Česko-polský Matíz sraz Jeseník
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Česko-polský Matíz sraz Jeseník
Dnes jsem byl na srazu Matýsků v Nyse a dohodli jsme se, že uděláme srazík u nás (tzn. v ČR). Poláci chtějí přijet do Jeseníku. Návrh zní: sobota 19.8. Ještě se neví, kde přesně a v kolik to spácháme, ale datum je pevné. Už jsem začal s přípravami - sháním místo. Konkrétní údaje dám včas vědět.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Že bych výjezd na dovču započal krzevá Jeseník? Ovšem tentokráte už Hondou...
Čtu, Vojto, že jsi měl malou kolizi naštěstí bez následků. Uff... Jinak jsem pyšný jak jsi převzal štafetu v návštěvách PL srazů!
Čtu, Vojto, že jsi měl malou kolizi naštěstí bez následků. Uff... Jinak jsem pyšný jak jsi převzal štafetu v návštěvách PL srazů!
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Tak se koukám, že v daný termín máme s manželkou oba volno! Což znamená, že by jsme mohli konečně dorazit nebo aspoň já určitě, když mě manželka pustí a půjčí autí
Vojto, myslíš, že by se to dalo domluvit a Poláci by mohli dovést nějaké věci ( světla, křídla atd. )???
A jak to dopadlo dneska?
Vojto, myslíš, že by se to dalo domluvit a Poláci by mohli dovést nějaké věci ( světla, křídla atd. )???
A jak to dopadlo dneska?
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Já budu jen rád, když na toto setkání přijedou i autíčka od nás. Na Polském fóru už se to rozjelo, zájem je. Počítám, že z Polska přijede tak 10-15 Matýsků. Zjistil jsem, že u nás si srazy spousta lidí představuje úplně jinak. Jako MEGA párty s 50 - 100 vytuněnými auty, programem, stánky s občerstvením, hudba, suvenýry, prodej ND a tuning dílů apod. Proto pro všechny, kdo se takové akce ještě nezúčastnili: NENÍ TO PÁRTY - je to setkání a POKEC normálních lidí, kteří vlastní i třeba naprosto sériové auto bez jakýchkoliv úprav. Ti, co už na nějaké akci byli, ví, o čem mluvím a diví se, proč se tady vykecávám.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Ach ty ceny !
Ach ty ceny za benzin - já osobně plánuji jet trasu Krnov - Opava až v půli
Října,kdy manželčin tatínek slaví " 90 "tku.To jistě důvod je, ale dvakráte
jet tuto trasu si z finančních důvodů nemohu dovolit.Proto Ti " Vojto " přeji
aby se to - Česko - Polské setkání vydařilo k plné spokojenosti všech Vás
co tam pojedete.Kluci ze Slovenské strany určitě také přijedou.Nezapomente
na fotodokumentaci pro forum.
Zdravim všechny na foru a Daewoo/Chevroletáky - zvlášt "Vazoun"
----------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Října,kdy manželčin tatínek slaví " 90 "tku.To jistě důvod je, ale dvakráte
jet tuto trasu si z finančních důvodů nemohu dovolit.Proto Ti " Vojto " přeji
aby se to - Česko - Polské setkání vydařilo k plné spokojenosti všech Vás
co tam pojedete.Kluci ze Slovenské strany určitě také přijedou.Nezapomente
na fotodokumentaci pro forum.
Zdravim všechny na foru a Daewoo/Chevroletáky - zvlášt "Vazoun"
----------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy o tom nepochybuj
Tak o tom plánování nikdy " OLDO " nesmíš pochybovat, v tom je " VOJTA "
nezmar a kabrnák.Zdraví - " Vazoun "
---------------------
Člen Matiz clubu - reg.čís. 20
nezmar a kabrnák.Zdraví - " Vazoun "
---------------------
Člen Matiz clubu - reg.čís. 20
česko-polský matiz sraz JESENÍk
Čau klucí.To je super,že se to pořádá v Jeseníku,aspon mám plán na výlet. Potvrzuju svou učast.Určitě dorazím i s bud. manželkou. Vojto,nezapomen,že se 9.9 žením a 23.9 se vracím ze svatební cesty,takže to HLINSKO prosím až po tomhle termínu .Čus bus a at nám to jezdí a nezlobí,když je venku tak krásně!!!
Zlatý Matízek SE,r.v.99,ofuky oken,kouřové blinkry,kšilt a palubka v laku,výfuk ulter sport,Al.kola ALESSIO a dálší cipárny
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Re: česko-polský matiz sraz JESENÍk
Tak se tam snad uvidíme, taky nejspíš s manželkou dorazíme, ale nevím to jistě! Koukám, že se 9.9. ženíš, tak to je bomba, protože my jsme se s manželkou brali vloni 9.9.ALF píše:Čau klucí.To je super,že se to pořádá v Jeseníku,aspon mám plán na výlet. Potvrzuju svou učast.Určitě dorazím i s bud. manželkou. Vojto,nezapomen,že se 9.9 žením a 23.9 se vracím ze svatební cesty,takže to HLINSKO prosím až po tomhle termínu .Čus bus a at nám to jezdí a nezlobí,když je venku tak krásně!!!
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel srazu v Jeseníku se nezúčastníme, protože jsme nakonec v práci!!!Vojta píše:Hlinsko plánuju na konec září - začátek říjnaTomáš píše:Jsem na dovolené , takže sorry..... proč nezopakovat Hlinsko , nebo něco ve středu republiky.
Ale Hlinsko snad už konečně dopadne!!! Vojto, dej včas vědět děkujeme