N3oklane: Ale ty jsi volal až okolo 10.30h... a to už byl Ivča vzhůru..n3oklan píše:Jajuska95 : tak kdo mi to bral telefon ?
II. severočeský sraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Re: II. severočeský sraz
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Reklama
Děkujeme organizátorům, nám se to moc líbilo a určitě příští rok znova na jelena.....n3oklan píše:...posoudit dle sebe nemohu dostatecne obektivne (me se libil)....
Výborná atmosféra a fajn lidičky. n3oklan objednal bezva počasí...prohloupil, kdo nepřijel....
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
Zdravím všechny účastníky srazu i ty co se nemohli dostavit. Tady najdete fota http://chevrolet-daewoo-club.rajce.idnes.cz/
Kdyby jste někdo chtěli nějakou ve větším rozlišení, písněte si o ni na ja.david@seznam.cz
Kdyby jste někdo chtěli nějakou ve větším rozlišení, písněte si o ni na ja.david@seznam.cz
Aktuálně: Daewoo Leganza 2.0 CDX, r.v. 99, cca 200t. km, max. výbava ...
+ Citroen Jumper 2,5 D , Kia Pride 1,3 GLXi Wagon
Vzpomínáme: ALFA ROMEO 156 , r.v. 99, 180tkm, 114Kw, Italský hřebec... 12/2009 tragicky zahynul na dálnici...
+ Citroen Jumper 2,5 D , Kia Pride 1,3 GLXi Wagon
Vzpomínáme: ALFA ROMEO 156 , r.v. 99, 180tkm, 114Kw, Italský hřebec... 12/2009 tragicky zahynul na dálnici...
Pěkné akční fotografie.... ....konečně vidím své auto zezadu při jízdě
Moc pěkné fotky,sraz se vydařil.. Cruzík je opravdu krásné autíčko.. a ta barva k němu jde Xsotfxi
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Velmi povedený sraz - prima lidičky - organizátorovi díky za super počasí a výborné hody na Valdeku a zakončení srazu v palačinkárně.
Cesta z5 proběhla v pohodě - jen Bohdanka měla nějakou běhavku .. snad to nebylo od Vazounova polibku...na Shellce!!
Tady jsou nějaké fotky.. kdo bude mít zájem o nějaké větší rozlišení napište SZ.
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/093 ... .76MB.html
Tady je link na tu kameru... http://hradek.sluknovsko.cz/webkamera
Cesta z5 proběhla v pohodě - jen Bohdanka měla nějakou běhavku .. snad to nebylo od Vazounova polibku...na Shellce!!
Tady jsou nějaké fotky.. kdo bude mít zájem o nějaké větší rozlišení napište SZ.
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/093 ... .76MB.html
Tady je link na tu kameru... http://hradek.sluknovsko.cz/webkamera
- Přílohy
-
- IMG_5049.JPG (49.14 KiB) Zobrazeno 2752 x
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
-
- Kontaktovat uživatele:
Rád Vás vidím a už sa teším na Olšovec Som rád že Vám to vyšlo
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den to: Jiříku a Bohdanko ta běhavka určitě nebyla z polibku " Vazouna " na tvář ale přežrali jste se zabíjačkových dobrot a svádíte to na někoho úplně nevinného já jsem zdravý jako řípa a moc se bavím ... na Váš účet alesponˇsi na II.severočeský sraz rádi vzpomenete - že ? Jinak jsem rád poznal nové lidičky jako jsou : xsoftx s přítelkyní - ja.davida s přítelkyní - a kluka Děčínskýho Matizáka ostatní účastníky znám a tímto Vás všechny zdravím hodnocení si musíte udělat své a očekávám,že bude kladné jako vždy ahojky
zdraví " Vazoun " a jeho babí Anička i když ještě jen z lůžka.
-----------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/II.08 r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2010
zdraví " Vazoun " a jeho babí Anička i když ještě jen z lůžka.
-----------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/II.08 r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2010
Jednoznačně vždy auto k barvě hlavy....jinak to nejde Neměla jsi se s Ivošem učit a ne procházet fórum?Jajuska95 píše: ...ta barva k němu jde Xsotfxi
Díky za foto....hlavně z palačinkárnyJ.Bad píše:Tady jsou nějaké fotky..
Musím se přidat s poděkováním organizátorovi a průvodci po krásách rumburského výběžku.Krásné počasí,pěkná procházka a bezva lidi.Smekám přede všemi.Taky jsem rád poznal skvělé lidi v čele s " Vazounem." Nebyla ta běhavka z toho kolena Nerozdělili se a zbouchali ho sami.
Učila jsem se němčinu, ale moc mi to nejde..xsoftx píše:Jednoznačně vždy auto k barvě hlavy....jinak to nejde Neměla jsi se s Ivošem učit a ne procházet fórum?Jajuska95 píše: ...ta barva k němu jde XsotfxiDíky za foto....hlavně z palačinkárnyJ.Bad píše:Tady jsou nějaké fotky..
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
tak to jsem rad ze se to povedlo a to pocasi teda moc me mrzelo ze jsem nemohl.
jeste mi neni uplne nejlip ale uz nemusim sedet cely den na WC.
nakonec jsem mel pul vikendu pracovniho
tak treba se to konecne za rok povede.
jeste mi neni uplne nejlip ale uz nemusim sedet cely den na WC.
nakonec jsem mel pul vikendu pracovniho
tak treba se to konecne za rok povede.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Tak už je po běhavce - Vazoune tím polibkem to opravdu nebylo a že by z vepřového kolena?? to také ne... spíš mi to přišlo jako nějaký únavový syndrom.. po dojezdu domů - Bohdanka ulehla a probudila se dnes dopoledne ráno a bylo po běhavce.. ufffStanley píše: Musím se přidat s poděkováním organizátorovi a průvodci po krásách rumburského výběžku.Krásné počasí,pěkná procházka a bezva lidi.Smekám přede všemi.Taky jsem rád poznal skvělé lidi v čele s " Vazounem." Nebyla ta běhavka z toho kolena Nerozdělili se a zbouchali ho sami.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
-------------------J.Bad píše:Tak už je po běhavce - Vazoune tím polibkem to opravdu nebylo a že by z vepřového kolena?? to také ne... spíš mi to přišlo jako nějaký únavový syndrom.. po dojezdu domů - Bohdanka ulehla a probudila se dnes dopoledne ráno a bylo po běhavce.. ufffStanley píše: Musím se přidat s poděkováním organizátorovi a průvodci po krásách rumburského výběžku.Krásné počasí,pěkná procházka a bezva lidi.Smekám přede všemi.Taky jsem rád poznal skvělé lidi v čele s " Vazounem." Nebyla ta běhavka z toho kolena Nerozdělili se a zbouchali ho sami.
Každý tomu " Jiříku " říkáme po svém ..... čau Vazoun " hlavně že jste se pomněli dobře
- ďábel s oplem
Sraz se povedl, ti co nedorazili prohloupili, sice ke konci na mě dolehla únava , ale zvládl jsem to po třech hodinách spánku jsem opět zavsedl do auta a odbyl si šichtu za volantem.
Tlačenka a zvěřinové ragů bylo skvělé a jako zakončení palačinke nebyl (musím podotknout, že můj) vubec špatný nápad....
Jen mě štvě že ani po roce jsem nedokázal dovézd Oplíka po laku
Tlačenka a zvěřinové ragů bylo skvělé a jako zakončení palačinke nebyl (musím podotknout, že můj) vubec špatný nápad....
Jen mě štvě že ani po roce jsem nedokázal dovézd Oplíka po laku
OPEL VECTRA B 1,6 16V - STILL IN PROGRESS
Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.
Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.