Moravsko-Slezský minisraz HRABYNĚ 5.7.2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Miroslav Wróbel
- Kontaktovat uživatele:
FOTO MIREK
Naposledy upravil(a) Miroslav Wróbel dne čtv črc 06, 2006 21:03, celkem upraveno 2 x.
Hyundai Accent 1,3 12V
- Reklama
- Miroslav Wróbel
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) Miroslav Wróbel dne čtv črc 06, 2006 21:04, celkem upraveno 2 x.
Hyundai Accent 1,3 12V
- Miroslav Wróbel
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) Miroslav Wróbel dne čtv črc 06, 2006 21:05, celkem upraveno 2 x.
Hyundai Accent 1,3 12V
- Miroslav Wróbel
- Kontaktovat uživatele:
Uz je to ok
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Určitě moc pěkný a pohodový sraz jak naznačují skvělé fotky!!! Příště se už snad taky zúčastníme
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
moravskoslezsky sraz v hrabyni
Ahoj,zdravým všechny učastníky tohoto srazu! Bylo to moc fajn odpoledne a jsem rád že jsem vás mohl poznat.Hodně se mi líbyla nexie od IVETKY a pak ještě Ondruv MATISEK .Doufám,že si to zase někdy zopáknem.A Mipo ty se nezapomen ozvat,až bude nějáká akce u vás .Čau,čau.
Zlatý Matízek SE,r.v.99,ofuky oken,kouřové blinkry,kšilt a palubka v laku,výfuk ulter sport,Al.kola ALESSIO a dálší cipárny
Re: moravskoslezsky sraz v hrabyni
Jasně, šéfe:-)ALF píše:A Mipo ty se nezapomen ozvat,až bude nějáká akce u vás :P .Čau,čau.
Re: moravskoslezsky sraz v hrabyni
ALF píše:Ahoj,zdravým všechny učastníky tohoto srazu! Bylo to moc fajn odpoledne a jsem rád že jsem vás mohl poznat.Hodně se mi líbyla nexie od IVETKY a pak ještě Ondruv MATISEK .Doufám,že si to zase někdy zopáknem.A Mipo ty se nezapomen ozvat,až bude nějáká akce u vás .Čau,čau.
Alfíku, díky za pochvalu-to potěší. Taky bych uvítala podobná setkání častěji. Mluvilo se tam o nějakém podzimním srazu na Slovensku, tak doufejme že to vyjde. Jinak přeji všem příjemné dovolené a léto bez nehod!