Ja budu na Barrandove

(ale asi tato situace nenastane a vedet ji budu az v patek

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Milí Vojto. Absolútne nič proti Tebe nemám, a do dnešného dňa som si Ťa vážil. Aj napriek tomu čo si mi napísal v súkromnej správe. Rob si čo chceš a kde chceš mne je to absolútne jedno. Ale láskavo neporovnávaj AVEAKOV somnou. Lebo budem musieť zmeniť názor na Matizakov. A pár ludí si medzi nimi naozaj si Vážim..Vojta píše:No, Jožko, měl bys Manín asi přeorganizovat, jako Olšovec.lomngi píše:Tak ako to tu čítam pripadá mi to celé divné. aj na začiatku v kempe bol len jeden termin . Teraz zrazu je tu ďalší len jeden voľný termín.. Tak že vedšina z Vás vie že často tam trávim na okolí čas. Bol som sa tam teda informovať.
Celé mi to priipadá podľa zistení nijak divné... Ale to je jedno. v kempu voľný termín iní už bol aj pred zmenou dátumu. Osobne som to zisťoval... A zistil som pri tom aj to že majiteľ je moja vzdialená rodina. Podľa všetkého je to robené ta zmena kvôli 2ľuďom....!!! Aby tam dvaja teda boli nepríde teraz dalších 10 to je ale škoda...![]()
Mě osobně je milejší, když tam budou dva, kteří o nás stojí a my o ně, než třeba deset dalších, kteří stojí jen o svoje auta a ceny a lidi jsou jim putna (to jsme viděli na Olšovci).
A že někteří skuhrají, že nebudou mít peníze. Já si na dva pořádné srazy ročně šetřím celý rok a mám klid. Nemusím absolvovat x srazů pro 5 - 10 aut Bůhví jak daleko
Ale k tématu data konání srazu. Komu termín nevyhovuje, má prostě smůlu. Organizátor je MIPO, nikdo jiný. A vybral nakonec termín, který jemu vyhovuje . Ten původní termín byl pouze předběžný.
A pokud se Ti, Jožko nelíbí, jak někdo srazy organizuje, už jsem Ti to řekl i napsal několikrát: Zorganizuj si sraz v místě i termínu, jaký Ti bude vyhovovat a přestaň se do všeho montovat.
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
lomngi píše:Tak ako to tu čítam pripadá mi to celé divné. aj na začiatku v kempe bol len jeden termin . Teraz zrazu je tu ďalší len jeden voľný termín.. Tak že vedšina z Vás vie že často tam trávim na okolí čas. Bol som sa tam teda informovať.mipo píše:Zmenili sa mi pracovné povinnosti. Toto je jediný termín, kedy mám čas zraz zorganizovať a zároveň majú v kempe voľno.
Celé mi to priipadá podľa zistení nijak divné... Ale to je jedno. v kempu voľný termín iní už bol aj pred zmenou dátumu. Osobne som to zisťoval... A zistil som pri tom aj to že majiteľ je moja vzdialená rodina. Podľa všetkého je to robené ta zmena kvôli 2ľuďom....!!! Aby tam dvaja teda boli nepríde teraz dalších 10 to je ale škoda...
většina z nás s tím termínem počítala a hlavně v pátek je státní svátek a někteří z nás uvažovali že dorazí už ve čtvrtek aby si to tam taky v poho užili i ,,dovolenou´´ je to na hovno a většina nedorazí protože má děti školou povinné a ty jsou důležitějšísaamm píše:jediný volnýVojta píše:29. - 30.9.2012
Více podrobností později dodá MiPo, tohle byl jediný volný víkendový termín
Pracující člověk se musí přizpůsobit dokonce i v zaměstnání
je sice ještě 2,5 měsíce,ale vem si ty výdaje za děti dále bude před výplatou a za další sice Vojta psal že šetří celoročně na srazy ale vem si co je nás hodně pracujících a ty výplaty nejsou někdy nic moc a někdo taky žije od výplaty k výplatě.WAITING píše:mno je to nestastne riesenie ta zmena terminu ale je to este 2,5 mesiaca tak zariadit sa sa da kadeco
Milý Jožko,lomngi píše:.... a do dnešného dňa som si Ťa vážil. Aj napriek tomu čo si mi napísal v súkromnej správe.
nič k tomu netreba asi dodať....A že kedy koľko km prejdem a kvôli čomu Tebe je absolútne nič. A stačilo napísať že Mipo v Tom termíne nemôže Tak bude iný. ale urobiť sa dá všetko.Vojta píše:29. - 30.9.2012
Více podrobností později dodá MiPo, tohle byl jediný volný víkendový termín
Rudo tady se obhajuje původní termín Manína,takže to chápu veliceRudolf Š. píše:Pánové, já vás nechápu, že se nato nevykašlete![]()
![]()
![]()
![]()
já myslím ty jejich hádky a né jenom Lomngiho a vojty, teď nevím kde, ale už proběhla hádka i v jiných vláknech, to prostě nechápu18lukin18 píše:Rudo tady se obhajuje původní termín Manína,takže to chápu veliceRudolf Š. píše:Pánové, já vás nechápu, že se nato nevykašlete![]()
![]()
![]()
![]()
to se ani nesnaž pochopit,je to jejich bojRudolf Š. píše:já myslím ty jejich hádky a né jenom Lomngiho a vojty, teď nevím kde, ale už proběhla hádka i v jiných vláknech, to prostě nechápu18lukin18 píše:Rudo tady se obhajuje původní termín Manína,takže to chápu veliceRudolf Š. píše:Pánové, já vás nechápu, že se nato nevykašlete![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |