Tak kolik už jste nasbírali bodů...:-)?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tak kolik už jste nasbírali bodů...:-)?
Doufám, že se nám to tady nezačne utěšeně plnit hned od 1.7.2006 .
- Reklama
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Já už se učím zapínat světla ve dne a dokonce už přestávám zapomínat je vypínat. Naposledy se mi to povedlo v pátek min. týden, ale startovací kabely to jistily
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
No, zítra to začíná a jelikož zřejmě pojedu na tuning sraz, kde jich bude určitě spousta čekat, tak mě určitě něco najdou!!!
Jo a chtěl jsem se zeptat, jestli je od 1.7. povinnost mít ve výbavě reflexní vestu??? Nebo je to jenom na dálnicích, víte někdo???
Jo a chtěl jsem se zeptat, jestli je od 1.7. povinnost mít ve výbavě reflexní vestu??? Nebo je to jenom na dálnicích, víte někdo???
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Mit ted tuningovy auto, tak ho snad po silnici vozit jen na prepravnim voziku, prece jen riskovat 5 bodu, 5-10 tis. pokuty a 6-12 mesicu zakaz rizeni je docela dost. Sem zvedav, jak budou posuzovat, co je uz zavazne a co jeste ne.Badger píše:No, zítra to začíná a jelikož zřejmě pojedu na tuning sraz, kde jich bude určitě spousta čekat, tak mě určitě něco najdou!!!
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Včera večer měly švestky manévry...zastavovali mě dvakrát, ale kupodivu nechtěli vidět lékárničku ani náhradní žárovky Jenom doklady, prohlídli si espézetky a nazdar...mimochodem nevíte kolik je bodů za to, když člověk nic nespáchá???
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
No, to jsem zvědavej kolik dohromady naše Daewoo Fórum nasbírá bodů Doufám a věřím, že budeme mít čistý štít!!!
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Ja myslim ze pokud vsichni jezdime slusne jako doposud a svitime uz nekolik let stale v lete v zime, neni duvod se obavat.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nebyl bych takovym optimistou, policajti Ti vzdycky muzou neco najit, kdyz budou chtit a clovek je navic tvor chybujici, takze muzes udelat prestupek, i kdyz nechces...milosh píše:Ja myslim ze pokud vsichni jezdime slusne jako doposud a svitime uz nekolik let stale v lete v zime, neni duvod se obavat.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Pravda, kor MP sou kokoti a budou si hrat na dulezity. Nejvetsi krec budou ty prechody...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Bud v klidu Milosi, par bodiku muzes dostat i za minimalni prekroceni rychlosti a to obcas udela kazdej. A kdyz se Ti to povede aspon 1 za rok, tak se Ti bodiky budou porad jen pricitat a nakonec o ridicak prijdes .milosh píše:Ja myslim ze pokud vsichni jezdime slusne jako doposud a svitime uz nekolik let stale v lete v zime, neni duvod se obavat.
Vim, jsou to super vyhlidky, no jeste ze delam v bance, to bude uplatku