Tak kolik už jste nasbírali bodů...:-)?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
To já jsem na to taky zvědav....ale legrace byla, když jsem jel za Omegou (typuju tak ročník 99), 2,5 TD a nemohl to sešlápnout....litoval jsem hoOněgin píše:Já jsem sice ještě žádnou hlídku nepotkal, většina řidičů ale neuvěřitelně poctivě dodržuje rychlost. Jsem zvědav, jak dlouho tento stav (nepotkat policajty a dodržovat rychlost) vydrží
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
me by zajimalo jak budou pokutovat cizince ktery o nove vyhlasce nemaji ani paru, dnes sem potkal minimalne 5 nemcu a ani jeden nesvitil, ani se nedivim jak to muzou vedet ze se tady ma svitit, a navic uz vidim jak ho zastavuje mestka p, a rika mu ze jel v obci 57 km/h misto povolenych 50 a ze dostane pokutu 1000 kc jen ty body mu budou asi k ho...nu no tak na misto nemce bych ho okamzite poslal na sibir at si tu pokutu uplatnuje u jelenu
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Poučení cizinců
Nevím jak kde a na jakém hraničním přejezdu, ale zde na přejezdu mezi
Dolní Poustevnou a německým Sebnitz jsou řidiči upozorněni poutačem a
také snad pohovorem hraniční policie.Zdravím všechny na foru " Vazoun "
Dolní Poustevnou a německým Sebnitz jsou řidiči upozorněni poutačem a
také snad pohovorem hraniční policie.Zdravím všechny na foru " Vazoun "
Je to problém každého řidiče, který jede do zahraničí aneb neznalost zákonů neomlouvá. Navíc v zahraničí jsou jejich policisté na nás daleko tvrdší, než naši třeba na Němce. Když Germán řekne, že nezaplatí, tak si policajti díky legislativě můžou vylízat tak p.del. Zatímco Čechovi by zabavili auto, dokud by flastra nezacvakal.Slavek píše:me by zajimalo jak budou pokutovat cizince ktery o nove vyhlasce nemaji ani paru, dnes sem potkal minimalne 5 nemcu a ani jeden nesvitil, ani se nedivim jak to muzou vedet ze se tady ma svitit, a navic uz vidim jak ho zastavuje mestka p, a rika mu ze jel v obci 57 km/h misto povolenych 50 a ze dostane pokutu 1000 kc jen ty body mu budou asi k ho...nu no tak na misto nemce bych ho okamzite poslal na sibir at si tu pokutu uplatnuje u jelenu
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Predpokladam ze tym policajtom u vas to dlho nevydrzi. Je to presne to iste ako ked osadia niekde novu dopravnu znacku a potom prvy tyzden sa tam postavia policajti a vyberaju pokuty.
Zase na druhej strane co mam skusenosti s jazdou v Cechach, tak v obci som jazdil 50 km/h asi len ja, ostatni isli v pohode 60 km/h. Dokonca raz sa mi stalo, ze ma predbiehala aj Autoskola. Niekedy mi to pripadalo ze vodici v Cechach asi ani nevedia ze v obci je 50 km/h rychlost. Nepochopim ludi, ktori v Rakusku idu poctivo 50-kou, pride domov a stane sa z neho pretekar. Asi je to fakt len v tych peniazoch, lebo Rakusania su na rychlu jazdu nekompromisni.
To svietenie cez den je spravna vec, skoda ze to neodsuhlasili u nas na Slovensku. Myslim ale ze je to len otazka casu a predpisy v Europe sa zjednotia.
Zase na druhej strane co mam skusenosti s jazdou v Cechach, tak v obci som jazdil 50 km/h asi len ja, ostatni isli v pohode 60 km/h. Dokonca raz sa mi stalo, ze ma predbiehala aj Autoskola. Niekedy mi to pripadalo ze vodici v Cechach asi ani nevedia ze v obci je 50 km/h rychlost. Nepochopim ludi, ktori v Rakusku idu poctivo 50-kou, pride domov a stane sa z neho pretekar. Asi je to fakt len v tych peniazoch, lebo Rakusania su na rychlu jazdu nekompromisni.
To svietenie cez den je spravna vec, skoda ze to neodsuhlasili u nas na Slovensku. Myslim ale ze je to len otazka casu a predpisy v Europe sa zjednotia.
Chevrolet Evanda CDX 2.0, olivovostrieborná metalíza.
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
V Brně-Komíně si na Kníničské ulici (čtyřproudovka), kde je povolená šedesátka měšťáci nastavili radar na 62 km/h a vesele kasírovali...normální dopraváci jsou rozumní a dávají nějakou toleranci, ale tihle fašisti ne...
Ke státní policii mám respekt, protože se mnou vždycky jednali slušně, i ten Slovenský policajt co mi dával flastr 1000 Sk za to že nemám dálniční známku byl naprosto v pohodě...ale tady těm městskejm bude asi dlouho trvat, než je to omrzí a než se dostatečně nabaží toho pocitu moci...
Ke státní policii mám respekt, protože se mnou vždycky jednali slušně, i ten Slovenský policajt co mi dával flastr 1000 Sk za to že nemám dálniční známku byl naprosto v pohodě...ale tady těm městskejm bude asi dlouho trvat, než je to omrzí a než se dostatečně nabaží toho pocitu moci...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Jak se říká: "Dej blbovi moc a pravomoce...." Ještě nás čeká hooodně velká buzerace od měšťáků.Kessler píše:V Brně-Komíně si na Kníničské ulici (čtyřproudovka), kde je povolená šedesátka měšťáci nastavili radar na 62 km/h a vesele kasírovali...normální dopraváci jsou rozumní a dávají nějakou toleranci, ale tihle fašisti ne...
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Ku..y jsou to. To snad ani přesně nejde jet 60 bez tempomatu. A jen tak je to neomrzí, si sedí pěkně, nemusí chodit a jen kasírujou. Vždycky mě fascinuje jak si MP dojede na naše sídliště a začne vesele rozdávat bločky za špatný parkování. Přitom ty auta nikomu nezavazí, protože jsou lidi na to zvyklí, navíc kdyby potřebovali projet hasiči, tak projedou bez problémů. A nejveselejší bylo, když dva roky stál borec na zákazu stání a za celou dobu nedostal flastra. Půlkou auta zasahoval do vozovky. Samozřejmě lidi co si zaparkovali u zdi a ničemu nezavazeli hned tu pokutu dostali.Kessler píše:V Brně-Komíně si na Kníničské ulici (čtyřproudovka), kde je povolená šedesátka měšťáci nastavili radar na 62 km/h a vesele kasírovali...normální dopraváci jsou rozumní a dávají nějakou toleranci, ale tihle fašisti ne...
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky