Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
blaho
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaho »

Miso29 píše:dneska som bol v nemocnici na kontrolu z rukuo a povedali mi ze ma idu operovat ze sa mi krivo zrasta kost o 30 stupnou tak v pondelok idem do nemocnice a utorok ma idu operovat :(
Tak sa drž, nech Ti to dobre dopadne. Ja by som mal ísť tiež s pruhom, ale stále to odkládam. Ale tiež ma to čaká začiatkom septembra, lebo doktori majú dovolenky a teraz by ma nemal kto operovať. Povedali mi, že: "veď keby sa to zhoršilo, tak na pohotovosti Vás zoberú". Tak ďakujem pekne. U nás v Malackách sú tiež taký "řezníci", tak dúfam, že potom nepôjdem do klobások.
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
Reklama

maxxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxxik »

Včera mě nepotěšilo zjištění, že mi v úterý končí technická a já mám být na dovolené. Takže mám teď docela honičku :cry:
Nubira Wagon 2.0 CDX 1998
Dan

Příspěvek od Dan »

blaho píše: Ja by som mal ísť tiež s pruhom, ale stále to odkládam..
Jj, tak to jsme na tom stejně, měl jsem s kýlou jít už minulou zimu, ale nějak se mi do toho nechce. Nebude-li to moc zlobit, tak snad napřesrok..
Lacetti 1.8 SW světle zelená metalíza 35U, předtím Racer 1.5 GSi 8V 1993
maxxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxxik »

A nejhorší je, že mě vyrazili za přední oraznžové žárovky, které jsou málo oranžové :(
Nubira Wagon 2.0 CDX 1998
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

me dnes nepotesilo zjisteni ze mam v cudu horni ulozeni tlumice :( , takze krč znovu ahoj :o :?
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Není to tak dávno, co jsem psal, jak mě potěšilo, že jsem zaizoloval montážní jámu v garáži a že už tam není voda. Už to není pravda. Po šestidenních deštích se zvedla hladina potoku a spodní voda si našla cestu i v izolaci. Což mě nepotěšilo. Takže mám vodu v jámě zase. Sice ne už už tolik, ale je tam. Asi jámu zasypu a zabetonuju celou a bude klid.
Topol

Příspěvek od Topol »

Asi jámu zasypu a zabetonuju celou a bude klid.[/quote]
Dobrý večer :D Venku +16 pod mrakem ;)
Já bych ji nechal vždyť porád neprší a jáma je dobrá když potřebuješ něco na spodku udělat.Hlavně jestli je dobře zabezpečena aby do ní někdo nebo něco nespadlo.Zaházet to je hned.Ale jinak je to pochopitelně na tobě.
Ať nám jezdí a nezlobí :P
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Vojta píše:Není to tak dávno, co jsem psal, jak mě potěšilo, že jsem zaizoloval montážní jámu v garáži a že už tam není voda. Už to není pravda. Po šestidenních deštích se zvedla hladina potoku a spodní voda si našla cestu i v izolaci. Což mě nepotěšilo. Takže mám vodu v jámě zase. Sice ne už už tolik, ale je tam. Asi jámu zasypu a zabetonuju celou a bude klid.
Vojto nic nezasypávej, lepší je být trošku ve vodě( v holinkách) a mít dobrý přístup ke spodku vozu, než se válet pod autem.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Docent

Příspěvek od Docent »

Vojta píše:Asi jámu zasypu a zabetonuju celou a bude klid.
Abys nebyl jako náš soused, ten ji za ty 3 roky, co tu bydlíme, zabetonovával a odbetonovával 3x... Teda ne celou, jenom ji maskoval na povrchu. Opravuje v garáži auta a protože další 2 sousedky jsou závistivé bolševické krávy, líné jak veš, tak na něj občas přijde kontrola ze živnostenského nebo stavebního úřadu... A než jámu vybavovat podle bezpečnostních předpisů, tak je jednodušší ji zamaskovat ;) .
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Docent píše:
Vojta píše:Asi jámu zasypu a zabetonuju celou a bude klid.
Abys nebyl jako náš soused, ten ji za ty 3 roky, co tu bydlíme, zabetonovával a odbetonovával 3x... Teda ne celou, jenom ji maskoval na povrchu. Opravuje v garáži auta a protože další 2 sousedky jsou závistivé bolševické krávy, líné jak veš, tak na něj občas přijde kontrola ze živnostenského nebo stavebního úřadu... A než jámu vybavovat podle bezpečnostních předpisů, tak je jednodušší ji zamaskovat ;) .
´
také znám jednoho, ten pro změnu každého pošle někam a zatím má jámu pořád.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Když jsem měl Š 120 a pak Favorita, tak jáma byla potřebná - furt se něco dělalo. Teď jsem ji za dva roky, co mám Matýska, použil dvakrát - jednou, když jsem chtěl vidět Matýska zespod, podruhé, když jsem předělával masku. A myslím, že hned tak ji potřebovat nebudu. A než mít v garáži vlhko, tak raději v případě potřeby zajet někam na rampu.
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Nepotěšilo: http://www.tuning-forum.org//viewtopic.php?t=37348

...i když částečně ano :D
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Damek

Příspěvek od Damek »

ako to už býva, umenie bude ocenené až po smrti :lol:
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

nooo tak nebolo to az take drahe, si vezmi kolko by ta napr stalo prenajatie napr nejakeho fotostudia??

asi viac ako 700 kacek ;) :lol: :lol:
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Ale jsou nádherné

Příspěvek od Vazoun »

Ale ty fotografie jsou - " Ondráši " pefektní a nás také potěšily. I když za tu
cenu :roll: :roll: :?: Zdraví - " Vazoun " :P
Odpovědět

Zpět na „POKEC“