Jo, palikx má pravdu - já sám vlastním zde v ČR koupený Chevrolet Nubira, je to MY 2004, od Daewoo Nubira III se to zvenku liší jiným žebrováním ve středním okénku přední masky - Daewoo svisle, Chevrolet vodorovně. Znak není na kapotě ale právě v tom prostředním "okénku". Všechny znaky mám původní, na volantu už byl kříž. Jen nápis na zadním víku jsem si nechal přelepit na Lacetti. Od roku 2005 se pak prodával i sedan pod označením Laccetti, nastoupila nová přední maska s vodorovným chromovaným pruhem, jiné kliky dveří atd. atd.
Takže těch variant je vícero.
Lacetti
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Re: Lacetti
ahojte aj ja som z NR a kamoš kúpil kombika laceti vnútro ako moj hetsbeck laceti.dovoz z Belgicka.mal tam naviac tempomat a original vo fabrike montovaný plyn.oznacenie ma tiez nubira.bude to asi tým medzikusom ako sa písalo predomnou.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja som vtedy myslel konkrétne TOTO vozidlo, ale medzičasom som ich videl takých viac,dokonca aj v Chorvátsku s martinskou špzalvin píše:Ten Lacík,ktorého som videl ja ma čiste daewácku bižutériu,teda aj logo aj nápis DAEWOO, navyše nitriansku ŠPZ,takže to asi určite nebolo Tvoje auto ,majiteľ myslím,že pracuje u nás v priemyselnom parkuKrtek píše:nepotkal si mně ? Já mam nápis Chevrolet Nubira a Nubiráckou masku sezlatejma křížema. Dost salonů takhle "zmezitipovalo" Nubiry po zavedení Lacettiho do prodeje.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
DNES som na tom istom parkovisku,odkiaľ pochádza predošlá fotka,videl ďalšiu raritku, Nubira s Chevroleťáckou bižutériou,všetko,včetne loga na volante už CHEVY len nápis NUBIRA,tipujem na dovoz zvonka,rovnako,ako predošlú NUBI,ŠPZ tiež pomerne čerstvá
- Přílohy
-
- Nubi CHEVY.jpg (197.81 KiB) Zobrazeno 1439 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Totéž mi dělalo Espero. V servisu si nevěděli rady (značkovém!), tak nastavili volnoběh na 1100 otáček (!). Poslal jsem je někam, ale chcípat to přestalo a volnoběh se jaksi postupně taky upravil. Jsou holt věci mezi nebem a zemí... U Lacetti nemám nejmenší problém.