Pružiny na Nexiu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Pružiny na Nexiu
Kto vie, nech odpovie: Sú sériové pružiny z Kadetta E rovnaké ako na Nexií 16V???? ak áno, tak na ktorom......našiel som totiž za perfektnú cenu skrátené, čisto nové od predajcu ale len na Kadetta a on nevie či to bude pasovať......
- Reklama
z astry f a kadettav poho pasujou, lepsi sou z gsi, ty maj -25mm
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Veď práve preto sa pítam, lebo som čítal o tvojej nexii na www.nexiaclub.com a tam si ich spomínal....nieje to málo tých -25mm???....či to vôbec spoznám;)....za koľko sa asi predávajú???? bo tie co chcem su -35mm a za 2470 Sk co cini asi 1900 CZk....su znacky JOM a maju od -20 do -80
No ja pak mel -40 a to uz bylo moc, ale Ivan je ma je spokojeny...
nezapomen ze pokud mas vicj ak -40mm musis dat i lepsi tlumice jinak to bude skakat jak koza
nezapomen ze pokud mas vicj ak -40mm musis dat i lepsi tlumice jinak to bude skakat jak koza
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
kazdej tuning shop je ma, treba tady je pred pul rokem meli za 2 litry, tedu z bude cena jinde www.tuning-centrum.cz
tak tieto mam ja max spokojnostmilosh píše:kazdej tuning shop je ma, treba tady je pred pul rokem meli za 2 litry, tedu z bude cena jinde www.tuning-centrum.cz
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006