Moravskoslezský sraz?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Moravskoslezský sraz?
Co takhle se sejít moraváci někdy o víkendu, Jako to udělali chlapi v praze?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem pro!
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Sraz Severomoraváků
Taky jsem pro, konečně to někoho napadlo, stejně jako Vojta o víkendu 24 a 25 června nemůžu. Ale jinak o víkendech není problém.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Hodně zdaru
Hodně zdaru všem přeje - " Vazoun " škoda že bydlím tak daleko, rád bych
se také už konečně s Vámi setkal.Ale ne na " chlastmaš " mám vysoký tlak,
ucpávání cév a dnu a bůh ví co ještě. Na Moravu jezdím za dcerou dolů na jih,do Uherského Brodu. Za tchánem jezdim do Opavy,za švagrem do Krnova
za dalším do Polanky u Vsetína takže jako severočech jsem vlastně taky tak
trochu moravák no ne???Tak at Vám to vyjde - zdravim všechny na tomto
foru - Ahojky " Vazoun "
se také už konečně s Vámi setkal.Ale ne na " chlastmaš " mám vysoký tlak,
ucpávání cév a dnu a bůh ví co ještě. Na Moravu jezdím za dcerou dolů na jih,do Uherského Brodu. Za tchánem jezdim do Opavy,za švagrem do Krnova
za dalším do Polanky u Vsetína takže jako severočech jsem vlastně taky tak
trochu moravák no ne???Tak at Vám to vyjde - zdravim všechny na tomto
foru - Ahojky " Vazoun "
Re: Moravskoslezský sraz?
Tohle je bezva nápad , pokud nechcete vyloženě pánskou jízdu a nebude vám vadit ženská , taky bych se přijela podívat.pilot píše:Co takhle se sejít moraváci někdy o víkendu, Jako to udělali chlapi v praze?
Re: Moravskoslezský sraz?
Jakápak pánská jízda? Každá žena vítána. Na srazy běžně jezdí manželky a přítelkyně, bohužel řidičky se vyskytují málo. Jen mám obavu, že se nikdo neujme toho sehnat klidné a prostorné místo.Iveta píše: Tohle je bezva nápad , pokud nechcete vyloženě pánskou jízdu a nebude vám vadit ženská , taky bych se přijela podívat.
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych se také zúčastnil, ale za prvé je to docela daleko ( což by zase až tak nevadilo, aspoň by jsme se pořádně s manželkou a Matízkem provětrali ) a za druhé a to je hlavní, bohužel je moc práce a málo času a víkendy jsou často pracovní Tak uvidíme jaký termín se z toho vyklube a pak dám přesně vědět
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Už můžeš vyrazit, ale hlavně aby měli nealko pivečko a nejdřív bych rád věděl ten termín
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje