![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Já věděl že se někdo chytne u nás se prodává jako 7 místný dvě vpředu dvě uprostřed a tři na lavici vzadu ale je to kráva obrovská a když si vezmeš jak jsou korejci malinký tak u nich to takhle jezdíRichard píše:Petře, tou fotkou pro jedenáct lidiček si děláš z nás "šoufky" Rodius je přece auto a ne autobus![]()
![]()
Pochybuju, že někdo by tohle mohl řídit a taky si to koupit, když můžeš na skupinu B vozit 8+1 osob. Rodius je velkej, ale ne zas tolik. Měl jsem kdysi Mitsubishi Space Wagon, ten byl pro 7 osob - super auto, ne moc velký - úžasná variabilita prostoru např. 3 osoby a 3m dlouhej vánoční stříbrnej smrk. Jezdilo nás v něm i (9 - 4 dospělý a 5 dětí), ale 11 osob to jsem fakt neviděl
![]()
![]()
Bez sedačiek možno hej:-)))eMKa Slovensko píše:a vojdem sa tam aj ja?? :lol: :lol:
a kolko ze stoji taky spas??
Vím že jsem Offtopic , ale říkalo se že se Mazda 323 musela v Somálsku přejmenovat na Mazda 322. Prostě se do ní víc jak 322 somálců nevešlo.....petrm píše:
Já věděl že se někdo chytne u nás se prodává jako 7 místný dvě vpředu dvě uprostřed a tři na lavici vzadu ale je to kráva obrovská a když si vezmeš jak jsou korejci malinký tak u nich to takhle jezdí
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |