Moravskoslezský sraz?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
Re: Zraz
Ak budem mať čas, tak hej...komi72 píše:Príde tam aj niekto zo Slovenska? Skuste sa ozvať
Buď v klidu nemusíš jet a i tak to máš daleko. Tak si hlídej srazíky kolem svého bydliště a neser se do nás, a už vůbec tady nepiš o volbách, na to je myslím jiné forum.Docent píše:Nemůžu posoudit, já nejsem domorodec, alébrž náplava ze z Plzně .Vojta píše:Asi nejsme holt tak chytří jako Zápotockého potomci na Kladensku.
moravskoslezsky sraz
Jsem rád,že se mujnápad ujal.Taky jsem spíš pro ten HLUČÍN .Škoda,že tam zakázali skákat BANJI JUMPING,mohlo být o atrakci víc. Termíny mi vyhovují oba,takže stačí vyštrachat stan a jedu.
Zlatý Matízek SE,r.v.99,ofuky oken,kouřové blinkry,kšilt a palubka v laku,výfuk ulter sport,Al.kola ALESSIO a dálší cipárny
-
- Kontaktovat uživatele:
lépe 15., 16., ale 5. nebo 6. by mohl vyjít taky. Předpokládám jednodení sraz.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Ja tiež.Ondras píše:Předpokládám jednodení sraz.
Naposledy upravil(a) mipo dne sob čer 24, 2006 16:38, celkem upraveno 1 x.
Já přijedu s manželkou každopádně jen na jeden den. Termín je mi jedno. Tu pískovnu taky beru.
Jen malý dotaz - bude tam možnost zaparkovat společně? Pokud bude teplo, bude tam nejspíš kvantum koupání chtivých auty. Aby se nám pak nestalo, že budeme parkovat každý na jiném konci a budeme se tam někde nahánět (zvláště když se neznáme).
Jen malý dotaz - bude tam možnost zaparkovat společně? Pokud bude teplo, bude tam nejspíš kvantum koupání chtivých auty. Aby se nám pak nestalo, že budeme parkovat každý na jiném konci a budeme se tam někde nahánět (zvláště když se neznáme).
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Oba termíny OK a také jednodenní srazík Jen vůbec netuším kde to je, ale to bych si samozřejmě zjistil
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje