Tak a do auta se nedostanu....
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Tak a do auta se nedostanu....
Mam problem. Sem vcera bez problemu prijel do prace, zamku auto na dalku, krasne zablika a jdu pracovat. Ovsem jak jsem chtel jit z prace, tak chci otevrit auto a nic. Dioda na klici sice ze to jako asi neco dela, ale dalkovy central si postavil hlavu a neotevrel. Tak jsem chtel skusit dostat se do auta normalne klickem, to sice jde, ale jakmile otevru dvere, tak se mi nevypne alarm a auto zacne zbesile houkat a blikat, a ke vsi smule nejde jeste k tomu nastartovat. Nevite nekdo co s tim???? Auto je pro me docela hodne dulezity, a pesky se mi do race chodit nechce.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
No já sice neporadím, ale snad aspoň nasměruji. ALARMy se pokud vím do Nexií nemontovali (snad se nepletu) IMOB. ano ale ALARM ne, takže to bude věc která je přidaná do vozu později. Jedině pokud víš co je to za typ, tak zjistit u nějaké firmy kdy může být závada. Oni to většinou znají, že ten a ten model měl takové a takové poruchy a poradí s opravou a nebo odpojením. Pro začátek, bych odpojitl sirénu )
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- blaho
- Kontaktovat uživatele:
Kedy si menil baterky na diaľkovom ovladači? Ja sa stavím, že to bude určite v tom, že máš prdlé baterky v ovladači. To že Ti pri stisnutí tlačítka zasvieti dioda ešte neznamená, že prejde aj signál k otvoreniu. Ja som si to vyskúšal na svojom. Dioda na diaľkovom blikala a vyzeralo všetko v poriadku, lenže auto sa neotváralo. Takže som vymenil baterku v ovladači a všetko fungovalo hneď ako malo. Vyskúšaj a uvidíš, ale podľa mňa to bude ono.
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- blaho
- Kontaktovat uživatele:
No, tak to teda neviem. Ešte ale jedna pikoška. Neviem, aké baterky máš v ovladaní, ale Ja som mal 2x 3V a hrúbku 2025 a kupoval som ich v NAY a prvé čo som kúpil mi nefungovali. Ale keďže mám brácha elektrotechnika, tak ho hneď napadlo, že takéto baterky sa veľmi nemíňajú, tak tam mohli byť už dlhší čas, takže ich premeral a boli skoro prázdne. Opäť fungovala len tá dioda, že zasvietila, ale signál nemkel. Išiel som kúpiť ešte jedny do druhého elektra a tie mi už fungovali. Nehovorím, že to je Tvoj prípad, ale mne sa to stalo. Ale počítam, že to bude niečo iné, ale až tak tomu nerozumiem. Veľa zdaru.pepicheck píše:Jo, tak baterky v dalkovym ovladani jsem vymenil, ale to vubec nepomohlo, a jeste jsem nekde slysel, ze jsem to mel navic menit pres zalozni zdroj. To mi sice pripada divny, ale budiz. Pokud je to tak, to jsem nevedel.
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
tak s tim zaloznim zdrojem je to pravda nektere alarmy se pak po vymene baterky musi zase naprogramovat, vypnout alarm ti poradim jak, kdyz sundas spodni plast pod volantem tak by tam mela byt pojistka od alarmu aspon pokud ten dotycny co to tam daval uvazoval nad tim ze se ta pojistka bude nekdy menit , tak by to dal do nejlib pristupneho mista, aspon ja to tam davam kdyz nekomu montuju alarm, nebo by mohla byt jeste jak sou relatka dole u levy nohy ridice je tam takova malicka skrinka, ale problem ti to navyresi, mas rozpojeny bud cerpadlo a nebo starter, ale aspon ti to nebude houkat kdyz otevres dvare, taky bych zkusil nejdriv ten alarm restartovat, odpoj na par vterin z baterky minus, kdyz ho zase nahodis tak by auto melo zacit blikat a houkat, bacha nenech si klice ve vnitr, nektere alalrmy ti zamknou auto pri napajeni, a co ti to dela kdyz chces nastartovat? toci ti starter nebo ne? je sliset jak sepina cerpadlo? ale to asi tezko uslisis kdyz ti to houka
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..pepicheck píše:Jo, ovladac mam jenom jeden. Kdyz jsem auto kupoval, tak jsem v bazaru dostal jen jeden klic, mam totiz, aspon podle me, original central, ktery mna ovladani na klicku.
pocuj... o Ovladani centralu v kicku som u Nexii nepocul..
..to leda ze ten central niekdo prehodil z opla..
(kabelaz je asi rovnaka)
..a to co ja viem, tak tie ovladace v kluci za zvyknu kazit,
..teda postupne sa odvyklaaa drziak baterky..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov