Lepsi asi je najit si nekoho, kdo ma GPS. Ta ukazuje rychlost asi s presnosti na 0.4 km/h.tulo píše:Tachometer sice ukazovaj 200 aj mne ale ten rapidne skresluje. Mna by skor zaujimala skutocna rychlost. Vyrobca udava max 170.Myslite ze by stalo za to dohodnut sa s cajtami a nechat sa zmerat?
v max na espere 1,5
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
me takto meril rychlost kamos, kdyz jsme jeli po dalnici a ukazoval mi blbe tachometrPeca píše:to je zajimavy napad s GPS
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak panove mam sice 1,8 ale moje max. je 130 na dalnici a 90 okrsek vozim totiz dve deti , manzelku a psa
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Re: v max na espere 1,5
pokud jsem lítal po nemecku na jejich dalnicich s vetrem v zadech tak 210km 1.8MPi. muj IGNAC espero ted stoji a ceka na altik kdykoli to projedem znovu bavoraky jsme mijeliAndy píše:kolko sa vam podarilo vyslapat z espera
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
tak koukam vsechny skoro 200 to by me zajimala spis pak ta spotreba
ja sem jeste max nezkousel ale uz sem s tim jel 170km/h, vic sem zatim to auto nedusil
ja sem jeste max nezkousel ale uz sem s tim jel 170km/h, vic sem zatim to auto nedusil
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- simone
- Kontaktovat uživatele:
rýchlosť
Ak to chcete seriozne zmerať východ SK viem pomôcť!!!!! zameriam vás policajným ramerom trasa Moldava nad Bodvou -Soroška cena podla rýchlosti nad 110 2000SK nad 150 vodičák a tak dalej
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
siel som na tom 190 po rovine ale citil som ze by moje espero éste daco dalo, do 200 urcite!
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo