Moderátoři: Blue Lanos, pejee
To by musela být nějaká mega sanitaSlavek píše:no lidi nedostal sem bod ale dostal sem nejstupidnejsi pokutu, stal sem v jednosmerce a moje auto zabiralo vic vozovky nez je dovoleno, totiz nezustalo mezi mim autem a druhym autem naproti alespon jeden volny jizdni pruh, a to 3 metry namerili jen 2.70, smula asi si zitra pujdu a useknu 30 cm kufru![]()
jo ta pokuta nakonec byle jen 100 kč, a byl sem upozornen at priste tam neparkuju protoze by se mohlo stat ze by se tam nevesla treba sanita atd....
Klidně to vymaž, Slam začne osočovat jinde.eMKa Slovensko píše:ak sa to tu neskludni bude LOCK, hadam sa nechcete vadit kvoli politike. Sme ghadam natolko rozumny ze nechame kazdemu svoj nech je akykolvek a nebudeme to riesit prave tu, na to si zalozte inu temu a tam sa vadte, robite tu s toho zbytocny bordel. mam teraz sto chuti vsetko co ma spolocne s politou v tejto teme vymazat
OK, mas pravdu, omlouvam se, nema smysl regovat na trapne invektivy, radeji pridam dalsi pripad ze zivota o nesmyslnosti noveho silnicniho zakona a chovani jeho vymahatelu:eMKa Slovensko píše:ak sa to tu neskludni bude LOCK, hadam sa nechcete vadit kvoli politike. Sme ghadam natolko rozumny ze nechame kazdemu svoj nech je akykolvek a nebudeme to riesit prave tu, na to si zalozte inu temu a tam sa vadte, robite tu s toho zbytocny bordel. mam teraz sto chuti vsetko co ma spolocne s politou v tejto teme vymazat
Tak to je teda vážně síla. Cyklista musí v takovém případě urychleně zahodit nebo schovat kolo a tvrdit, že normálně při chůzi upadl. Potom to snad nebude dopravní nehoda, i když účastníkem silničního provozu může být i chodec, tak nevím.Slam píše:.... radeji pridam dalsi pripad ze zivota o nesmyslnosti noveho silnicniho zakona a chovani jeho vymahatelu:
http://zpravy.idnes.cz/cyklista-se-vyma ... domaci_jan
Když jsem bydlel v předchozím bydlišti, jezdil jsem do hospody též na kole (měl jsem to po rovině 2 km, takže proti pěší chůzi dost časová úspora). Byl jsem jedinej, spolustolovníci jezdili autama. Tak se stalo, že jeden z vidláků, který nepochopil zásadu, že k hospodě se couvá, aby se po požití odjíždělo po čumáku, po požití couval a naboural auto vedle... Přijeli to vyšetřit 2 příslušníci, pěkně to nafotili, sepsali a pak se sami v tý hospodě ožrali jak čuňata (končila jim služba)Oněgin píše:Většina doptaváků je pěkná pakáž a není k tomu podtřeba ani nového zákona.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |