cukani motoru
Moderátor: Blue Lanos
cukani motoru
Cuka mi motor. Mam podezreni na zapalovaci kabely.Originalni stoji asi 700Kc,coz se mi zda hodne.Lze je nahradit jinymi, napr. z favoritu? Diky za radu.
Jenom sympataci umiraji mladi
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: cukani motoru
Kup si je v Tesle Blatné a vyjdou tě levněji než na Favorita.Rimmer píše:Cuka mi motor. Mam podezreni na zapalovaci kabely.Originalni stoji asi 700Kc,coz se mi zda hodne.Lze je nahradit jinymi, napr. z favoritu? Diky za radu.
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
Asi hej tie su lacne, ja ked som kupoval sviecky tak som kable kupil rovno na mieste, nechcelo sa mi uz behat inde a boli pekne mastne nieco cez 1000 sk, vraj su dobre, ale to tvrdi kazdy predajca, nejake talianske, znacka BRECAV. Jedine co mi vadi, ze aj ked su na lanosa, tak boli asi o 10 cm dlhsie ako original, podla mna by to nemalo vadit, ale psychologicky dojem robi svoje ...pekrtek píše:Kup si je v Tesle Blatné a vyjdou tě levněji než na Favorita.Rimmer píše:Cuka mi motor. Mam podezreni na zapalovaci kabely.Originalni stoji asi 700Kc,coz se mi zda hodne.Lze je nahradit jinymi, napr. z favoritu? Diky za radu.
Mne tiez auto cukalo a 3x denne mi zdochinal motor na krizovatke pri rozbiehani, ked som to vymenil tak to bolo ine kafe ...
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
ta dlzka je egal, ved si predstav ako tam tie elektrony sialene rychlo behaju a rozdiel 10cm je pre nich mozno ako ked sa opalujuci posunie na plazi kusok dopredsie, aby bol k slnku blizsieViktor píše:Asi hej tie su lacne, ja ked som kupoval sviecky tak som kable kupil rovno na mieste, nechcelo sa mi uz behat inde a boli pekne mastne nieco cez 1000 sk, vraj su dobre, ale to tvrdi kazdy predajca, nejake talianske, znacka BRECAV. Jedine co mi vadi, ze aj ked su na lanosa, tak boli asi o 10 cm dlhsie ako original, podla mna by to nemalo vadit, ale psychologicky dojem robi svoje ...pekrtek píše:Kup si je v Tesle Blatné a vyjdou tě levněji než na Favorita.Rimmer píše:Cuka mi motor. Mam podezreni na zapalovaci kabely.Originalni stoji asi 700Kc,coz se mi zda hodne.Lze je nahradit jinymi, napr. z favoritu? Diky za radu.
Mne tiez auto cukalo a 3x denne mi zdochinal motor na krizovatke pri rozbiehani, ked som to vymenil tak to bolo ine kafe ...
inak ja mam na tretom valci kabel z audiny, a v pohodicke.. dokonca tam sedi jak rit na serbli
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
heh, ja viem, ale psychologicky dojem, ze to chuda sa musi trepat o 10cm dlhsiu trasu robi svojeorgi píše:ta dlzka je egal, ved si predstav ako tam tie elektrony sialene rychlo behaju a rozdiel 10cm je pre nich mozno ako ked sa opalujuci posunie na plazi kusok dopredsie, aby bol k slnku blizsieViktor píše:Asi hej tie su lacne, ja ked som kupoval sviecky tak som kable kupil rovno na mieste, nechcelo sa mi uz behat inde a boli pekne mastne nieco cez 1000 sk, vraj su dobre, ale to tvrdi kazdy predajca, nejake talianske, znacka BRECAV. Jedine co mi vadi, ze aj ked su na lanosa, tak boli asi o 10 cm dlhsie ako original, podla mna by to nemalo vadit, ale psychologicky dojem robi svoje ...pekrtek píše: Kup si je v Tesle Blatné a vyjdou tě levněji než na Favorita.
inak ja mam na tretom valci kabel z audiny, a v pohodicke.. dokonca tam sedi jak rit na serbli
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan