co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

djpsx píše:
Iveta píše:Dnes mě opravdu potěšilo, že jsem s mým ,,dejvíčkem" prošla technickou kontrolou. Musela jsem si sice vyslechnout spoustu připomínek k nárazníku, kolům a křídlu ale kápla jsem na pohodového chlapíka se kterým se dalo domluvit . Teď můžu jen doufat, že i policajti budou toleratní . :P :P
Máš technickou?Máš...tak ať si trhnou nohou...oni nemají sebou lejstra, co všechno je povolený....
Přesně tak, jsou opravdu trapný a nechutný!!! :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Reklama

Vojta

Příspěvek od Vojta »

Tak jsem se po třech letech konečně dokopal k tomu, že jsem zaizoloval montážní jámu v garáži. Strávil jsem na tom celý den, nadýchaný sairajtu a smrdím asfaltem asi i na fotce. Doufám, že to k něčemu bude. Jestli při prvním větším lijáku, jak stoupne voda v potoce, budu mít v jámě vodu, tak si asi hodím mašli nebo tu díru zasypu a zabetonuju.
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

:lol: no my natirame auto asfaltem ne jamu :lol: ale zase ti dllllho vydrzi a neskoroduje :D :lol:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Vojta píše:Tak jsem se po třech letech konečně dokopal k tomu, že jsem zaizoloval montážní jámu v garáži. Strávil jsem na tom celý den, nadýchaný sairajtu a smrdím asfaltem asi i na fotce. Doufám, že to k něčemu bude. Jestli při prvním větším lijáku, jak stoupne voda v potoce, budu mít v jámě vodu, tak si asi hodím mašli nebo tu díru zasypu a zabetonuju.
Mě to čeká taky, z jámy jde strašná vlhkost a v garáži všechno rezne :?
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

První zatěžkávací zkouška je za mnou - od rána až do oběda lilo jako z konve, v potoku se zvedla hladina o 30cm a v jámě SUCHO!! Uvidíme dál.
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

Vojta píše:První zatěžkávací zkouška je za mnou - od rána až do oběda lilo jako z konve, v potoku se zvedla hladina o 30cm a v jámě SUCHO!! Uvidíme dál.
prosímtě kde to bydlíš u nás ani kapka a pořád 30° jazyky na vestách a z domu pomalu nelezem
ŘEZNÍK
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Vít, Jiří píše:
Vojta píše:První zatěžkávací zkouška je za mnou - od rána až do oběda lilo jako z konve, v potoku se zvedla hladina o 30cm a v jámě SUCHO!! Uvidíme dál.
prosímtě kde to bydlíš u nás ani kapka a pořád 30° jazyky na vestách a z domu pomalu nelezem
V nejkrásnějším koutu republiky (ale jen na dovolenou max. na týden) :lol: :lol:
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

Vojta píše:
Vít, Jiří píše:
V nejkrásnějším koutu republiky (ale jen na dovolenou max. na týden) :lol: :lol:
a to jen v zimě --to tam musí být krásně :D :D
ŘEZNÍK
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Dnes jsem poprvé seděl na motorce na místě řidiče, a to v autoškole (lépé snad motoškole). No šlo mi to líp než jsem myslel. :D Vážně jsem se cítil dobře. 8)
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
Miso29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miso29 »

Dneska mi dali konecne dole sadru z ruky.Ruka este neni celkom zrastena tak mi to dali do elastickeho obvazu.Aspon sa mi da s nou lepsie hibat.celkom ma to potesilo :lol:
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
Mirek

Příspěvek od Mirek »

Dneska mě potěšil tenhle článek. Tlemím se ještě teď. :lol:
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Mirek píše:Dneska mě potěšil tenhle článek. Tlemím se ještě teď. :lol:
... no škoda, to jsem neviděl ..... :lol: :lol: :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Docent

Příspěvek od Docent »

Já taky ne... A ani jsem se nemusel dívat na upoutávku, stačilo, když jsem si v 365dní přečetl děj...
Habron

Příspěvek od Habron »

Já jsem se na to díval. Resp. viděl jsem poctivých asi 220 sekund a úplně mi to stačilo na to, abych zjistil, že to bude ještě víc slaboduchý, než fraška s velice podobným dějem, která okupovala naše kina a televizní obrazovky pod názvem Armagedon s Brůsem Vylízem v hlavní roli.

Žena se na to rozhodla dívat a myslím, že to vydržela až do konce. Jsem se jí ptal, jestli je opravdu rozhodnutá se na to dívat, že mi přijde, že je to totální blbost, ale to co jsem si za tuhle poznámku na adresu televizního pořadu vyslechl ... skoro jako kdyby byla autorem scénáře, producentem a režisérem v jedné osobě ...

BTW. recenze na dfens je naprosto úžasně napsaná, a obětoval jsem jejímu přečtení a následnému záchvatu smíchu minimálně 20 minut pracovního času.

OK, now back to work.
Mirek

Příspěvek od Mirek »

Ještě je tam od D-Fense mj. "recenze" na film Rychle a zběsile. Je to staršího data, ale taky dost dobře napsané :lol:
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Odpovědět

Zpět na „POKEC“