Horne ulozenie prednych tlmicov

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Ako vymienate tlmice, pruziny alebo ulozenie:

Menim si ich sam
5
28%
Necham to na servis
13
72%

Celkem hlasů: 18

Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

Mne to este ziadne zvuky nevydava, ani by som to neriesil, neviem ako dlho je to schopne v tomto stave vydrzat, teraz chodim ako priposraty, jemne dobrzdujem, pomaly zruchlujem, vyhybam sa kazdej jamke a bojim sa aby som si niekde nerozbil hubu ...
To tvoje vyzera ako, horsie, alebo lepsie ako to moje?
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
Reklama

Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

:!: JRD, Slavek: myslite, ze mam kupit aj ine suciastky okrem ulozenia, pozeram servisny manual a su tam este rozne podlozky, plastove ulozenie a a pod, alebo mi bude stacit len to nove ulozenie :?:
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

Prave prisla vyplata (prislo o nieco viac ako som cakal), mozno to fakt capnem do servisu a usetrim si jeden weekend :lol: :lol: tak teraz neviem ci ano, alebo nie :lol: asi vytocim to magicke cislo, haloo servis 8)
orgi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od orgi »

Viktore, skusim v kratkosti :) Ja som sice nemal problem s ulozenim, ale potreboval som vymenit tlmice. Bral dom od JRDho, Delphi plynove a zatial som s nim spokojny, za tu cenu.. super :-)

co som ale chcel.. osobne by som nikdy nenabral odvahu sa do toho pustit (ako automechanik som poleno) a aj keby som mal naradie, tak by mi to trvalo snad 2dni kym by som to spravil.. tak som zasiel do servisu (ak chces, mozem ti povedat kde, to je taka sukromnejsia dielna a jeden mlady chalan, znamy, to tam vedie).. doniesol som si tlmice (4ks), odstavil im tam auto a povedali, ze mi cinknu, ked to bude hotove. dva chalaniskovi na tom dreli 4-5hodin (nesli im uvolnit matice, trebalo rezat) a chalanisko cisto za pracu (material som ved mal) vypytal 1600 Sk.

ak sa do toho chces pustit, tak vela zdaru.. ale ako tusim emkas pisal - neisty vysledok a v servise (aj ked nie autorizovanom) mas aspon aku-taku istotu, ze to ti chalaniskovia spravili spravne a naozaj to vedia :) uz som po vymene najazdil asi 2-3tis km a vsetko v najlepsom poriadku :-)
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

tlmice by som asi nerobil aj predne aj zadne, islo len o to ulozenie, ja dufam, ze to do hodky v servise spravia uz som sa objednal, predsalen su to len predne a neni to treba az tak rozoberat ako ked sa robia aj tlmice, a dalsia presvedcovacia metoda, ze som si zase rozbabral byt tento weekend a zacal som robil omietky, tak to vyzera este na 2 tyzdne roboty, takze sa mi do toho ani moc nechce, a vadi mi ked musim chodit na tej mojej super kare ako priposraty :P
Inac tie tlmice musia ist tiez prec, to sa neda vyzdrzat, cez weekend som zase isiel okolo auparku tam ten novo postaveny dialnicny pruh(stale tam fuci), normalne ma skoro sfuklo z cesty a to som isiel len 110, stale ma hadzalo na stranu a auto sa hupalo jak hojdacka :evil:
orgi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od orgi »

mno, tak uz len vystihnut JRDho a jeho nakupy v AT :-)

Edited: by Blue

NECITOVAT predchadzajuci prispevok :!: Je to zbytocne :!:
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Viktor píše:tlmice by som asi nerobil aj predne aj zadne, islo len o to ulozenie, ja dufam, ze to do hodky v servise spravia uz som sa objednal, predsalen su to len predne a neni to treba az tak rozoberat ako ked sa robia aj tlmice, a dalsia presvedcovacia metoda, ze som si zase rozbabral byt tento weekend a zacal som robil omietky, tak to vyzera este na 2 tyzdne roboty, takze sa mi do toho ani moc nechce, a vadi mi ked musim chodit na tej mojej super kare ako priposraty :P
Inac tie tlmice musia ist tiez prec, to sa neda vyzdrzat, cez weekend som zase isiel okolo auparku tam ten novo postaveny dialnicny pruh(stale tam fuci), normalne ma skoro sfuklo z cesty a to som isiel len 110, stale ma hadzalo na stranu a auto sa hupalo jak hojdacka :evil:
No nechcem ti do toho kecat :roll: ale ked uz budes menit tie ulozenia nemyslis, ze by bolo dobre vymenit aj tlmice koli tomu, ze to budu mat otvorene a potom ti to budu zase znova za mesiac otvarat a platit za pracu :?: :? Neviem ci sa to oplati menit takto a ci trocha neprerobis na montazi...ale mozna sa mylim.

Ako pisal aj orgi ta vymena je pekna makacka a ja som ti pisal, ze chalani co mi to v tom servise menili tiez pekne sajzovali :lol: :lol:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

no a nehovoril som to :idea: ale ako vravim, kedze to budu robit na prednych a nebude to treba cele rozoberat, tak dufam, ze to budu mat za hodku spravene, matice uz ovlazujem WDckom, vobec nevyzeraju hrdzave, na rozdiel od zadnych, ale tie ostanu tak ja su ...
tlmice musia 1/2 roka pockat aj ked to robim nerad ...
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..uz asi nemusim odpovedat ze...

..ono tam je potom "doraz" naprednu strunu,..
to je to co robi Blueovi trocha sarapatu...

..ine neviem co tam menit..
..ked nexesh teraz davat tlmice..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

no jo, ale snaha sa ceni :lol: tak som to vzdal, ale keby som mal garaz tak sa do toho urcite pustim, je to tazke takto na parkovisku :roll: ono by chcelo auto nechat v garazi a ist to pekne ocistit cele premazat, nastriekat a pod., ale keby som tam nechal auto na parkovisku na zdvihaku, no to si uprimne neviem predstavit :shock:

Dik za pomoc, ale kazdopadne tlmice od teba potom vezmem.
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..co myslish ...ze mne to auto tie dva tyzdne LEVITOVALO ..??
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

heh, to by bol dobry for, nejaky knight rider II :lol:
ale ty mas garaz a dielnu, ked ho tam nechas rozobrate tak sa mu nic nestane, narozdiel od parkoviska pre panelakom :roll:
ppp

Příspěvek od ppp »

Je potrebne po zlozeni a opatovnom nahodeni phersonu nastavovat geometriu?
orgi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od orgi »

Blue Lanos píše:[Ako pisal aj orgi ta vymena je pekna makacka a ja som ti pisal, ze chalani co mi to v tom servise menili tiez pekne sajzovali :lol: :lol:
mno, mna ked uvideli chalaniskovia, ked som sa vracal, tak boli spoteni jak prasiatka a mysleli, ze ma zabiju a korejcov tiez za tie matice ;)))
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

ppp píše:Je potrebne po zlozeni a opatovnom nahodeni phersonu nastavovat geometriu?
Nemalo by byt treba aspon mo mi v servise povedali minuly rok :idea:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „LANOS“