![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
//EDIT by eMKa Slovensko
// rozdelil som povodnu temu na dve!!
//preco sa musi debatovat v jednej teme o viacerych veciach??
Moderátor: Blue Lanos
tak teda ten palivak vymenim, ked vravis, ze je to easy:) ale s tymi vajcami neviem, ako mi potom vysvetlis, ze kludne zacpem vyfuk, nema to vobec ziadny tlak a pocujem ako to odspodu pri vodicovych dverach ticho syci?petrm píše:Palivový filtr se mění jednoduše bez nářadí máš ho na zadní stěně za motorem vedle posilovače brzd jen ho vytáhneš z toho držáku a pak už jen zmáčkneš pojistky na hadicích a vystříkne ti trochu benzínu a je to pak už jen přendáš ty plastíky na novej filtr když je nemá a zase to zacvakneš zpět . Nádrž je opravdu na 48 litrů ale běžně sem jezdil na rozsvícené hladový oko a natankoval sem klidně i 51 litrů i když to sem tam cmrndal už pěkně dlouho nemůžeš se koukat že máš nádrž na 48 litrů a tím pádem je čtvrtka 12 litrů já jezdím někdy i na nulu v nádrži a ještě mi nesvítí kontrolka a na to najedu ještě tak 100 kilometrů takže asi 8 litrů . Palivový filtr to klidně může dělat a klidně to může být i benzín jestlůi po natankování závada zmizela doufej že to budde edobrý a moc se v tom nešťourej . Smrad zkaženejch vajec sem tu popisoval kdysi já dělají to všechny auta bez rozdílu cítil sem to v Octávii , Fábii , 206 , všech Daewech , Oplu je to vždy po tom co dáš autu trošku za uši a před tím si jezdil piánko neřeš to
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |