A proč ? V techničáku mám max. rychlost 185 km/h a ani na německých dálnicích se tuto rychlost nesnažím atakovat.hladolef píše:....Kde si potom chcete vyskouset kolik vam to taha?
Tak kolik už jste nasbírali bodů...:-)?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Tak kolik uz jste nasbirali bodu
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava
- Reklama
Něco pravdy na tom bude Za poslední měsíc jsem najezdil 2500 km a nenatrefil jsem na jedinou hlídku!PavelZ píše:Zase nemuzes tvrdit, ze policajti pracujou, jen kdyz jsou na ulici . To bych mohl uplne stejne tvrdit, ze ucitele pracujou jen behem "tech par hodin tejdne", co uci a jinak nedelaji nic. A aby nebyla mylka, to netvrdim .Oněgin píše:Přece nebudou za jejich "malý" plat pracovat stále. Což mě vede k myšlence, že bych mohl taky ve škole vyhlásit akci, třeba by se mohla jmenovat Komenský, kdy bych učil, opravoval, zkoušel, a zbytek roku bych si hodil nohy na katedru a řekl děckám, ať si dělají zápisy z knížek a zkoušejí se navzájem
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Tak kolik uz jste nasbirali bodu
Nevim, jestli 20 tis.mesicne je maly plat.Jenomze po kazde takove akci si musi sednout k psacim stolum a psat,jak,proc,atd.Vim to od meho syna,pracuje v Praze jako statni urednik.Oněgin píše:Přece nebudou za jejich "malý" plat pracovat stále. Což mě vede k myšlence, že bych mohl taky ve škole vyhlásit akci, třeba by se mohla jmenovat Komenský, kdy bych učil, opravoval, zkoušel, a zbytek roku bych si hodil nohy na katedru a řekl děckám, ať si dělají zápisy z knížek a zkoušejí se navzájem
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Není úředník jako úředník. Máti pracuji ne ÚP a když přijde uchazeč i 5 minut před koncem pracovní doby v pátek (tedy v neúřední den) musí jej přijmout. Zkuste to třeba na sociálce - pondělí a středa a šmytec! A být takovým úředníkem třeba na ministerstvu školství Když si neví s něčím rady, tak to hodí na učitele
Faktem je, že papírování je snad ještě víc než před revolucí. Na druhou stranu jsou policisté skupina, která si při troše dobré vůle dokáže řadu věcí prosadit. Mnohdy je ale lepší sedit u papírů v kanclu než hlídkovat v dešti nabo velkém horku. Znám to z vojny, kdy jsem její čát strávil na právním oddělení. Taky bylo lepší poprat se s haldou lejster, než se placatit v bahně...
Faktem je, že papírování je snad ještě víc než před revolucí. Na druhou stranu jsou policisté skupina, která si při troše dobré vůle dokáže řadu věcí prosadit. Mnohdy je ale lepší sedit u papírů v kanclu než hlídkovat v dešti nabo velkém horku. Znám to z vojny, kdy jsem její čát strávil na právním oddělení. Taky bylo lepší poprat se s haldou lejster, než se placatit v bahně...
To na dopravním inspektorátě se striktně dodržuje polední pauza. Nedávno, když jsem si byla přihlašovat auto jsem byla svědkem vřelého přístupu k občanům. Nějaký pán si poctivě počkal až na něj přijde řada, tedy asi 3 hodiny, a když už si u přepážky vyřizoval nějakou dobu své záležitosti nastal čas 11:30. Milý úřední zavřel přepážku, protože od 11:30 do 12:30 má nárok na polední pauzu. Takže pán další hodinu čekal než se úředníček napapá a pak pokračovali.
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V
Což mne přivádí k další poznámce - na ÚP je uchazeč na 1. místě. Když jde nějaký úředník na oběd, musí jej jiný nahradit, tzn. nestane se, že byste museli třeba hodinu čekat, jak ve výše uvedeném příspěvku. Proč to tak nefunguje všude?
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Máte všichni pravdu?
Ano, svým způsobem zde při svých zkušenostech s referenty na úřadech a
jejich jednáním máte pravdu. Ale jsou také mezi něma laskaví a ochotní
úředníci. Mohu potvrdit z vlastní zkušenosti,při ukončení Leasingu jsem mimo
jiné potřeboval vystavit nový malý osvědčení a doplnit údaj do velkého TP.
Pochopitelně je potřeba vyplnit na vše žádost a.t.d. zapomněl jsem si doma
čtecí brýle,svěřil jsem se úředníkovi za přepážkou, světe div se,ochotně mi
tu žádost vyplnil bez řečí a za 100.-Kč jsem po 3 hodinách mohl odjet.
Toliko moje zkušenost s úředníkem na odboru dopravy v Rumburku. zdraví - " Vazoun "
Člen MATIZ clubu - inv.čís.20
jejich jednáním máte pravdu. Ale jsou také mezi něma laskaví a ochotní
úředníci. Mohu potvrdit z vlastní zkušenosti,při ukončení Leasingu jsem mimo
jiné potřeboval vystavit nový malý osvědčení a doplnit údaj do velkého TP.
Pochopitelně je potřeba vyplnit na vše žádost a.t.d. zapomněl jsem si doma
čtecí brýle,svěřil jsem se úředníkovi za přepážkou, světe div se,ochotně mi
tu žádost vyplnil bez řečí a za 100.-Kč jsem po 3 hodinách mohl odjet.
Toliko moje zkušenost s úředníkem na odboru dopravy v Rumburku. zdraví - " Vazoun "
Člen MATIZ clubu - inv.čís.20
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Často taky funguje stejnej úřad v jinym městě jak v jinym světě. Třeba v Příbrami jsem byl 2x na dopravce a pokaždý do 15 minut pryč. Žádná fronta, max 2 lidi ale i tak super. Zato v Berouně....... velká hala. Dali si tam, ty displaye s číslama aby lidi nelezli k prázdnejm přepážkám, když za ní vidí sedět nezaměstnanýho (vypadá tak běžně 8 přepážek z 12ti). Pak si posílaj člověka od jedný k druhý... A jak řikal koega, bazarnící tam bez litru v papírech nelezou. Já nikdy nikomu peníze necpal a cpát nebudu. Pokud jsou bazarníci blbí a nepočkaj si 1/2-3 hodiny frontu, tak ať zas nenadávaj na ty úplatkářský svině.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Typicky priklad "hodnotne" prace nasi policie (mes
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Re: Typicky priklad "hodnotne" prace nasi policie
Nojo, zase měšťáci.
obecní policie by se měla zrušit, je k ničemu !!!
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Typicky priklad "hodnotne" prace nasi policie
To víš, že jo. Zrušit. A zas bych to paltil já co ? Než zrušili v Mníšku měšťáky, tak jsem byl asi poslední sponzor. Tehdá je rušili od novýho roku a mně vychytalo arogantní hovado někdy mezi svátkamaHabron píše:Nojo, zase měšťáci.
obecní policie by se měla zrušit, je k ničemu !!!
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram