Ahoj nexiaci. Nemate nekdo zkusenosti s povolujicim se remenem u klimatizace? Napinak i remenice drzi, jako zidovska vira, ale remen se mi neustale povoluje. Kde muze byt problem? Nevim, kde tam muze byt jeste vule. (remen je original, fungl novej). Nechce se mi po 200 km neustale jezdit do servisu. Diky za napady. (Jinak muzu dat kontakt na dobry levny naplneni klimatizace). Dave
Tak uz mam zavadu zjistenou a vyresenou. Nebudu dlouze vysvetlovat pricinu ale muzu poradit kulisacky trik: Mezi hlavni remenici a kompresorem je napinaci remenice, ktera proste obcac zlobi. (jako v mem pripade). Reseni je tu napinaci kladku celou vyhodit a dat remen jen mezi tu hlavni a kompresor. Samozrejme to chce natrefit na spravnou delku remenu. Chvili to trvalo, ale mam to!! Takze pokud bude zajem, muzu poskytnout presny rozmery remene, kterej tam padne, jak prdel na hrnec. Je jasny, ze ted uz se nemuze nikde nic povolovat, protoze neni co. (A jeste jsem dluznej info o tom plneni: Takze pan je v Pha8, ma profi nadobicko, zjisti vam pripadnou diru v okruhu, poradi, sezene, vymeni vam vadny dily atd. (v mem pripade mi vymenil prohnily chladic). Zjisteni zavady je za 250,- naplneni za 1450,- (pokud u nej naplnite, odecte vam tech 250,- za zjisteni zavady). Dela i citeni filtru, recyklaci plynu atd. Spokojenost. (znam sice i levnejsi naplneni, ale bez dalsiho servisu a zaruky). Takze vedru zdar. Dave
Klimakterizace
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Klimakterizace
Naposledy upravil(a) David Buřič dne čtv črc 13, 2006 12:34, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
sem s nim
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
3.50 je to ddost levny????,cubafire píše:Súdruh Kefalín, a čo také si predstavujete pod pojmom levné???
ale pro tebe asi nebude nic dost levny
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči