Trasenie motora
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Trasenie motora
Zdravim, dnes sa mi vyskytol problem s motorom. Strasne sa mi trasie, i vyfukove potrubie, do vyfuku to striela, dokonca ked stojim, tak sa mi trasie cele auto. Akokeby mi islo na 3 valce. Lenze pri jazde to nejako necitim, akokeby to islo normalne, problemy mam iba pri rozbiehani, vtedy to strasne trasie. Z vyfuku dost citit benzin, resp. silny smrad vsade naokolo. Myslel som, ze mi prasklo tesnenie pod hlavou, ale z vyfuku to nedymi, voda neubuda, a olej nepribuda. Co to moze byt: Nestretli ste sa s takym niecim?
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..no o takomto probleeme tu je toho "HAFO"..
..ale sak zopakujem to aj po 150teeee...
..no skontrolovat:
kable ku svickam, sviecky, hlavu rozdelovaca, palec,
..precistit saciu klapku, a "krokovy motorek"
pootom palivovy filter moze byt naprd, alebo aj vzduchovy je spinavy..(malo pravdepodobne ale..)
hmmm a co ja viem co este...
...nejake tie "tenke hadicky" co idu k MAP senzoru mozu byt popraskaneee...
..prip. si "po absolvovani tohoto seckeho" zbehnut na diagnostiku..
..ci spravit si "reset ECU"..
..skus tu posurfovat po fore, urcite najdesh este nieco, ohladne toho trasenia...
..jo a to mas 8V alebo 16 ..??
..ale sak zopakujem to aj po 150teeee...
..no skontrolovat:
kable ku svickam, sviecky, hlavu rozdelovaca, palec,
..precistit saciu klapku, a "krokovy motorek"
pootom palivovy filter moze byt naprd, alebo aj vzduchovy je spinavy..(malo pravdepodobne ale..)
hmmm a co ja viem co este...
...nejake tie "tenke hadicky" co idu k MAP senzoru mozu byt popraskaneee...
..prip. si "po absolvovani tohoto seckeho" zbehnut na diagnostiku..
..ci spravit si "reset ECU"..
..skus tu posurfovat po fore, urcite najdesh este nieco, ohladne toho trasenia...
..jo a to mas 8V alebo 16 ..??
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no zo sania idu take tenke hadicky/trubicky na podtlak..
..jedna ide na MAP (Manifold Air Presurfe Sensor)..proste senzor na podtlak v sani..
..a tusim dve na ovladanie klapkiek na kurenie..
ten MAP senzor je uchyteny niekde pri moroceku na vetrak kurenia..
/// tam na tom plechu //
..jedna ide na MAP (Manifold Air Presurfe Sensor)..proste senzor na podtlak v sani..
..a tusim dve na ovladanie klapkiek na kurenie..
ten MAP senzor je uchyteny niekde pri moroceku na vetrak kurenia..
/// tam na tom plechu //
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
S tou vymenou tes. pod hlavou a dalsimi vecami si to mal za super cenu (7200sk)... to ja som nedavno riesil (a stale uplne nevyriesil) podobnu vec na 16V, spod hlavy mi tiekol olej...a ze vymena tes. pod hlavou vo viacerych servisoch v BA by bola tak 10-12000sk (aj s prebrusom, bez toho ze nie) ... a tiez nedavno som menil rozvody (bez vymeny pupmy) - u garaznika 6200Sk bez papiera, inde zas dotiahnutie hlavy, vymena tes. olej vane, veka vent., vymena chlad kvap.....za 5000Sk bez papiera....kua to su ceny, takze co ti robili za tych 7200Sk by som bral hned.
novacik v teme ... nexia 16V sedan (96, GLX, 86000km)
Těch 7500 je řekl bych dobrá cena, ty ceny, co píšeš ty, jsou dooost přemrštěné.Vikiman píše:S tou vymenou tes. pod hlavou a dalsimi vecami si to mal za super cenu (7200sk)... to ja som nedavno riesil (a stale uplne nevyriesil) podobnu vec na 16V, spod hlavy mi tiekol olej...a ze vymena tes. pod hlavou vo viacerych servisoch v BA by bola tak 10-12000sk (aj s prebrusom, bez toho ze nie) ... a tiez nedavno som menil rozvody (bez vymeny pupmy) - u garaznika 6200Sk bez papiera, inde zas dotiahnutie hlavy, vymena tes. olej vane, veka vent., vymena chlad kvap.....za 5000Sk bez papiera....kua to su ceny, takze co ti robili za tych 7200Sk by som bral hned.