Nestartuje
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
Cerpadlo je z nexie,ale 8V ,ale to by vadit nemelo si myslim,je trosku jiny,ale pasovalo tam.Jak je stary netusim,ale to moje vypada jako novy a bylo stary 9let.Tohle je takovy husty,napovrchu zrezli,ale funguje. Znamej mi rikal,ze by to mohlo bejt zavzdušněny tak se nato podivam a pak napisu,jestli probehla zmena.
- GHOST
- Kontaktovat uživatele:
No cidlo,ktoré posiela údaje o palive riadiacej jednotke. Ak ti čepradlo odišlo kvôli bordelu v palive, je možné,že je za...né aj to čidlo, (alebo zaoxidované) a riadiaca jednotka má chybné údaje a dáva možno viac paliva.Motor sa potom v nižších otáčkach dusí a pri vyšších sa nespálený benzín do stane až do horúceho výfukového traktu,kde sa dodatočne zapáli a z toho tá streľba.
Na Nesii pod zadnými sedadlami jak je vstup do nádrže
Daewoo Nexia 1,5 GLX 16V 1996
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
Tak něco takového slyším poprvé.GHOST píše:No cidlo,ktoré posiela údaje o palive riadiacej jednotke. Ak ti čepradlo odišlo kvôli bordelu v palive, je možné,že je za...né aj to čidlo, (alebo zaoxidované) a riadiaca jednotka má chybné údaje a dáva možno viac paliva.Motor sa potom v nižších otáčkach dusí a pri vyšších sa nespálený benzín do stane až do horúceho výfukového traktu,kde sa dodatočne zapáli a z toho tá streľba.
Čerpadlo dává konstatní tlak a přetlak se vrací přes přetlakový ventil vracečkou zpět do nádrže. Žádná jiná regulace, než tato, tam podle mě není!
Řídicí jednotka dávkuje množství paliva délkou vstřiku a to na základě údaje o poloze škrtící klapky (sešlápnutí pedálu), teploty nasávaného vzduchu, teploty motoru, údaje z lambdy. Snad jsem na nic nezapoměl.¨
Pod zadními sedadly je konektor čerpadla.
Princip dodávky paliva do vstřiků jsme řešili už zde:
https://www.chevroletclub.cz//viewtopic.php?t=4765
https://www.chevroletclub.cz//viewtopic.php?t=4765
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
No já bych se zkusil vůbec zaměřit na to, jestli tam jde dost benzínu a pokud máte tu možnost, tak změřit tlak benzínu ve vstřikovačích.
Jinak všechno už tady vyjmenoval JRD ...
já osobně bych zkusil palivový filtr, svíčky (pokud nemáš klíč, tak si ho někde půjč, popř. kup, stojí asi stovku jako nástavec na golu), pokud nesvítí oranžová kontrolka. Pokud svítí, tak bych si zašel na diagnostiku ... atd. Příčin moc.
Jinak všechno už tady vyjmenoval JRD ...
já osobně bych zkusil palivový filtr, svíčky (pokud nemáš klíč, tak si ho někde půjč, popř. kup, stojí asi stovku jako nástavec na golu), pokud nesvítí oranžová kontrolka. Pokud svítí, tak bych si zašel na diagnostiku ... atd. Příčin moc.
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
byznys po česku
Nejsi sám taky jsem si nakoupil plnou u Hypernovy v Čestlicích se slevou asi 3 Kč ( páteční a sobotní slevy ) - benzín byl nastavený asi ředidlem ( nevztahuje se na něj spotřební daň cca necelých 12 Kč ). Momentálně se řeší daňový únik u 17 čerpadel. Momentálně tankuji u Makra tamtéž a nemám problémy údajně tam dodává OMV. Aneb spokojený zákazník se slevou v byznysu po česku.
Měj se fajn
Měj se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
uz sem tu jednou psal, diky za to ze existuje levnej benzin, to by sme pak nemohli opravovat nase auta
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Taky mi vcera zdechnul alternator, stejny pripad jako vetsina pribehu zde, pravdepodobne dioda... Shanim kde mi to za rozumny peniz zrepasuji (samozrejme jsou po smrti i loziska a uhliky taky nejsou nove).
mj. nevite nekdo jestli by tam mohl pasovat alternator z Kadetta ? Vypada to, ze racer a nexia maji alt. stejny, takze by mozna mohlo ?
mj. nevite nekdo jestli by tam mohl pasovat alternator z Kadetta ? Vypada to, ze racer a nexia maji alt. stejny, takze by mozna mohlo ?