Lacetti

Chevrolet Lacetti (Daewoo Nubira 3)

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Jura

Re: Lacetti

Příspěvek od Jura »

Jo, palikx má pravdu - já sám vlastním zde v ČR koupený Chevrolet Nubira, je to MY 2004, od Daewoo Nubira III se to zvenku liší jiným žebrováním ve středním okénku přední masky - Daewoo svisle, Chevrolet vodorovně. Znak není na kapotě ale právě v tom prostředním "okénku". Všechny znaky mám původní, na volantu už byl kříž. Jen nápis na zadním víku jsem si nechal přelepit na Lacetti. Od roku 2005 se pak prodával i sedan pod označením Laccetti, nastoupila nová přední maska s vodorovným chromovaným pruhem, jiné kliky dveří atd. atd.
Takže těch variant je vícero.
Jura Obrázek
Lacetti (vlastně "přechodný typ" Chevrolet Nubira) Sedan 1.8 CDX, MY 2004, barva 68U Melange Beige, od 2/2008 LPG
Reklama

lacetti33

Příspěvek od lacetti33 »

ahojte aj ja som z NR a kamoš kúpil kombika laceti vnútro ako moj hetsbeck laceti.dovoz z Belgicka.mal tam naviac tempomat a original vo fabrike montovaný plyn.oznacenie ma tiez nubira.bude to asi tým medzikusom ako sa písalo predomnou. :PP:
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

alvin píše:
Krtek píše:nepotkal si mně ? Já mam nápis Chevrolet Nubira a Nubiráckou masku sezlatejma křížema. Dost salonů takhle "zmezitipovalo" Nubiry po zavedení Lacettiho do prodeje.
Ten Lacík,ktorého som videl ja ma čiste daewácku bižutériu,teda aj logo aj nápis DAEWOO, navyše nitriansku ŠPZ,takže to asi určite nebolo Tvoje auto :lol: :lol: :D ,majiteľ myslím,že pracuje u nás v priemyselnom parku
Ja som vtedy myslel konkrétne TOTO vozidlo,
NubiLacik.JPG
NubiLacik.JPG (182.31 KiB) Zobrazeno 1300 x
ale medzičasom som ich videl takých viac,dokonca aj v Chorvátsku s martinskou špz 8)
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

DNES som na tom istom parkovisku,odkiaľ pochádza predošlá fotka,videl ďalšiu raritku, Nubira s Chevroleťáckou bižutériou,všetko,včetne loga na volante už CHEVY len nápis NUBIRA,tipujem na dovoz zvonka,rovnako,ako predošlú NUBI,ŠPZ tiež pomerne čerstvá
Přílohy
Nubi CHEVY.jpg
Nubi CHEVY.jpg (197.81 KiB) Zobrazeno 1440 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
sakai

Příspěvek od sakai »

Totéž mi dělalo Espero. V servisu si nevěděli rady (značkovém!), tak nastavili volnoběh na 1100 otáček (!). Poslal jsem je někam, ale chcípat to přestalo a volnoběh se jaksi postupně taky upravil. Jsou holt věci mezi nebem a zemí... U Lacetti nemám nejmenší problém.
Odpovědět

Zpět na „Lacetti (Nubira 3)“