N3oklane: Ale ty jsi volal až okolo 10.30h...n3oklan píše:Jajuska95 : tak kdo mi to bral telefon ?

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
N3oklane: Ale ty jsi volal až okolo 10.30h...n3oklan píše:Jajuska95 : tak kdo mi to bral telefon ?
Děkujeme organizátorům, nám se to moc líbilo a určitě příští rok znova na jelena.....n3oklan píše:...posoudit dle sebe nemohu dostatecne obektivne (me se libil)....
Jednoznačně vždy auto k barvě hlavy....jinak to nejdeJajuska95 píše: ...ta barva k němu jde Xsotfxi
Díky za foto....hlavně z palačinkárnyJ.Bad píše:Tady jsou nějaké fotky..
Učila jsem se němčinu, ale moc mi to nejde..xsoftx píše:Jednoznačně vždy auto k barvě hlavy....jinak to nejdeJajuska95 píše: ...ta barva k němu jde XsotfxiNeměla jsi se s Ivošem učit a ne procházet fórum?
Díky za foto....hlavně z palačinkárnyJ.Bad píše:Tady jsou nějaké fotky..
Tak už je po běhavce - Vazoune tím polibkem to opravdu nebylo a že by z vepřového kolena?? to také ne... spíš mi to přišlo jako nějaký únavový syndrom.. po dojezdu domů - Bohdanka ulehla a probudila se dnes dopoledne ráno a bylo po běhavce.. ufffStanley píše:Musím se přidat s poděkováním organizátorovi a průvodci po krásách rumburského výběžku.Krásné počasí,pěkná procházka a bezva lidi.Smekám přede všemi.Taky jsem rád poznal skvělé lidi v čele s " Vazounem." Nebyla ta běhavka z toho kolena
Nerozdělili se a zbouchali ho sami.
![]()
-------------------J.Bad píše:Tak už je po běhavce - Vazoune tím polibkem to opravdu nebylo a že by z vepřového kolena?? to také ne... spíš mi to přišlo jako nějaký únavový syndrom.. po dojezdu domů - Bohdanka ulehla a probudila se dnes dopoledne ráno a bylo po běhavce.. ufffStanley píše:Musím se přidat s poděkováním organizátorovi a průvodci po krásách rumburského výběžku.Krásné počasí,pěkná procházka a bezva lidi.Smekám přede všemi.Taky jsem rád poznal skvělé lidi v čele s " Vazounem." Nebyla ta běhavka z toho kolena
Nerozdělili se a zbouchali ho sami.
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |