Cierna kapota
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
prave si mel moznostHabron píše:Tak už mu to konečně někdo pochvalte, vždyť on se snažil a zatím jen negativní ohlasy
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
tak di do zlatyLotos111 píše:me se to libi, nemít tmavou barvu auta, tak do toho take jdu...
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..no ja som mal "fuknutie" blatnika a naraznika za 2500,- kus...
..
v podstate to tu "kamarati lakiernici" tak pocitaju 2500,- Skk za kus..
..teda pokial sa jedna " o beznu metalizu"..
..Lak je cca o 300 lacnejsi, nez metaliza..
..a zase taka nejaka "speeeci metla".. jako napr. "chameleon", to vychadza potom neskutocne vela..
..na celee auto..
..
..a zase taka nejaka "speeeci metla".. jako napr. "chameleon", to vychadza potom neskutocne vela..
..na celee auto..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
No comment-bo kdyby si "kamarati lakiernici" precetli za kolik to delam kamaradum tak by boli nasraty ze jim kurvim kseftJRD McLAREN píše:..no ja som mal "fuknutie" blatnika a naraznika za 2500,- kus...
..
..na celee auto..
Ale 2.5 za dil si myslim ze bude na slovensku docela fajna cena, ve finale by se cechovi vyplatilo si nechat celolak udelat na slovaci...
Kamarad pridrel blatnik na firm. fabii, v orig. servisu to puvodne melo stat 3.tis., ale jak zjistili ze to plati velka firma tak to stalo 6- tady to je nekdy horsi jak na trznici
Inac je dobra ta seda na mrizce u tve nexie, zatim vybiram barvu do ktere obleknu lagunu a seda metla se drzi dost vysoko v poradi
Inac jest k tematu: u toho matizka bych stejne mozna zvolil jiny smer stylingu-aneb tesime se na pokracovani
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu zajímavá by mohla být karbonová kapota Záleží jestli je to v celolaku nebo s černými nárazníky. Zkusil jsem černou kapotu na našem Matízkovi: https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1418
Co na to říkáte? ( vyjadřujte se prosím ke vzhledu auta a ne zpracování VT )
Co na to říkáte? ( vyjadřujte se prosím ke vzhledu auta a ne zpracování VT )
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Na tom tvym by to bylo lepsi, ale furt se mi na tom neco nezda...Badger píše:Opravdu zajímavá by mohla být karbonová kapota Záleží jestli je to v celolaku nebo s černými nárazníky. Zkusil jsem černou kapotu na našem Matízkovi:
Mozna ze aby to teda vypadalo pekne jako celek, by bylo dobre caknout do te same barvy i narazniky(plastova cerna nic moc) a to navazuje na uvahy rovnou pridat podnaraznik, ci decentni nasavac vzduchu na kapotu, atd...
No hele ste tady 2 matizkari s podobnym vkusem-urcite mate kazdy nejakou predstavu jak by auticko melo vypadat v budoucnu, tak se pochlubte
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To jsem zapoměl napsat, přemýšlel jsem i o náraznících v černé metalíze, ale to je ještě otázka času Možná by to potom vypadalo pěkně a hlavně neotřele!!!Olda píše:Na tom tvym by to bylo lepsi, ale furt se mi na tom neco nezda...Badger píše:Opravdu zajímavá by mohla být karbonová kapota Záleží jestli je to v celolaku nebo s černými nárazníky. Zkusil jsem černou kapotu na našem Matízkovi:
Mozna ze aby to teda vypadalo pekne jako celek, by bylo dobre caknout do te same barvy i narazniky(plastova cerna nic moc) a to navazuje na uvahy rovnou pridat podnaraznik, ci decentni nasavac vzduchu na kapotu, atd...
No hele ste tady 2 matizkari s podobnym vkusem-urcite mate kazdy nejakou predstavu jak by auticko melo vypadat v budoucnu, tak se pochlubte
Pokud se jedná o úpravy, tak je jich spousta v plánu, ale jen lehčího rázu
Hotovo mám: nová přední světla, blinkry a mlhovky, přímé sání Green, svíčky a laďák
Chtěl by jsem: sport. pružiny, 15" Alu kola s pneu 165/50R15, nová zadní světla, spojler jen pod přední nárazník ( jako má Ondras ) jinak žádné, možná ta černá kapota a nárazníky, neony, hudbu a nějaké další drobnosti - pořád se dá něco vylepšovat a vymýšlet!
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje