Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Zase spatne!-peha- píše:FIAT 600 je ten žlutej a to černý je vozidlo vlády SSSR čajka
Nechci ti kazit radost-peha- píše:To snad né dyť se koukni na tu kočku vedle auta to je na 100% Italka![]()
Tady mas na douceni galerii jak puvodnich, tak vytunenych ZAZu:-peha- píše:Já se picnu ešte že mám Legu tu poznám na sto honúteda doufám
![]()
![]()
No ale protože auta sou mojí zálibou tak se človek rád poučí a tady v tom příspevku je to fajnový,fakt zajímavý typy vozidel
![]()
![]()
Jen tak dál
Myslim, ze to s tim kradenim nelze zas tak uplne pausalizovat. Protoze treba Ziguli bylo podle oficialni licence, jinak by jim asi tezko Italove sami postavili tovarnu a pomahali s vyrobou. To same vlastne plati i pro ty prvni limuziny ZIS/ZIL, kde jim pro zmenu sami Americane dodali vybaveni zrusene automobilky Packard.Serpico píše:....jinak Slávků z rusů je mi na blití....všechno ukradli, nekoupili jedinou licenci...proto tuto provienci neobdivuji... i Tatra udělala Stalinovi tatraplán a to otevřený v jediném kusu....tolik k vděčnosti k velkému bratru ( dnes se nám jeví jako poněkud zaostalý, panovačný a značně přiblblý - nikdy tam nebyl přirozený vývoj, prostě car a velká revoluce, s většími zásobami nerostného bohatství, já bych je dokonce označil jako bolavé místo světa )....to ale nejde změnit...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |