Moderátor: Blue Lanos
Pre mňa sú amatérske postrehy dôležité. Sama som amatér.Qtinka píše:Dakujem za pekne privitanieUz vas vsetkych sledujem dlhsie - "Charlieho" mam 7 mesiacov - a veeelmi sa mi paci takyto "kec-klub". Dufam ze moje postrehy - aj ked amaterske prispeju do diskusie. Budem sa snazit
Jee, konečně někdo s tmavě modrým KalosemQtinka píše:AhojteKonecne som sa zaregistrovala, zdravim fsetkych "kalosakov"
To byla narazka na me?mipo píše:Neboj sa ničoho a píš, čo ťa napadne ako to robia všetci...Qtinka píše:Dakujem za pekne privitanieUz vas vsetkych sledujem dlhsie - "Charlieho" mam 7 mesiacov - a veeelmi sa mi paci takyto "kec-klub". Dufam ze moje postrehy - aj ked amaterske prispeju do diskusie. Budem sa snazit
Trafená hus zagága:-)))Akri píše:To byla narazka na me? :lol:mipo píše:Neboj sa ničoho a píš, čo ťa napadne ako to robia všetci...Qtinka píše:Dakujem za pekne privitanie :) Uz vas vsetkych sledujem dlhsie - "Charlieho" mam 7 mesiacov - a veeelmi sa mi paci takyto "kec-klub". Dufam ze moje postrehy - aj ked amaterske prispeju do diskusie. Budem sa snazit :D
Ahoj DwainDvain píše:Jee, konečně někdo s tmavě modrým KalosemQtinka píše:AhojteKonecne som sa zaregistrovala, zdravim fsetkych "kalosakov"
Sice to do řešení spotřeby moc nepatří, ale jsem hrozně rád, že se někomu sportovní modrá líbí. Žes hlasovala v anketě pro sportovní modrou? Nedávno jsem si všiml, že už tam jsou 3 hlasy pro 33U
Jinak spotřebu mám kolem 8 l/100km, ale jezdím převážně městem bez kolon...
A ten druhý hlas je čí?LD píše:Ten treti hlas byl muj.
,Dvain píše:A ten druhý hlas je čí?LD píše:Ten treti hlas byl muj.Já jsem nehlasoval...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |