Tak kolik už jste nasbírali bodů...:-)?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
ak sa to tu neskludni bude LOCK, hadam sa nechcete vadit kvoli politike. Sme ghadam natolko rozumny ze nechame kazdemu svoj nech je akykolvek a nebudeme to riesit prave tu, na to si zalozte inu temu a tam sa vadte, robite tu s toho zbytocny bordel. mam teraz sto chuti vsetko co ma spolocne s politou v tejto teme vymazat
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no lidi nedostal sem bod ale dostal sem nejstupidnejsi pokutu, stal sem v jednosmerce a moje auto zabiralo vic vozovky nez je dovoleno, totiz nezustalo mezi mim autem a druhym autem naproti alespon jeden volny jizdni pruh, a to 3 metry namerili jen 2.70, smula asi si zitra pujdu a useknu 30 cm kufru
jo ta pokuta nakonec byle jen 100 kč, a byl sem upozornen at priste tam neparkuju protoze by se mohlo stat ze by se tam nevesla treba sanita atd....
jo ta pokuta nakonec byle jen 100 kč, a byl sem upozornen at priste tam neparkuju protoze by se mohlo stat ze by se tam nevesla treba sanita atd....
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To by musela být nějaká mega sanita jedině o hasičích by se dalo diskutovatSlavek píše:no lidi nedostal sem bod ale dostal sem nejstupidnejsi pokutu, stal sem v jednosmerce a moje auto zabiralo vic vozovky nez je dovoleno, totiz nezustalo mezi mim autem a druhym autem naproti alespon jeden volny jizdni pruh, a to 3 metry namerili jen 2.70, smula asi si zitra pujdu a useknu 30 cm kufru
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no jo hadejse s polisajtama, kdyz ti dava pokutu jen 100 kc
ja sem nejdriv myslel ze si delaj pudel, a ono vubec ne brali to hrozne vazne
ja sem nejdriv myslel ze si delaj pudel, a ono vubec ne brali to hrozne vazne
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
Klidně to vymaž, Slam začne osočovat jinde.eMKa Slovensko píše:ak sa to tu neskludni bude LOCK, hadam sa nechcete vadit kvoli politike. Sme ghadam natolko rozumny ze nechame kazdemu svoj nech je akykolvek a nebudeme to riesit prave tu, na to si zalozte inu temu a tam sa vadte, robite tu s toho zbytocny bordel. mam teraz sto chuti vsetko co ma spolocne s politou v tejto teme vymazat
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
OK, mas pravdu, omlouvam se, nema smysl regovat na trapne invektivy, radeji pridam dalsi pripad ze zivota o nesmyslnosti noveho silnicniho zakona a chovani jeho vymahatelu:eMKa Slovensko píše:ak sa to tu neskludni bude LOCK, hadam sa nechcete vadit kvoli politike. Sme ghadam natolko rozumny ze nechame kazdemu svoj nech je akykolvek a nebudeme to riesit prave tu, na to si zalozte inu temu a tam sa vadte, robite tu s toho zbytocny bordel. mam teraz sto chuti vsetko co ma spolocne s politou v tejto teme vymazat
http://zpravy.idnes.cz/cyklista-se-vyma ... domaci_jan
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Tak to je teda vážně síla. Cyklista musí v takovém případě urychleně zahodit nebo schovat kolo a tvrdit, že normálně při chůzi upadl. Potom to snad nebude dopravní nehoda, i když účastníkem silničního provozu může být i chodec, tak nevím.Slam píše:.... radeji pridam dalsi pripad ze zivota o nesmyslnosti noveho silnicniho zakona a chovani jeho vymahatelu:
http://zpravy.idnes.cz/cyklista-se-vyma ... domaci_jan
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Omlouvám se všem,hlavně Slamovi.Znova jsem přečetl veškeré příspěvky a protože jsem dříve narozený zaměnil jsem jména ( Husák). Toho současného Husáka jsem neznal a reagoval jsem na příspěvky Slama neadekvátně.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Většina dopraváků je pěkná pakáž a není k tomu podtřeba ani nového zákona. To, že nedokáží adekvátně reagovat, dosvědčují nehody, které se dějí kousek od mého bydliště.
Představte si trojúhelní ABC. Na přeponě mezibody B a C dojde k nehodě. Příslušníky však nenapadne postavit do bodů B a C 2 lidi, kteří by dopravu směřovali přes bod A. Místo toho celá tlupa okouní u místa nehody a z obou stran se tvoří kolony, řidiči v těchto vedrech jsou na umření, otáčejí auta na nepřehledných místech atd. Jestli mi vyjde čas, zkusím se zastavit na okresním ředitelství a zeptat se, proč podobné situace neřeší selským rozumem.
Představte si trojúhelní ABC. Na přeponě mezibody B a C dojde k nehodě. Příslušníky však nenapadne postavit do bodů B a C 2 lidi, kteří by dopravu směřovali přes bod A. Místo toho celá tlupa okouní u místa nehody a z obou stran se tvoří kolony, řidiči v těchto vedrech jsou na umření, otáčejí auta na nepřehledných místech atd. Jestli mi vyjde čas, zkusím se zastavit na okresním ředitelství a zeptat se, proč podobné situace neřeší selským rozumem.
Naposledy upravil(a) Oněgin dne ned črc 23, 2006 20:50, celkem upraveno 1 x.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já bych chtěl vědět, jak jel a co vyváděl. Ono když jsem včera potkal DEBILA kterej nasedal na kolo tak že se rozjel až ke sřední čáře nazpátek ke krajnici a kličkoval jak králík, tomu bych dal 50 litrů hned. A ani nebyl vožralej, páč to byl masařka v elasťákách.
Cyklista stejně jako já řidič musí přizpůsobit jízu povaze vozovky a svejm schopnostem taklže něco udělal blbě.
Další co by mně zajímalo když zavadil o obrubník na horskym kole tak jel asi někde ve městě, asi na silnici... pochybuju že měl na horákovi všechny odrazky, světla a blatníky. 90% kol co se u nás prodává nesmí na silnici.
A už vůbec nechápu proč volali po sanitce lopicajty.
Cyklista stejně jako já řidič musí přizpůsobit jízu povaze vozovky a svejm schopnostem taklže něco udělal blbě.
Další co by mně zajímalo když zavadil o obrubník na horskym kole tak jel asi někde ve městě, asi na silnici... pochybuju že měl na horákovi všechny odrazky, světla a blatníky. 90% kol co se u nás prodává nesmí na silnici.
A už vůbec nechápu proč volali po sanitce lopicajty.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Šéf dopravního inspektorátu boural opilý, dva zranění
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
Když jsem bydlel v předchozím bydlišti, jezdil jsem do hospody též na kole (měl jsem to po rovině 2 km, takže proti pěší chůzi dost časová úspora). Byl jsem jedinej, spolustolovníci jezdili autama. Tak se stalo, že jeden z vidláků, který nepochopil zásadu, že k hospodě se couvá, aby se po požití odjíždělo po čumáku, po požití couval a naboural auto vedle... Přijeli to vyšetřit 2 příslušníci, pěkně to nafotili, sepsali a pak se sami v tý hospodě ožrali jak čuňata (končila jim služba) .Oněgin píše:Většina doptaváků je pěkná pakáž a není k tomu podtřeba ani nového zákona.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hoši máte v tom zmatky. Nehoda je dle zákona (zjednodušeně) událost, která se přihodí vozidlu na pozemní komunikaci, nebo tam započne. Tedy navalený chodec (i kdyby šel po silnici), který upadne a zraní se, nezpůsobí tímto dopravní nehodu, stejně tak cyklista na chodníku nebo v lese nezpůsobí dopravní nehodu. Defacto asi i když auto srazí na chodníku chodce, není to nehoda, tak to plyne ze zákona, ale poslední případ asi bude pro právníka.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny