NEXIA BAZAR
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
NEXIA BAZAR
Po prodeji nexie jsem doma jeste nasel nejaky veci, kdyby nekdo mel zajem.
1.Vypinac prednich mlhovek, original, nikdy nepouzity, v originalnim baleni - 250kc
2.Civka do rozdelovace - nikdy nepouzita - 150kc
3.Repro do puvodnich umisteni, zn. GroundZero 100mm, mozno dopredu do palubky nebo v nexii HB dozadu pod zadni okno. Hrane asi 2 mesice, cena dohodou.
1.Vypinac prednich mlhovek, original, nikdy nepouzity, v originalnim baleni - 250kc
2.Civka do rozdelovace - nikdy nepouzita - 150kc
3.Repro do puvodnich umisteni, zn. GroundZero 100mm, mozno dopredu do palubky nebo v nexii HB dozadu pod zadni okno. Hrane asi 2 mesice, cena dohodou.
Naposledy upravil(a) milosh dne pon srp 21, 2006 18:53, celkem upraveno 2 x.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Mám záujem o ten strešný nosič, mám sedan, neviem či to pasuje a ešte ako by sa to dalo poslať a samozrejme cenu. Za odpoveď vopred ďakujem.
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...
Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
Dobirka na Slovensko je 400kc tusim, to by se ti vyplatilo abych to poslal treba Ivanovi do Brna a zajel by sis tamRodis píše:Mám záujem o ten strešný nosič, mám sedan, neviem či to pasuje a ešte ako by sa to dalo poslať a samozrejme cenu. Za odpoveď vopred ďakujem.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak svetlo uz je pryc a stresni nosic taky pomalu na ceste
tak uz jen neco malo zbyva
Nosič dorazil na Slovensko v poriadku.
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
-
Re: NEXIA BAZAR
Ahoj, měl bych zájem o ten přepínač dálkových světel. Jestli je ještě k dispozici, tak dej prosím vědět na platus@seznam.cz, pošlu ti adresu pro dobírku. Díky
myslis toto?Guillotine píše:Ahoj, měl bych zájem o ten přepínač dálkových světel. Jestli je ještě k dispozici, tak dej prosím vědět na platus@seznam.cz, pošlu ti adresu pro dobírku. Díky
Vypinac prednich mlhovek, original, nikdy nepouzity, v originalnim baleni - 250kc
-
Přesně tak. Mám v něm nefunkční jezdec, který dělá právě to zapnutí a vypnutí.
pisni mi SZ, domluvime se.csali píše:Zaujímala by ma cievka do rozdeľovača. Na tomto fóru som sa už pítal, kde by som to mohol yohnať, ale nikto mi neodpovedal, tak to asi buďem potrebovať.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Laclosak
Zdravím.
Neměl by někdo na prodej přední pravý světlomet (strana spolujezdce) na Daewoo Nexia s el.ovládáním naklápění?Ten můj má porezlou parabolu v horní části a tudiž špatně odráží světlo.Pokud možno za nějakou rozumnou cenu a v dobrém stavu?
Neměl by někdo na prodej přední pravý světlomet (strana spolujezdce) na Daewoo Nexia s el.ovládáním naklápění?Ten můj má porezlou parabolu v horní části a tudiž špatně odráží světlo.Pokud možno za nějakou rozumnou cenu a v dobrém stavu?
Daewoo Nexia 1.5 8v....55kw...r.v 95....5dv....Hatchback
Je to mazel
Červené podsvícení,RECARO sedačky,Sportovní filtr,Bíločerný lak
Je to mazel
Červené podsvícení,RECARO sedačky,Sportovní filtr,Bíločerný lak