Moravskoslezský sraz?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
moravskoslezský sraz
Ten termín mi vyhovuje,ale klidně ho mužete změnit.Já se vám přizpusobím. A co třeba v Hlučíně na Štěrkovně.Je to jezero a je tam dost místa a taky hospudka .Byl bych pro i pro ten památník,ale nechám to na vás.Každopádně se s MATÍZKEM zučastním.
Zlatý Matízek SE,r.v.99,ofuky oken,kouřové blinkry,kšilt a palubka v laku,výfuk ulter sport,Al.kola ALESSIO a dálší cipárny
Re: Moravskoslezský sraz?
Vojto ujmu se toho ale dělám to poprvé takže se předem omlouvám za nedostatky které by mohli vzniknout. Ale místo může navrhnout každý a vybereme to nej.Vojta píše:Jakápak pánská jízda? Každá žena vítána. Na srazy běžně jezdí manželky a přítelkyně, bohužel řidičky se vyskytují málo. Jen mám obavu, že se nikdo neujme toho sehnat klidné a prostorné místo.Iveta píše: Tohle je bezva nápad , pokud nechcete vyloženě pánskou jízdu a nebude vám vadit ženská , taky bych se přijela podívat.
Re: Moravskoslezský sraz?
Tady vlastně není prakticky co organizovat - jenom sjednotit návrhy místa a termínů. Počítám s jednodenním srazíkem.pilot píše: Vojto ujmu se toho ale dělám to poprvé takže se předem omlouvám za nedostatky které by mohli vzniknout. Ale místo může navrhnout každý a vybereme to nej.
Cokoliv poblíž Ostravy je pro mě přijatelné, ten Jičín už je taky trochu z ruky. Jak už jsem psal, termín je mi jedno - jen tento víkend je pasé. V červenci kdykoliv. Pak to dám třeba vědět i Polákům, kdyby se chtěli přijet podívat. Důležité je jen to, aby nás tam přijelo víc, hlavně Ti, co ještě nikde nebyli, ať se poznáme (to samozřejmě neznamená, že ti, co jezdí na srazy, mají zůstat doma). Už se těším.