SRAZ
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
SRAZ
Jako nováček - bych se chtěl zeptat zda tady někdo organizuje,nebo organizoval srazy Matízků.Jestli se nějaký chystá a kde dejte mi prosím vědět...Díky Jirka B.
- Reklama
Sraz
Čau Vojto,už jsem zkoušel si změnit profil i s fotkou mýho mazlika,ale nějak mi ot nejde - profil komlet vyplněnej,ale nedaří se...Jinak nechci bejt anonym...Máš na to nějakej lék??Dík J.Vojta píše:Sice jsem se zařekl, že nebudu reagovat na příspěvky od lidí, kteří ani nenapíšou, odkud jsou. Ale odpovím krátce. Hledej v sekci SRAZY. Tam se leccos dozvíš.
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sraz
Nejdříve si v profilu uveď bydliště a dole na stránce dej ODESLAT. A potom tam zkoušej dát fotku, která musí být malá jak rozměrově tak velikostně Určitě na to přijdešJ.Bad píše:Čau Vojto,už jsem zkoušel si změnit profil i s fotkou mýho mazlika,ale nějak mi ot nejde - profil komlet vyplněnej,ale nedaří se...Jinak nechci bejt anonym...Máš na to nějakej lék??Dík J.Vojta píše:Sice jsem se zařekl, že nebudu reagovat na příspěvky od lidí, kteří ani nenapíšou, odkud jsou. Ale odpovím krátce. Hledej v sekci SRAZY. Tam se leccos dozvíš.
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Re: Sraz
Já jsem bydliště uvedl hned při registraci, takže žádný oriblém nebyl. A fotku mi tam dával Milosh - mě se to nedařilo, tak jsem mu ji poslal e-mailem a byla tam hned. Zkus to taky.J.Bad píše:Čau Vojto,už jsem zkoušel si změnit profil i s fotkou mýho mazlika,ale nějak mi ot nejde - profil komlet vyplněnej,ale nedaří se...Jinak nechci bejt anonym...Máš na to nějakej lék??Dík J.Vojta píše:Sice jsem se zařekl, že nebudu reagovat na příspěvky od lidí, kteří ani nenapíšou, odkud jsou. Ale odpovím krátce. Hledej v sekci SRAZY. Tam se leccos dozvíš.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Vysvětlení
Jestli že Ti - Jirko nejde stále ještě vsunout ten Tvůj modrý Matízek,kterého
máš skoro jako " Vojta " - popros administrátora fora " Miloshe " určitě se
spolu domluvíte.Čau zdraví - " Vazoun "
------------------
Člen MATIZ clubu - inv.čís. 20 / Stk + Emise do 07/2008 /
máš skoro jako " Vojta " - popros administrátora fora " Miloshe " určitě se
spolu domluvíte.Čau zdraví - " Vazoun "
------------------
Člen MATIZ clubu - inv.čís. 20 / Stk + Emise do 07/2008 /