Budu prodavat moji nexii (Milosh)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zůstan nám věrný
Zůstan nám věrný " Miloshi " a to nejen nám severočechům,ale celé velké
rodině a příznivcům značky - DAEWOO / CHEVROLET DĚKUJEME !
Všem na tomto foru je jasné že,pokud se rodina rozrůstá,pak nějaký ten
sportovnější model jako třídveřák,již nestačí. Pořid sobě, ale hlavně rodině,
co Vám všem bude nejpohodlnější.Hodně pohody - přeje " Vazoun "
rodině a příznivcům značky - DAEWOO / CHEVROLET DĚKUJEME !
Všem na tomto foru je jasné že,pokud se rodina rozrůstá,pak nějaký ten
sportovnější model jako třídveřák,již nestačí. Pořid sobě, ale hlavně rodině,
co Vám všem bude nejpohodlnější.Hodně pohody - přeje " Vazoun "
- Reklama
Vazoune dik moc, uvidime zda vyberu co mam v planu...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Hoši já mít prachy, tak jsem koupil Nubiru 2003-... a nebo Lacetti. Před týdnem jsem se v tom vezl a ještě teď z toho prožívám pomalu orgasmus. Prostě paráda. Kam se cpe Octávka... A v kombi to je palba...
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
Nevím Oktávka, to neumím porovnat, nejel jsem s ní, ale včera jsem zkoušel kámošova Renaulta Lagunu. První dojem, všechno šlo hrozně ztuha, na silnici nijak zvlášť neseděla, možná malinko míň hlučná od pneu, ale na to, že stála jednou tolik co moje auto..cubafire píše:Hoši já mít prachy, tak jsem koupil Nubiru 2003-... a nebo Lacetti. Před týdnem jsem se v tom vezl a ještě teď z toho prožívám pomalu orgasmus. Prostě paráda. Kam se cpe Octávka... A v kombi to je palba...
Myslím, že Lacetti se jim fakt povedlo
Lacetti 1.8 SW světle zelená metalíza 35U, předtím Racer 1.5 GSi 8V 1993
- Blue Lanos
Mozna by milosh poridil aj lacetti kombajna ale ta cena bude pre neho asi moc vysoka si myslim
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LAcceti sa neoplati. aspon nie u nas na SK.Blue Lanos píše:Mozna by milosh poridil aj lacetti kombajna ale ta cena bude pre neho asi moc vysoka si myslim
lacceti 1,4 stoji to iste co astra classic (dokonca o cosi viac).
astra ale nema hmlovky , radio a tusim zrkadla vo farbe karoserie
astra classic family pack+elektrik pack za tusim 433 aj s metalizou
5dv 1.4
a dovolim si tvrdit, ze astra je lepsia ako laccetti
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
To me docela prekvapuje. U nas ted Opel dava na Astru Classic slevu 58000 a zakladni cena Astry Classic Caravan s 1.6 je nizsi nez Lacetti SW 1.6, ale kdyz to dopocitam na stejnou vybavu, tak Lacetti SW 1.6 Platinum vyjde na 451300, Astra ve stejny vybave na 486300. Astra v kombiku je navic cca o 30cm kratsi nez Lacetti. U nas maji stejnou politiku jako Skodovka, udelat zakladni cenu nizkou, aby to pusobilo dojmem, ze je to levny auto, ale nedat do zakladni ceny skoro zadnou vybavu. Takze kdyz to pak clovek spocita i s vybavou, tak to auto uz zas tak levny neni (v tomhle me nejvic prekvapilo, ze Toyota Corolla kombik je ve stejny vybave a s nejvic podobnym motorem levnejsi nez Oktavka kombik).voyo píše: LAcceti sa neoplati. aspon nie u nas na SK.
lacceti 1,4 stoji to iste co astra classic (dokonca o cosi viac).
astra ale nema hmlovky , radio a tusim zrkadla vo farbe karoserie
astra classic family pack+elektrik pack za tusim 433 aj s metalizou
5dv 1.4
a dovolim si tvrdit, ze astra je lepsia ako laccetti
Prodej
Milosh, u nás je Lacetti sedan 1,8 - 17 ooo Km 2 roky stáří ( 2004 ), pneu a kotouče odpovídají km, tařka nektnuté. Cena 234 tisíc Kč.
měj se.
měj se.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Blue Lanos
tolko sme dali za lanosa + - v 98r. a lacetti je niekde inde ako bol lanos a cena rovnaka
http://www.cardomain.com/id/27101976
No neboj, koukam po lepsich modelechRichi píše:Ak ti mozem poradit, kup si astruG z druhej ruky ale ediciu 100 alebo 2000.... Otec mal kedysi 100ku 1.6 16V, bola uz dobre vybavena a kufor mala ohromny + dieru na lyze a odporucam kusky, ktore maju navyse 8 repro a klimu, teraz derie hyunday sonatu a niekedy by ju aj vymenil za tu astricku
Kdyz to klapne tak priti vikend uz jezdim
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
U nas jich je taky hafo, no ale porad jeste min nez fabii a oktavek