Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
a jak je to daleko z mesta??? my kdyz sme jeli na dovolenou tak se dali kocku k babicce taky bydli na vesnici je to od ni k nam 11km, a za dva dny babicka vola ze zmizela kocka tak sme mysleli to nejhorsi, a kdyz sme se vratili tak kocka byla doma , procestovala 11 km do mesta a jeste prisla az k panelaku a tam ji videla sousedka tak ji pustila do bytu mela klice aby nam zalejvala kitky a krmila rybicky, tak sem byl hodne prekvapeny co dokaze kocka, tak treba i tvoje se vrati na misto kde to lib zna
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Reklama
- Miso29
- Kontaktovat uživatele:
dneska som neodolal pokuseniu zahrat si fotbal s kamosmi a isla na mna lopta a dajako som ju chcel nahrat a smikol som sa na lopte a padol som na tu ruku co som mal uz pred tim zlomenu a zlomil som si ju znova kebi som cakal do piatku uz mi mal doktor predpisat rehabilitaciu boze som taky somar ze som isiel hrat
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
ja behem 3 let sem mnel ruku zlomenu 3, takze asi jednou do roka, tak mas co dohanet
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
Hlavně zdraví... To mně připomnělo ten příběh, jak se před kašpárkovou revolucí seznámil vedoucí tajemník Okresního výboru KSČ se sexuální pracovnicí, domluvili nějaké podrobnosti a ona mu říká "Ale já mám syfla, jestli Vám to nevadí" a on na to "Ale nevadí, já mám VUMLa (pro mladší ročníky: VUML = Večerní Univerzita Marxismu - Leninismu), hlavně, že jsme oba zdraví"... .
- Blue Lanos
Nas reznik co dela tak sqele klobasky???
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Možná si pamatujete scénu ze Žhavých výstřelů, kdy se jeden z pilotů katapultuje, bezpečně přistane, ale pak ho naloží sanitka a nakonec na "péči" doktorů umře. V kině tehdy kdosi vykřikl "Řezáčová", což byla pověstná řeznice na chirurgii, a všichni v sále lehli smíchy, protože to skutečně sedělo.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.