Dotaz na model
Moderátor: Blue Lanos
Dotaz na model
Vážení pánové, kolegové, měl bych dva dotazy. Jakožto modelář bych měl zájem o model Matize, prý se dal koupit u prodejců. Nevíte někdo, co je to zač a v jakém měřítku.
A druhý dotaz. Stavím modely jezdící rally, již jsem našel takové stroje jako Picanto, Cinqucento, Seicento, dokonce i Tiko, ale Matize ne. Nemáte někdo nějaký obrázek Matize na rally ?
A druhý dotaz. Stavím modely jezdící rally, již jsem našel takové stroje jako Picanto, Cinqucento, Seicento, dokonce i Tiko, ale Matize ne. Nemáte někdo nějaký obrázek Matize na rally ?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady máš matese 1/10 elektrické RC od Academy:
http://www.rcmodellbau-shop.de/shop/sta ... iz4213.php
V reále Matízci asi závodně rally nejezdí, takže ve ztvárnění kastle se fantasii meze nekladou.
Pokud máš zájem od kity a ne RC, tak tě asi zklamu, ale zatím jsem viděl jen jeden hnusný angličák asi 1:43 někde na ebayi.
V reále Matízci asi závodně rally nejezdí, takže ve ztvárnění kastle se fantasii meze nekladou.
Pokud máš zájem od kity a ne RC, tak tě asi zklamu, ale zatím jsem viděl jen jeden hnusný angličák asi 1:43 někde na ebayi.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkný model, taky chci jeden ve zlaté metalíze
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Na kolik by takový modílek přišel???Ondras píše:Tady máš matese 1/10 elektrické RC od Academy:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se, nevšiml jsem si To chci i s vysílačkou, kdo by to mohl přivést???Docent píše:Pokud umím číst, tak je tam napsáno 59,95 € bez vysílačky...Badger píše:Na kolik by takový modílek přišel???