Spotřeba Kalos
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Pre mňa sú amatérske postrehy dôležité. Sama som amatér.Qtinka píše:Dakujem za pekne privitanie Uz vas vsetkych sledujem dlhsie - "Charlieho" mam 7 mesiacov - a veeelmi sa mi paci takyto "kec-klub". Dufam ze moje postrehy - aj ked amaterske prispeju do diskusie. Budem sa snazit
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Jee
Jee, konečně někdo s tmavě modrým Kalosem Sice to do řešení spotřeby moc nepatří, ale jsem hrozně rád, že se někomu sportovní modrá líbí. Žes hlasovala v anketě pro sportovní modrou? Nedávno jsem si všiml, že už tam jsou 3 hlasy pro 33U Jinak spotřebu mám kolem 8 l/100km, ale jezdím převážně městem bez kolon...Qtinka píše:Ahojte Konecne som sa zaregistrovala, zdravim fsetkych "kalosakov"
Tmavě modrý 3D Kalos 1.2
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To byla narazka na me?mipo píše:Neboj sa ničoho a píš, čo ťa napadne ako to robia všetci...Qtinka píše:Dakujem za pekne privitanie Uz vas vsetkych sledujem dlhsie - "Charlieho" mam 7 mesiacov - a veeelmi sa mi paci takyto "kec-klub". Dufam ze moje postrehy - aj ked amaterske prispeju do diskusie. Budem sa snazit
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Trafená hus zagága:-)))Akri píše:To byla narazka na me? :lol:mipo píše:Neboj sa ničoho a píš, čo ťa napadne ako to robia všetci...Qtinka píše:Dakujem za pekne privitanie :) Uz vas vsetkych sledujem dlhsie - "Charlieho" mam 7 mesiacov - a veeelmi sa mi paci takyto "kec-klub". Dufam ze moje postrehy - aj ked amaterske prispeju do diskusie. Budem sa snazit :D
Re: Jee
Ahoj Dwain Ano hlasovala som pre 33U, neviem preco sa vseobecne modra moc nepaci... Co sa tyka spotreby, hybe sa to okolo 8 az 9 l, ale jazdim LEN MESTO, same zacpy,... Zacala som od minuleho mesiaca tankovat Shell V-power, tak som zvedava ci to so spotrebou nieco urobi.Dvain píše:Jee, konečně někdo s tmavě modrým Kalosem Sice to do řešení spotřeby moc nepatří, ale jsem hrozně rád, že se někomu sportovní modrá líbí. Žes hlasovala v anketě pro sportovní modrou? Nedávno jsem si všiml, že už tam jsou 3 hlasy pro 33U Jinak spotřebu mám kolem 8 l/100km, ale jezdím převážně městem bez kolon...Qtinka píše:Ahojte Konecne som sa zaregistrovala, zdravim fsetkych "kalosakov"
KALOS 1,2HB SE Star2 - "Charlie"
Re: 33U rulez
A ten druhý hlas je čí? Já jsem nehlasoval...LD píše:Ten treti hlas byl muj.
Tmavě modrý 3D Kalos 1.2
- schomi
- Kontaktovat uživatele:
Re: 33U rulez
,Dvain píše:A ten druhý hlas je čí? Já jsem nehlasoval...LD píše:Ten treti hlas byl muj.
sry chlapy, ale vtírnu se sem
Ten druhý hlas je můj! na sportovně modrý můžu oči nechat!
Tohleto je můj kalouš!! http://daewooclub.com/album_pic.php?pic_id=327 , nebo http://daewooclub.com/viewtopic.php?t=9 ... c&start=30 desátej příspěvek:lol:
Dobrý večer Za 84 -3
Vracím se k tématu:Spotřeba Kalos 1150 /3 měsíce čip/
Tak v neděli 29 jsem natankoval V-Power 41.82l za 30.1kč a v pondělí jedu okolo a je za 29.5kč
Jinak jsem to sečet a 16 766km za 1252.97l to je 7.47/100km
To jde výhradně na spotřebu nejedu když potřebuji tak to nakrmím a teď jsem už dálku dlouho nejel a i ten vozík tahám takže si nestěžuji!
/Já ještě říkám,že nemám komu a když bych si stěžoval tak by mi to i lidi přáli! /Tady na fóru třeba ne ale co člověk ví?
Ať nám jezdí a nezlobí
Vracím se k tématu:Spotřeba Kalos 1150 /3 měsíce čip/
Tak v neděli 29 jsem natankoval V-Power 41.82l za 30.1kč a v pondělí jedu okolo a je za 29.5kč
Jinak jsem to sečet a 16 766km za 1252.97l to je 7.47/100km
To jde výhradně na spotřebu nejedu když potřebuji tak to nakrmím a teď jsem už dálku dlouho nejel a i ten vozík tahám takže si nestěžuji!
/Já ještě říkám,že nemám komu a když bych si stěžoval tak by mi to i lidi přáli! /Tady na fóru třeba ne ale co člověk ví?
Ať nám jezdí a nezlobí