porad ciste.Neco jineho je mit v obyvaku kozenou sedacku, na te se v lete lepim, a v zimne sdudi protoze nema vyhrivani.Auto ma klimu tak v lete je lepsi kuze, a vzimne ma ohrev.
V Evande mam kvalitnejsi kuzi nez jsem mnel v audine.
Hladoefku prosim te ty prahy spodky narazniku a dverni listy si mel origo v barve nebo si nechal dostrikavat?Me se v te jine nelibi a mam v planu do nechat striknout muzes nejake foto nahodit galerie uz je pryc.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Vse je tak jak jsem to koupil,je to Evandasport(sonder model)
- Přílohy
-
- Zimni kola 001 Große E-Mail-Ansicht.jpg (143.68 KiB) Zobrazeno 2694 x
-
- To je reklama
- 15076_1123837029734.jpg (45.18 KiB) Zobrazeno 2693 x
-
- Teisendorf-Mehring 149-1.jpg (158.54 KiB) Zobrazeno 2693 x
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
To je skoda ze tu neni fotogaleri.
- Přílohy
-
- Hanzy
kup si kone a mas po starostech. - P1040133.jpg (123.84 KiB) Zobrazeno 2687 x
- Hanzy
-
- Zimni kola 006 600x449.jpg (74.7 KiB) Zobrazeno 2691 x
-
- Zimni kola 014.jpg 2.jpg (64.44 KiB) Zobrazeno 2688 x
- Hanzy
Mno krasa jak koukam ze muj napad meli i vo fabrice jen muj by mel jit jeste kousek dal a je z toho hned spesl verze sport... Jeste dotaz podle reklamniho fota i soudim i ty kola takhle jsou origo ze?Nejake detailni foto nemas nahodou?Vypadaji pekne A koukam i bile blinkriky na blatniku jsou origo jj treba posefovat...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Musim iba suhlasit. Ja mam moju Evandu momentalne v servise. Chlapik na Octavii predomnou pri odbocovani vpravo zrazu zabrzdil, tak som trochu drcol do neho. Na Octavii nebolo nic pokrivene a Evanda mala trochu pokriveny naraznik. Oprava na par tisic Sk. Najhorsie ale bolo ze vystrelili oba airbagy a tiez pasy. Airbag spolujazdca praskol predne sklo a odtrhol spatne zrkadlo. 90% skody urobili vystrelene airbagy. V poistovni a ani v servise nechapali ako mi mohli vystrelit airbagy ked autu sa prakticky nic nestalo. Najhorsie je zohnat tie airbagy a pasy. Zatial je auto v servise takze ani neviem kolko bude stat oprava. Takze je pravda ze vystrelene airbagy=totalka.Hanzy píše:A jeje jeste ze vim ze ty zrovna mas auto jen abys mel a ne na jezdeni...tudiz to nepokladam za nazor ridice... ja mam s kuzi temer 3 roky za sebou a pres 80000km takze vim o cem mluvim a to minimum prasklin co je jen na ridicovem sedadle temer po 10 letech provozu a 170000km je k smichu a naopak prida na elegantnosti tak jako chlapovi par vrasek...
Bohuzel totalka dnes i na tvem aute muze znamenat jen odreny lak... na Evande to poznamenaly strelene pytle a pasy...
Chevrolet Evanda CDX 2.0, olivovostrieborná metalíza.
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
Tak se musim priznat ze jsem to taky tuknul pred mesicem,odnesl to pravy blatnik a svetlo ale jenom se to utrhlo nahore,kde to drzi ty
dva srouby.Opel kalibra mel skodu za 3000€ nastesti to zaplatila pojistovna,a mneto hodilo o 4.roky do predu tak jsem z 30%pojistky,
zpet na 50%.
Ten naraz byl tak slaby ze jsem vubec nic necitil,jenom tak trochu jak se dre plech,ale ta kalibra odskocila dobre dva metry.Nastesti
se nikomu nic nestalo.Dostal jsem pokutu 80€ za nedani prednosti v jizde.
Na druhy den jsem jel do Salzburgu do chevroletu kde jsem si objednal novy predni blatnik 141,02€ svetlo-239,51€ a nove oznaceni CDX
za 9.90€.Bylo mi receno ze to musi objednat z Koreje a ze to trva tak tyden.
Za tri dni mi telefonovali ze uz to doslo(posilaj to letecky).Tak jsem to dovez k nam do Freilassingu k lakyrnikovi a za dva dni jsem to mnel
hotove.Perfektni prace vse pasuje,a auto je jako nove.
.(byla to ma prvni bouracka a dej buh at aj posledni).
dva srouby.Opel kalibra mel skodu za 3000€ nastesti to zaplatila pojistovna,a mneto hodilo o 4.roky do predu tak jsem z 30%pojistky,
zpet na 50%.
Ten naraz byl tak slaby ze jsem vubec nic necitil,jenom tak trochu jak se dre plech,ale ta kalibra odskocila dobre dva metry.Nastesti
se nikomu nic nestalo.Dostal jsem pokutu 80€ za nedani prednosti v jizde.
Na druhy den jsem jel do Salzburgu do chevroletu kde jsem si objednal novy predni blatnik 141,02€ svetlo-239,51€ a nove oznaceni CDX
za 9.90€.Bylo mi receno ze to musi objednat z Koreje a ze to trva tak tyden.
Za tri dni mi telefonovali ze uz to doslo(posilaj to letecky).Tak jsem to dovez k nam do Freilassingu k lakyrnikovi a za dva dni jsem to mnel
hotove.Perfektni prace vse pasuje,a auto je jako nove.
.(byla to ma prvni bouracka a dej buh at aj posledni).
Tak to vypada na zimnich.
Zimni
Zimni
- Přílohy
-
- Zimni kola 011 Große E-Mail-Ansicht.jpg (148.21 KiB) Zobrazeno 2628 x
Ty Hladolef,nedalo by se tam u vás sehnat pár věcí na Nexii? Jde mi o to,že v Německu se prodávají doplnky na Nexii z plastů a ne z laminátů a hlavně tady to nejde sehnat. Omlouvám se za ot.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Zimni
- Přílohy
-
- Zimni kola 023.jpg (99.79 KiB) Zobrazeno 2629 x
Tak to ti kamarade nepovim,protoze tady v Nemecku jsem nikdy zadne Daewoo servis v okruhu 200Km nevidel.Az se to prejmenovalo na Chevrolet tak ted ma Opel i Chevrolet, ale ne kazdy.Petr Soukup píše:Ty Hladolef,nedalo by se tam u vás sehnat pár věcí na Nexii? Jde mi o to,že v Německu se prodávají doplnky na Nexii z plastů a ne z laminátů a hlavně tady to nejde sehnat. Omlouvám se za ot.
Ten muj byvaly servis,ti tam nemaj paru ani o chevroletu natoz o daewoo.Ale jestli Ti muzu poradit tak posli meil,nebo zavolej na centralu
chevroletu v Praze.Ja jsem si ty dily taky kupoval v Rakousku (Saltzburg).A ti to objednavaj z Koreje(original)ane ze to nekdo udela na kolene z laminatu a proda Ti to jako original.
- Hanzy
Je hezke ze si ukazal i zimni jsou pekne ale me by zajimalo zda letni jsou origo ty kola kdyz jsou i na reklamnim fotu?A motor je tam klasika nebo jiny?A jeste jeden dotaz jakou velikost pneu tam mas,ja jsem ted prirovnaval 235/40/17 a zdaji se mensi nez origo 205/65/15 co tam byly...?
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Jo ty letni disky jsou origo chevrolet, pneu 215/45ZR17.Motor je klasika 131ps.
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=35&t=2203
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=35&t=2203
- Hanzy
Hmmm to cucam pekne jsou to kolecka na to ze origo v cr ale tahle nabidka asi nebyla si myslim a taky asi ne ani EVANDA SPORT nebyla v nabidce...koukam i snizene to je origo tak se poptam co to je za pruziny jsem si vsim na fotce ze jsou zlute... Ja s ni udelam verzi SUPR SPORT
Jo koukam ze si CDX napis kupoval a ja tu poutovou ozdobu pro zmenu sundal... Mam levne prodam...
Jo koukam ze si CDX napis kupoval a ja tu poutovou ozdobu pro zmenu sundal... Mam levne prodam...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
A jeje koukam radost taky,pojistene to asi mas ale ne?Dej vedet jak dopadnes a co ti reknou...Cudro píše:Musim iba suhlasit. Ja mam moju Evandu momentalne v servise. Chlapik na Octavii predomnou pri odbocovani vpravo zrazu zabrzdil, tak som trochu drcol do neho. Na Octavii nebolo nic pokrivene a Evanda mala trochu pokriveny naraznik. Oprava na par tisic Sk. Najhorsie ale bolo ze vystrelili oba airbagy a tiez pasy. Airbag spolujazdca praskol predne sklo a odtrhol spatne zrkadlo. 90% skody urobili vystrelene airbagy. V poistovni a ani v servise nechapali ako mi mohli vystrelit airbagy ked autu sa prakticky nic nestalo. Najhorsie je zohnat tie airbagy a pasy. Zatial je auto v servise takze ani neviem kolko bude stat oprava. Takze je pravda ze vystrelene airbagy=totalka.Hanzy píše:A jeje jeste ze vim ze ty zrovna mas auto jen abys mel a ne na jezdeni...tudiz to nepokladam za nazor ridice... ja mam s kuzi temer 3 roky za sebou a pres 80000km takze vim o cem mluvim a to minimum prasklin co je jen na ridicovem sedadle temer po 10 letech provozu a 170000km je k smichu a naopak prida na elegantnosti tak jako chlapovi par vrasek...
Bohuzel totalka dnes i na tvem aute muze znamenat jen odreny lak... na Evande to poznamenaly strelene pytle a pasy...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG