Optimalna teplota motora-termostat
Moderátor: Blue Lanos
Optimalna teplota motora-termostat
Ahoj
Mám drobnú otázku, akú mate teplotu motora - rucicka na budíku?
Mne sa ani v týchto extrémnych teplotách nepodarilo ani v meste v zapche ručičku dostať nad polovicu stupnice. Nebude to termostatom, alebo čidlom?
Alebo je to na Lanosoch normálne? Mne sa to nazda.
Mne sa ani v týchto extrémnych teplotách nepodarilo ani v meste v zapche ručičku dostať nad polovicu stupnice. Nebude to termostatom, alebo čidlom?
[color=#BF0040]Lanos 1,5 červená. sedan[/color]
Spotreba mesto 8.5 - 9l/100km ,kombinovana 7,5l/100km, mimo mesto 7,0l/100km, K/N filter, Stav tacho.196 000 km
Spotreba mesto 8.5 - 9l/100km ,kombinovana 7,5l/100km, mimo mesto 7,0l/100km, K/N filter, Stav tacho.196 000 km
- Reklama
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Optimalna teplota motora-termostat
Mne sa to tiez este nepodarilo, nemyslim si, ze mas nieco pokazene, mna by skor zaujimalo, kolko stupnov je na ktorom dieliku, kedze tam nic nie je napisane
// EDIT eMKa Slovensko
// zbytocna citacia ked pises na posledny prispevok
// EDIT eMKa Slovensko
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
To asi bude u každýho Daewaa, mě tak sedí ručka asi 1mm před středem a ani teď, když je skoro nedýchatelně jsem chytnul zácpu okolo Karláku a se zapnutou klimou se ručka v tomhle počasí nehnula z místa (a to mám termostat z feldy dobastlenej do Nubiry 2,0) - spokojenost.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Blue Lanos
Re: Optimalna teplota motora-termostat
Ked si si nie isty ci mas dobry termostat skus toto: http://www.lanosclub.com/view.php?cislo ... 2006071201Radovan43 píše:Ahoj
ale podla toho co pises je ok
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
my mame vetraky? ))
ale nie.. ja v krutom stupani 16° na jednotke az dvojke s komplet nalozenym autom - a ta rucicka nie a nie stupnut nad tu polku ;] toto vyriesili daewaaci v poho.
// EDIT eMKa Slovensko
ale nie.. ja v krutom stupani 16° na jednotke az dvojke s komplet nalozenym autom - a ta rucicka nie a nie stupnut nad tu polku ;] toto vyriesili daewaaci v poho.
// EDIT eMKa Slovensko
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
Ono je to asi preto lebo daewaci spravili vetrakom dve rychlosti a neviem ako je to u felicii ale asi tam bude len termostat a jedna rychlost naplno).
Inac ja u espera este nemam zapojene este cidlo v chladici takze mi vetraky zapina az rj a tak ich zapne az nad istou teplotou takze v kolonach alebo na krizovatkach ta teplota obca stupne ale vetraky ju hned nato zrazia.
Inac ja u espera este nemam zapojene este cidlo v chladici takze mi vetraky zapina az rj a tak ich zapne az nad istou teplotou takze v kolonach alebo na krizovatkach ta teplota obca stupne ale vetraky ju hned nato zrazia.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
u espera to obcas vyleze prez pulku a sepne ventilator poznam to jen kdyz mi zacne rapidne padat rucicka na budiku, ale ze by za jizdy to bylo na pulce to se mi jeste nestalo porad mi to pripada jako malo kdyz je na druhy carce od spoda
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW