Smrad pri sportovejsej jazde

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

Milan píše:No pozri, hned v prvom prispevku si svoju jazdu nazval zmykanie, tak clovek mal pocit, ze to aj povazujes objektivne za zmykanie, co teda nebolo zmykanie ani pre S105. A stazoval si sa iba na smrad. :D
Inac ked nemas otackomer, tak len orientacne. Jednotlive prevody by mali siahat po cca tieto rychlosti
1. vyse 50
2. 90
3. 130
4. 165

Plus minus par km, zavisi. Skratka auto by ti v pohode malo dosiahnut tieto rychlosti na jednotlivych prev. stupnoch. Ak budes mat aj po tomto teste dobry vzduch v aute, tak je to uz zrejme opravene. :D
no nebol to len smrad, ale strasne to auto hucalo, aj ked daewoo huci, po zresetovani ECU, hucalo o 1/2 menej pri tej istej rychlosti a nebal som sa tomu vytat viac, hlavne ked ma neovieval zapach z vetrakov :D ale su to vsetko moje subjektivne dojmy :lol:
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
Reklama

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

...to su mi veci :roll: :D
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

Blue Lanos píše:...to su mi veci :roll: :D
ako hovorim, subjektivne dojmy :D dnes som citil opat trosku smradu :lol: a uz viem preco :lol: Stava sa mi to vtedy ked pocuvam na plne gule a nepocujem motor, spojka mi zabera prilis vysoko a ked preradujem tak pravdepodobne vela pridavam, ked spojka este presmykuje, len to nepocujem :? takze musim nieco spravit so spojkou, zalozim novu temu :D
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

...ja to rikal..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

JRD McLAREN píše:...ja to rikal..
ja tiez len som si to nechcel priznat, ze musim ist spat do autoskoly :lol: :lol: :lol:
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Stane se :D
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
Blue Lanos

Viktor píše:...ze musim ist spat do autoskoly :lol: :lol: :lol:

....aleboo do servisu 8)
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

Blue Lanos píše:
Viktor píše:...ze musim ist spat do autoskoly :lol: :lol: :lol:

....aleboo do servisu 8)
ani za boha :lol:
Pribo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pribo »

Viktor píše:
vado píše:Hmm, tak tomu sa naozaj neda hovorit sportova jazda. Ta zacina od 3500ot/min vyssie. Ja dokazem svojmu vytat aj tak, ze obmedzovac zacina fungovat (okolo 5500) a otacky idu pod 3500 iba ked zastavujem. Tvojmu stylu sa da povedat "dochodcovsky styl" (bez urazky), ist 80 na 5-ty kvalt - to sa to musi dusit.
Co sa tyka smradu: moze to byt napriklad zatata brzda - nehreje sa ti niektore koleso viac ?. Moze to byt napriklad spina v motorovom priestore (olej ? niekde na bloku motora), ktore sa pri razantnejsej jzade viac zohrieva a smrdi .... Neuteka chladiaca kvapalina ? ... Viac ma teraz narychlo nenapada
heh ze dochodcovsky styl :lol: som zvedavy co by si hovoril ked idem na 5-ke 65 :P Na druhej strane musis zobrat do uvahy ze ty mas 1.6 16V a tym padom ine prevody a ine otacky, neviem, ale myslim, ze kazdy mame aky taky cit a musis pocut kedy to auto ma "dost" a bolo by dobre preradit. A to ti hovorim, ze na tom sposobe radenia, ktore som hore popisal to auto ma vazne dost, netvrdim, ze by este nezvladol, len co mi potom vsetko odide do vecnych lovist vazne netusim. Brzdy su OK, vsetky kvapaliny vymenene, ale tiez mi je jasne, ze sa tam nieco zahreje a potom to smrdi. Musim to vyriesit, lebo vzdy ked zaparkujem a otvorim dvere frajerka sa smeje ze som si usral :lol: Ale znamym sa to uz tazsie vysvetluje, ze som to nebol ja :lol: :D :lol:

65 na patke?!?!?! si sa zjasil ved to ten motor totalne dusis to je strasne preboha :!: :!: chuda auticko ho lutujem ,,,, a ak si myslis ze takto usetris na palive tak prdičky našej babičky otec ma na drtuhom aute palubny a ked to nertadil tak ako sa ma teda aspon pri tych 2500-2800 tak mu to zralo este viac
Blue Lanos

SUUHLAS :!: :!: Ja som robil tiez podobne testy a ako som uz pisal na 5ke to zere pri 80ke viac ako pri stovke takze 60ka bude este horsia :roll:
Obrázek
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

Pribo píše:
Viktor píše:
vado píše:Hmm, tak tomu sa naozaj neda hovorit sportova jazda. Ta zacina od 3500ot/min vyssie. Ja dokazem svojmu vytat aj tak, ze obmedzovac zacina fungovat (okolo 5500) a otacky idu pod 3500 iba ked zastavujem. Tvojmu stylu sa da povedat "dochodcovsky styl" (bez urazky), ist 80 na 5-ty kvalt - to sa to musi dusit.
Co sa tyka smradu: moze to byt napriklad zatata brzda - nehreje sa ti niektore koleso viac ?. Moze to byt napriklad spina v motorovom priestore (olej ? niekde na bloku motora), ktore sa pri razantnejsej jzade viac zohrieva a smrdi .... Neuteka chladiaca kvapalina ? ... Viac ma teraz narychlo nenapada
heh ze dochodcovsky styl :lol: som zvedavy co by si hovoril ked idem na 5-ke 65 :P Na druhej strane musis zobrat do uvahy ze ty mas 1.6 16V a tym padom ine prevody a ine otacky, neviem, ale myslim, ze kazdy mame aky taky cit a musis pocut kedy to auto ma "dost" a bolo by dobre preradit. A to ti hovorim, ze na tom sposobe radenia, ktore som hore popisal to auto ma vazne dost, netvrdim, ze by este nezvladol, len co mi potom vsetko odide do vecnych lovist vazne netusim. Brzdy su OK, vsetky kvapaliny vymenene, ale tiez mi je jasne, ze sa tam nieco zahreje a potom to smrdi. Musim to vyriesit, lebo vzdy ked zaparkujem a otvorim dvere frajerka sa smeje ze som si usral :lol: Ale znamym sa to uz tazsie vysvetluje, ze som to nebol ja :lol: :D :lol:

65 na patke?!?!?! si sa zjasil ved to ten motor totalne dusis to je strasne preboha :!: :!: chuda auticko ho lutujem ,,,, a ak si myslis ze takto usetris na palive tak prdičky našej babičky otec ma na drtuhom aute palubny a ked to nertadil tak ako sa ma teda aspon pri tych 2500-2800 tak mu to zralo este viac
No ja neviem, kazdy pise nieco ine, samozrejme nezaradim 5 pri 60 a nedupnem nato, ale zase ked idem dolu kopcom idem na 5 kludne 60, nepridavam, brzdim motorom, to mam mat zaradenu 3jku kua? ved by som isiel 30, ja uz neviem :?
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

A co zkusit čtvrtý převodový stupeň :D Se mi teď nezdá, že by 5ka auto z kopce ubrzdila na šedesát, pokud brzdím motrem a chci jet oněch 60 tak dávám 4ku. ;) To budu muset prubnout. :roll:
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

Iwoš píše:A co zkusit čtvrtý převodový stupeň :D Se mi teď nezdá, že by 5ka auto z kopce ubrzdila na šedesát, pokud brzdím motrem a chci jet oněch 60 tak dávám 4ku. ;) To budu muset prubnout. :roll:
Ono tiez zalezi ake je klesanie na tom kopci :D zase si kazdy kopec nepredstavuj ako zjazdovku na Hochkare :lol:
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

To máš každopádně pravdu Victor, ale já vážně dávám 4ku a to jsou i kopce, který nejsou prudký, jinak na prudkej kopec dáš 3ku a uvidíš že to těch šedesát taky pojede.
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

Iwoš píše:To máš každopádně pravdu Victor, ale já vážně dávám 4ku a to jsou i kopce, který nejsou prudký, jinak na prudkej kopec dáš 3ku a uvidíš že to těch šedesát taky pojede.
no ved keby som na takom kopci kde to pojde na 3jke 60 zaradil 5ku tak pojdem 80, takze zaradim tak aby som sa zase niekde nevysypal :) Ono ja tu chodim po takych velmi trapnych briezkoch dolu, takze ked dam 4ku uz to leze na 50 a to je moc pomale pre mna, samozrejme ked chcem zrychlit potom, tak zaradim 4ku resp 3ku. Na 5ke jazdim pod 80, iba ked mam vylozene obe nohy a len tocim volantom.
Odpovědět

Zpět na „LANOS“