![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Hľadám nový chladič klimatizácie. Originál (korejský) za 6T5 a náhrada za 4T5. Čo je lepšie? Asi dam prednosť originálu. Keby rozdiel v cene bol aspoň večší/rovný 50%, potom idem do neoriginálu.petrm píše:Tak rozdíl v ceně je v tom jak kdo chce zbohatnout ale taky dost velkou roli hraje odkud ten díl a v jaké kvalitě je máme vyzkoušeno že originál hadice vydrží mnohem déle a tak je to se spoustou dílů třeba Ondráš by mohl vyprávět o svém spojkovém lanku
Tak zrovna u chladiče klimatizace bych to udělal přesně opačně ale záleží na konstrukci zatím sme dávali neoriginální chladiče jen na novější auta Lanos , Nubira , Leganza ty originál mají špatnou konstrukci kde je životnost zhruba 5-6 let kdežto u neoriginálu se to stát nemůže . U chladiče na nexii nebo espero nevím jak je to s neoriginálem protože tam je ještě větší chyba v konstrukci je tam totiž ventilátor prošroubovanej skrz chladič a to je ten problém vibrace po pár letech naruší chladič a ten je na vyhozeníKiko píše:Hľadám nový chladič klimatizácie. Originál (korejský) za 6T5 a náhrada za 4T5. Čo je lepšie? Asi dam prednosť originálu. Keby rozdiel v cene bol aspoň večší/rovný 50%, potom idem do neoriginálu.petrm píše:Tak rozdíl v ceně je v tom jak kdo chce zbohatnout ale taky dost velkou roli hraje odkud ten díl a v jaké kvalitě je máme vyzkoušeno že originál hadice vydrží mnohem déle a tak je to se spoustou dílů třeba Ondráš by mohl vyprávět o svém spojkovém lanku
A VK auto nebo Auriga?Saša píše:Musím se s vámi podělit o nejnovější příhodu. Včera jasem zjistil, že mám prasklou odvětrávací hadici víka ventilů a tak jsem se hned podíval na "autodíly Krč" jestli ji mají a zakolik. Ani mě nepřekvapilo, že ji měli a ani ta cena nebyla vysoká (185,-- + poštovné). Ale jelikož máme v Hradci značkový servis s prodejem náhr. dílů, tak jsem se pozeptal i tam na možnost zakoupení této hadice. Jaké bylo moje překvapení, když jsem se dozvěděl cenu hadice - 485,--
![]()
![]()
. No málem jsem upadl a nedalo mi a hned se o to musím s vámi podělit. Vždy se vyplatí zjistit ceny u více prodejců.
Aurigou myslím právě ten značkovej servis v Kladské ulici. S lambdou mám zkušenost tu samou.[/quote]Olda píše: A VK auto nebo Auriga?
V aurize sem se dotazoval na lambda sondu: origo daewoo 4500kč
ELIT Hk : origo NKG 1200kč se slevou
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |