Poznate toto auto???
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Zase spatne! To cerne je prece ZiL- 41047 z roku 1985:-peha- píše:FIAT 600 je ten žlutej a to černý je vozidlo vlády SSSR čajka
http://www.amo-zil.ru/zil_eng/66.html
..Čajka, neboli GAZ M14, vypada budto takhle:
...(zacala se delat v roce 1977) anebo Čajka, neboli GAZ M13, ktera vypada takhle:
...ale ta je o 27 let starsi!
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Nechci ti kazit radost , ale to zlute fakt vubec jako Fiat 600 nevypada (original Fiat 600 totiz vypada dost jinak (hlavne mel splyvavou zad, tohle je klasicky sedan), leda by to proslo brutalnim tuzingem). Navic treba FIAT 770 nebo SEAT 600/800 nebo ZASTAVA 600/750/850 vypadaji temer identicky jako puvodni FIAT 600:-peha- píše:To snad né dyť se koukni na tu kočku vedle auta to je na 100% Italka
http://www.fiat600freunde.de/Typen/Typ_Zastava.htm
http://www.fiat600freunde.de/Typen/Typ_Fiat770S.htm
...a co se tyce ty Italky, tak se to vyrabelo mj. v Jugoslavii, Argentine, Spanelsku atd.
On ma totiz "pekrtek" uplnou pravdu, gratuluju! Je to totiz opravdu (mirne vytuzeny) sovetsky Zaporozec, neboli ZAZ-965:
Tady mas na douceni galerii jak puvodnich, tak vytunenych ZAZu:-peha- píše:Já se picnu ešte že mám Legu tu poznám na sto honú teda doufám No ale protože auta sou mojí zálibou tak se človek rád poučí a tady v tom příspevku je to fajnový,fakt zajímavý typy vozidel Jen tak dál
http://users.iptelecom.net.ua/~slava_78/zaz/index.html
Kdyz se Ti tak libi Italky, tak co rikas na tuhle Rusku?
poznáš
....no Slam jasně žlutý záporožeš taky psal historii ruské zlodějny - jaksi opajcované NSU se vzduchem chlazeným motorem vzadu...
....jinak ke škodě 720 ....základní stylistická linie i proporce se však dočkaly uplatnění v dalším návrhu studia Ital Design, kterým byla karoserie velmi úspěšného sedanu Alfa Romeo Alfetta ( češi zaplatily stamiliony za studii!!!! )...jenom pro zajímavost vývoj JK 2 500 přišel na 120tisíc Kč - práce na vývoji zdarma soukromník...po té mělo být vyráběno v malé sérii ( Škoda sedan v té době stál 40tis. Kč ).....všimněte si prosím určité podobnosti s Mercedesm 300 SL ( dvě verze otevřená a s křídly dveře ) čekal jsem odezvu také od Docenta ( ČVUT, myslím, že se to tam probíralo )..přikládám taky materiál SM....
mějte se fajn
....jinak ke škodě 720 ....základní stylistická linie i proporce se však dočkaly uplatnění v dalším návrhu studia Ital Design, kterým byla karoserie velmi úspěšného sedanu Alfa Romeo Alfetta ( češi zaplatily stamiliony za studii!!!! )...jenom pro zajímavost vývoj JK 2 500 přišel na 120tisíc Kč - práce na vývoji zdarma soukromník...po té mělo být vyráběno v malé sérii ( Škoda sedan v té době stál 40tis. Kč ).....všimněte si prosím určité podobnosti s Mercedesm 300 SL ( dvě verze otevřená a s křídly dveře ) čekal jsem odezvu také od Docenta ( ČVUT, myslím, že se to tam probíralo )..přikládám taky materiál SM....
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
pokec
...no peha já ho mám taky ( burrago 1 : 18 )...ale jinak je to góóól...JK začal s návrhem 1951, takže bez opisování...no nakonec Porsche postavil taky čech od Liberce....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
poznáte..
....jinak Slávků z rusů je mi na blití....všechno ukradli, nekoupili jedinou licenci...proto tuto provienci neobdivuji... i Tatra udělala Stalinovi tatraplán a to otevřený v jediném kusu....tolik k vděčnosti k velkému bratru ( dnes se nám jeví jako poněkud zaostalý, panovačný a značně přiblblý - nikdy tam nebyl přirozený vývoj, prostě car a velká revoluce, s většími zásobami nerostného bohatství, já bych je dokonce označil jako bolavé místo světa )....to ale nejde změnit...
mějte se fajn
mějte se fajn
serpico
serpico
Re: poznáte..
Myslim, ze to s tim kradenim nelze zas tak uplne pausalizovat. Protoze treba Ziguli bylo podle oficialni licence, jinak by jim asi tezko Italove sami postavili tovarnu a pomahali s vyrobou. To same vlastne plati i pro ty prvni limuziny ZIS/ZIL, kde jim pro zmenu sami Americane dodali vybaveni zrusene automobilky Packard.Serpico píše:....jinak Slávků z rusů je mi na blití....všechno ukradli, nekoupili jedinou licenci...proto tuto provienci neobdivuji... i Tatra udělala Stalinovi tatraplán a to otevřený v jediném kusu....tolik k vděčnosti k velkému bratru ( dnes se nám jeví jako poněkud zaostalý, panovačný a značně přiblblý - nikdy tam nebyl přirozený vývoj, prostě car a velká revoluce, s většími zásobami nerostného bohatství, já bych je dokonce označil jako bolavé místo světa )....to ale nejde změnit...
http://fiat.mysteria.cz/historie.htm
http://www.autohit.cz/test/testy.php3?id=498
A navic treba takova Lada Niva byla dost vyjimecne auto, ktere jsem u konkurence nevidel, takze ho asi nikomu neukradli a ani od nikoho nedostali...
BTW Stalin tim raritnim Tatraplanem (nebyl jeden, ale 2 kusy ) pry nikdy ani nejel a Koprivnici trvalo par let, nez to po Stalinove smrti z nejakyho rusaka vypacili zpatky vymenou za novou T603.
http://auta5p.eu/katalog/tatra/t600_05.htm