Manín 2012
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Re: Manín 2012
Chjooo nooo. Taka zmena nepotesi.
Ja budu na Barrandove ... nejspis ... leda ze bych musel v sobotu do hokny kdyz by bylo moooc objednavek
(ale asi tato situace nenastane a vedet ji budu az v patek )
Ja budu na Barrandove ... nejspis ... leda ze bych musel v sobotu do hokny kdyz by bylo moooc objednavek
(ale asi tato situace nenastane a vedet ji budu az v patek )
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
- Reklama
Milí Vojto. Absolútne nič proti Tebe nemám, a do dnešného dňa som si Ťa vážil. Aj napriek tomu čo si mi napísal v súkromnej správe. Rob si čo chceš a kde chceš mne je to absolútne jedno. Ale láskavo neporovnávaj AVEAKOV somnou. Lebo budem musieť zmeniť názor na Matizakov. A pár ludí si medzi nimi naozaj si Vážim..Vojta píše:No, Jožko, měl bys Manín asi přeorganizovat, jako Olšovec.lomngi píše:Tak ako to tu čítam pripadá mi to celé divné. aj na začiatku v kempe bol len jeden termin . Teraz zrazu je tu ďalší len jeden voľný termín.. Tak že vedšina z Vás vie že často tam trávim na okolí čas. Bol som sa tam teda informovať.
Celé mi to priipadá podľa zistení nijak divné... Ale to je jedno. v kempu voľný termín iní už bol aj pred zmenou dátumu. Osobne som to zisťoval... A zistil som pri tom aj to že majiteľ je moja vzdialená rodina. Podľa všetkého je to robené ta zmena kvôli 2ľuďom....!!! Aby tam dvaja teda boli nepríde teraz dalších 10 to je ale škoda...
Mě osobně je milejší, když tam budou dva, kteří o nás stojí a my o ně, než třeba deset dalších, kteří stojí jen o svoje auta a ceny a lidi jsou jim putna (to jsme viděli na Olšovci).
A že někteří skuhrají, že nebudou mít peníze. Já si na dva pořádné srazy ročně šetřím celý rok a mám klid. Nemusím absolvovat x srazů pro 5 - 10 aut Bůhví jak daleko
Ale k tématu data konání srazu. Komu termín nevyhovuje, má prostě smůlu. Organizátor je MIPO, nikdo jiný. A vybral nakonec termín, který jemu vyhovuje . Ten původní termín byl pouze předběžný.
A pokud se Ti, Jožko nelíbí, jak někdo srazy organizuje, už jsem Ti to řekl i napsal několikrát: Zorganizuj si sraz v místě i termínu, jaký Ti bude vyhovovat a přestaň se do všeho montovat.
A Ty by si sa možno prekvapil aký názor majú na Teba niektorý Tý o ktorých si myslíš že sú to tý najlepší. Aj u mňa to tak môže byť a viem že za chrptom človeka rádi ohovárajú. Ale to je život a mne je to jedno..
A na Manine si to teda užité. kto che príde kto Nie nepríde.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
lomngi píše:Tak ako to tu čítam pripadá mi to celé divné. aj na začiatku v kempe bol len jeden termin . Teraz zrazu je tu ďalší len jeden voľný termín.. Tak že vedšina z Vás vie že často tam trávim na okolí čas. Bol som sa tam teda informovať.mipo píše:Zmenili sa mi pracovné povinnosti. Toto je jediný termín, kedy mám čas zraz zorganizovať a zároveň majú v kempe voľno.
Celé mi to priipadá podľa zistení nijak divné... Ale to je jedno. v kempu voľný termín iní už bol aj pred zmenou dátumu. Osobne som to zisťoval... A zistil som pri tom aj to že majiteľ je moja vzdialená rodina. Podľa všetkého je to robené ta zmena kvôli 2ľuďom....!!! Aby tam dvaja teda boli nepríde teraz dalších 10 to je ale škoda...
Takže podstata všeho je přesně popsána od Lomngiho. Problém je v tom, že většina nás, která do Manína jezdila, už vše tomu přizpůsobila. Dva měsíce před původním termínem se vše mění a buď se přizpůsobím a vše, co jsem na léto naplánoval (a pravděpodobně ne jen já) je v háji. To už nemluvím o tom, že kdo dává v pondělí po prázdninách děti do školy, tak asi těžko pojede.
Ještě upravím: díval jsem se, co vše mám na léto naplánované. Musím konstatovat (smutně), že z časových důvodů musím Manín vynechat.
Naposledy upravil(a) pekrtek dne úte čer 19, 2012 19:56, celkem upraveno 1 x.
mno je to nestastne riesenie ta zmena terminu ale je to este 2,5 mesiaca tak zariadit sa sa da kadeco
1,4 16V 100k - Nové Aveo 4-dverové LT - modra borocay ---===>>> a je to tadyyyyyy
většina z nás s tím termínem počítala a hlavně v pátek je státní svátek a někteří z nás uvažovali že dorazí už ve čtvrtek aby si to tam taky v poho užili i ,,dovolenou´´ je to na hovno a většina nedorazí protože má děti školou povinné a ty jsou důležitějšísaamm píše:jediný volnýVojta píše:29. - 30.9.2012
Více podrobností později dodá MiPo, tohle byl jediný volný víkendový termín
Pracující člověk se musí přizpůsobit dokonce i v zaměstnání
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
je sice ještě 2,5 měsíce,ale vem si ty výdaje za děti dále bude před výplatou a za další sice Vojta psal že šetří celoročně na srazy ale vem si co je nás hodně pracujících a ty výplaty nejsou někdy nic moc a někdo taky žije od výplaty k výplatě.WAITING píše:mno je to nestastne riesenie ta zmena terminu ale je to este 2,5 mesiaca tak zariadit sa sa da kadeco
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Ja som si uz v praci vybavil volno na povodny termin 29.9. - 30.9.
Sorry, ale to uz u sefa budem vypadat ako chuj a nebude kvoli mne zasa menit smeny na cely september.
Je mi luto, v tejto chvili to vyzera ze nepridem.
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Pánové nehadždte flintu do žita.!!!
.Dnes som dostal neskutočne množstvo mailov a telefonátov ohľadne Manina. Niektorý má aj zobudili po nočnej.
Po zvážení pre a proti som sa rozhodol že skúsim s niektorými zorganizovať náhradný sraz na pôvodný termin Manin 2012. Tak dajte mi pár dni času a zistím kde aké sú možnosti.Termin zrazu zostane zachovaná 29. - 30.9.2012 a miesto sa určí dodatočne.
Budeme sa snažit vybaviť kemp ubytovanim pre všetkých.
.Dnes som dostal neskutočne množstvo mailov a telefonátov ohľadne Manina. Niektorý má aj zobudili po nočnej.
Po zvážení pre a proti som sa rozhodol že skúsim s niektorými zorganizovať náhradný sraz na pôvodný termin Manin 2012. Tak dajte mi pár dni času a zistím kde aké sú možnosti.Termin zrazu zostane zachovaná 29. - 30.9.2012 a miesto sa určí dodatočne.
Budeme sa snažit vybaviť kemp ubytovanim pre všetkých.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Milý Jožko,lomngi píše:.... a do dnešného dňa som si Ťa vážil. Aj napriek tomu čo si mi napísal v súkromnej správe.
dost dobře nechápu, proč sem dnes taháš soukromou zprávu starou dva měsíce. To, co jsem Ti napsal soukromě, můžu klidně napsat i veřejně. Za vším si stojím a budu stát. Tvůj zásah do organizace Olšovce byl Tvou soukromou akcí. Co z veřejně slibovaných akcí na srazu se uskutečnilo?
Nové Chevrolety? Kde byly?
Zástupci Chevroletu a Carmaxu budou vyhlašovat hodnotit soutěže a předávat ceny. Kdo ceny předával?
Spanilá jízda 14:00 - všichni se stihli v klidu najíst, pouze AVEO fan clubu nestačily ani dvě hodiny.
Ale je zbytečné se vracet k Olšovci. Je za námi, dopadl jak dopadl. Pokud se chceš navážet do Matýskářů, tak jedině do mě, protože ostatní raději mlčí.
A že se změnil předběžný termín Manína? Když organizátorovi zaměstnavatel na původní termín nařídí pracovní akci, tak je logické, že organizátor změní termín tak, aby se mohl srazu zúčastnit.
Samozřemě některým lidem změna bude vadit, ale zakový je život. Ale pouze Ty jsi byl opět tak aktivní, že jsi jel Bůhví kolik km do Manína, abys mohl veřejně napadnou MiPa, ačkoliv NIKDO nenapsal, že jediný volný termín se týká kempu. Holt zase Tvoje aktivita. Jak se to říkalo za komančů: aktivní ..... horší než třídní nepřítel.
Už mě to nebaví
nič k tomu netreba asi dodať....A že kedy koľko km prejdem a kvôli čomu Tebe je absolútne nič. A stačilo napísať že Mipo v Tom termíne nemôže Tak bude iný. ale urobiť sa dá všetko.Vojta píše:29. - 30.9.2012
Více podrobností později dodá MiPo, tohle byl jediný volný víkendový termín
VEĎ STAČÍ KEĎ TAM BUDEŠ Ty s priateľmi a na ostatných prečo sa ne vysrat. Už na Tvoje príspevky prestanem reagovať a užívaj si život v kludne a v zdraví.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Pánové, já vás nechápu, že se nato nevykašlete
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Rudo tady se obhajuje původní termín Manína,takže to chápu veliceRudolf Š. píše:Pánové, já vás nechápu, že se nato nevykašlete
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
já myslím ty jejich hádky a né jenom Lomngiho a vojty, teď nevím kde, ale už proběhla hádka i v jiných vláknech, to prostě nechápu18lukin18 píše:Rudo tady se obhajuje původní termín Manína,takže to chápu veliceRudolf Š. píše:Pánové, já vás nechápu, že se nato nevykašlete
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
to se ani nesnaž pochopit,je to jejich boj ale tetka se nás Lomngi zastává s původním termínemRudolf Š. píše:já myslím ty jejich hádky a né jenom Lomngiho a vojty, teď nevím kde, ale už proběhla hádka i v jiných vláknech, to prostě nechápu18lukin18 píše:Rudo tady se obhajuje původní termín Manína,takže to chápu veliceRudolf Š. píše:Pánové, já vás nechápu, že se nato nevykašlete
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Kluci, kluci jak jste staří tak jsi hloupí !!!
Mám pocit, že tobě Vojto nějak Jožo nesedí a stačí málo aby jsi mu to dal sežrat.
Pokud vím, Jožo se ti šel omluvit (a myslím byl sním i Peha) ale Vojto zachoval jsi se jako malý, rozmazlený kluk
Jožo a ty prosím nech organizaci Olšovca a Manína na organizátorech, díky.
Mám pocit, že tobě Vojto nějak Jožo nesedí a stačí málo aby jsi mu to dal sežrat.
Pokud vím, Jožo se ti šel omluvit (a myslím byl sním i Peha) ale Vojto zachoval jsi se jako malý, rozmazlený kluk
Jožo a ty prosím nech organizaci Olšovca a Manína na organizátorech, díky.
Naposledy upravil(a) tomask dne úte čer 19, 2012 23:47, celkem upraveno 1 x.
Carthell Prg