Katalyzátor Nubira II
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
Katalyzátor Nubira II
Má někdo zkušenost s výměnou katalyzátoru u NuII za nějaký univerzální což prý šlo u Nexie.Origoš je za 17 tis.Tak ho zatím vyklepou a co se stane bez něj??
Nubira 1.6 sedan těsně po záruce a je to hustý, to jsem ještě nezažil a nikdo neumí odstranit příčinu jen pokus omyl za prachy.
- Reklama
Zkušenost nemám, ale univerzální typ za cca 4000,- by měl fungovat stejně jako origo, když ho tzv. vysypeš nebo místo něj dáš trubku, tak se tak nic nestane, akorát to možná líp pojede a neprojdeš na emisích.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- simone
- Kontaktovat uživatele:
kat
na nexii som ju mal uplne prazdnu !!!! aj som ju trocha púrečistil roxorom a emisie OK aj opticky tam "bola" takže STK OK
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Já tam kat vůbec nemám a emise jsem prošel naproste bez problémů. Nebyl v tom žádný háček, jen se divil, že to víc smrdí, a že nic neteče žádno vodo z koncovky, když je to poměrně studený, ale dal mi to bez sebemenších problémů.
Tak kat asi nemá cenu řešit, zvlášte ne nový. Když jsem auto koupil, měl jsem strach, že neprojdu, ale bylo to doopravdy v poho, tak už to tak nechám.
Tak kat asi nemá cenu řešit, zvlášte ne nový. Když jsem auto koupil, měl jsem strach, že neprojdu, ale bylo to doopravdy v poho, tak už to tak nechám.
Daewoo Nubira 1.6/16 Wagon
jo elektronika v autech dokáže zázraky a když je všechno na zapalování a palivovým systému OK tak ani kat není potřeba ale některý auta bez něj neprojdou univerzaly se dají použít ale po velmi špatnejch skušenostech nedoporučuju firmu Raczkovski nebo jak se jmenují máme s nima hodně špatný zkušenosti a každej kat kterej sme namontovali nám museli alespoň jednou vyměnit aby auto prošlo emisema vždy po výměně je necháme zkontrolovat abysme měli jistotu že kat funguje a v drtivý většině se musel měnit za jinej nedávno sme takhle jeden měnili po roce ježdění kdy auto neprošlo emisema tak sme ho reklamovali oni přivezli jinej tak sme zase jeli na přeměření a to bylo ještě horší než ten původní tak sme ho zase vyndali a on byl uvnitř napůl spálenej a to ten co jezdil rok před tím nebyl vzhledově vůbec poškozenej docela slušný dělá bosal