III slovenský Daewoo / Chevrolet zraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Re: III slovenský Daewoo / Chevrolet zraz
Kedze mam Tico a este som nebol na ziadnom zraze daewoo tak by som rad isiel Ak to bude v Maninskej neni problem lebo som z Povazskej Bystrice.
- Reklama
- Blue Lanos
Ja takyy
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
No keďže sa k tomu nikto nemá...
Na mini zraze v Hrabyni som sa s Vojtom bavi o tom, že by slovenský zraz mohol mať stabilný dátum každý rok a teda by bolo ľahké, aby sme si všetci naplánovali čas.
Osobne navrhujem posledný septembrový (září) víkend, resp. dva termíny:
- 22. - 24. 9.
- 29. 9. - 1. 10.
Čo vy na to? Prípadne navrhnite ďalšie... Dátumy sp iba orientačné, zatiaľ nie je rozhodnuté koľkodňový zraz bude.
Miesto? Zatiaľ padol iba návrh ohľadom Manínskej úžiny, takže neváhajte a pridávajte návrhy ubytovania v chatkách/chate/hoteli a pod. za rozumné peniaze s možnosťou ubytovania.
Pre eMKasa: Zedituj svoj prvý príspevok a hoď tam anketu zatiaľ ohľadom týchto dvoch dátumov. Díky.
Na mini zraze v Hrabyni som sa s Vojtom bavi o tom, že by slovenský zraz mohol mať stabilný dátum každý rok a teda by bolo ľahké, aby sme si všetci naplánovali čas.
Osobne navrhujem posledný septembrový (září) víkend, resp. dva termíny:
- 22. - 24. 9.
- 29. 9. - 1. 10.
Čo vy na to? Prípadne navrhnite ďalšie... Dátumy sp iba orientačné, zatiaľ nie je rozhodnuté koľkodňový zraz bude.
Miesto? Zatiaľ padol iba návrh ohľadom Manínskej úžiny, takže neváhajte a pridávajte návrhy ubytovania v chatkách/chate/hoteli a pod. za rozumné peniaze s možnosťou ubytovania.
Pre eMKasa: Zedituj svoj prvý príspevok a hoď tam anketu zatiaľ ohľadom týchto dvoch dátumov. Díky.
Naposledy upravil(a) mipo dne čtv črc 13, 2006 08:57, celkem upraveno 1 x.
- simone
- Kontaktovat uživatele:
datum
Ten pevný datum je super treba v robote dopredu hlasiť dovolenky tak sa aspon viem zariatiť. Moja učasť 100 percent+ šarmantna manželka
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
Re: datum
tak ju prijedem okouknout len aby nas simone nezabasolsimone píše:Ten pevný datum je super treba v robote dopredu hlasiť dovolenky tak sa aspon viem zariatiť. Moja učasť 100 percent+ šarmantna manželka
http://www.cardomain.com/id/27101976
Hledal jsem na Internetu Autocamp Manín a zjistil jsem, že mají otevřeno pouze do 30.9. Čímž by padl termín 29.9.- 1.10. Takže bych byl pro termín 22. - 24.9.2006 (samozřejmě pokud bude sraz v Maníne). Jinak je mi to jedno a počítám s účastí na 100%. Dotaz pro kamarády ze Slovenska. Jak to v tom campu vypadá (ubytování, restaurace atd.)?
Ako to tam vyzerá neviem. Nikdy som priamo v ňom nebol, išiel so iba pár krát okolo. Ak sa podarí, tak by som sa tam budúci výkend skočil pozrieť a popýtal sa i pofotil tam okolie.Vojta píše:Hledal jsem na Internetu Autocamp Manín a zjistil jsem, že mají otevřeno pouze do 30.9. Čímž by padl termín 29.9.- 1.10. Takže bych byl pro termín 22. - 24.9.2006 (samozřejmě pokud bude sraz v Maníne). Jinak je mi to jedno a počítám s účastí na 100%. Dotaz pro kamarády ze Slovenska. Jak to v tom campu vypadá (ubytování, restaurace atd.)?